Asus Maximus VIII Gene Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3800MHz(O.C.) Sata 3 M.2 USB 3.1 HDMI/DP mATX Anakart

Asus Maximus VIII Gene Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3800MHz(O.C.) Sata 3 M.2 USB 3.1 HDMI/DP mATX Anakart
Asus Maximus VIII Gene Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3800MHz(O.C.) Sata 3 M.2 USB 3.1 HDMI/DP mATX Anakart
Asus Maximus VIII Gene Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3800MHz(O.C.) Sata 3 M.2 USB 3.1 HDMI/DP mATX Anakart
Asus Maximus VIII Gene Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3800MHz(O.C.) Sata 3 M.2 USB 3.1 HDMI/DP mATX Anakart
Asus Maximus VIII Gene Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3800MHz(O.C.) Sata 3 M.2 USB 3.1 HDMI/DP mATX Anakart

Asus Maximus VIII Gene DDR4 USB3.1 1151p Anakart Genel Özellikleri

Oyuncu odaklı özelliklerle dolu Kompakt ve Güçlü mATX anakart
  • 6. nesil Intel® Core™ masaüstü işlemciler için LGA1151 soket
  • Çift DDR4 3733 (OC) desteği
  • En iyi oyun performansı – 5-Yönlü Optimizasyon ile Otomatik Ayar, 2. nesil T-Topolojisi ve OC tasarımı
  • Oyun için en iyi ses – Sezgisel Sonic Studio II ile yeniden icat edilen SupremeFX 2015
  • Oyun için en iyi ağ – sınıfının en iyisi Intel® Gigabit Ethernet, LANGuard ve GameFirst teknolojisi
  • Oyun için en iyi koruma – özenle seçilmiş üst kalite malzemelerle maksimum dayanıklılık garantisi
  • ROG size dahasını veriyor – daha fazla oyun odaklı uygulama

SUPREMEFX 2015 Şampiyon Seviyesinde Ses

Özel kalkanlı tasarım, özenle seçilmiş profesyone, ultra düşük jitter'lı clock, Nichicon kapasitörler, 2Vrms kulaklık amfisi ve 32-600 ohm arası herhangi bir kulaklığı otomatik algılayup optimize eden Sonic SenseAmp gibi özellikleriyle ROG, size en iyi oyun ses giriş ve çıkışlarını sağlar. SupremeFX 2015 aynı zamanda mükemmel eğlence deneyimi için farklı ses efektlerini uygulamanız için sezgisel Sonic Studio II ile, takım iletişiminde tamamen netlik için Perfrect Noise gürültü engelleme teknolojisini de bünyesinde barındırır..

SONİC STUDİO II Sezgisel ses ayarlama yazılımı

Tek tıkla sanal surround özelliği, 7.1 kanalı, stereo kulaklıklarda bile verebilir. Reverb, Bas Artırma, Ekolayzır, Ses Netliği ve Akıllı EQ gibi beş mükemmel ses kontrolünü de sunarak duyduğunuzun her sesin muhteşem olmasını garantiler.
Casting Enhancer akış ve kayıt ses kalitesini arttırır, gürültüden oluşan istenmeyen sesleri azaltır ve ses yüksekliğini stabilize eder. Oyun içi sesler ve müzikteki tüm zengin detayları ortaya çıkarır ve bas efektini yükseltir.
Perfect Voice, oyun içi sohbet sırasında gelen ve giden tüm iletişimdeki gürültüleri azaltır ve böylelikle her takım arkadaşı rahatça duyulur.

Daha iyi performans, daha akıcı oyun anlamına gelir - bu da kazanmak için daha fazla şansa eşittir. En iyi hız aşırtma (OC) tasarımı, UEFI BIOS ve sezgisel OC yazılımı ile rakipsiz performansın zevkini çıkaracaksınız - hem de özel soğutma tasarımıyla sisteminiz bir an bile yorulmayacak. TEK TIKLA HIZ AŞIRTMA VE SOĞUTMA, TAMAM! Performans, etkinlik, dijital güç, fan kontrolü ve hatta ağ ile
ses ayarları size özel ayarlanacak.

Karmaşık ayarları tek tıkla yapmak için 5-Yönlü Optimizasyon - anlık ve kontrol edilebilen performans artışı! Özel teknolojimiz, dinamik olarak gerçek zamanlı kullanımınıza göre sisteminizi optimize eder, böylelikle muhteşem CPU performansı, enerji tasrrufu, ultra kararlı dijital güç, serin ve sessiz fanlar, kullandığınız uygulamalar için ayarlanmış ağ ve ses ayarları sunar. Kısacası 5-Yönlü Optimizasyon, bilgisayarınızın oyun, eğlence, çalışma ve diğer her şey için en mükemmel durumda olmasını sağlar!

Oyunlar yüksek performans, öncelik tanınmış bant genişliği ve canlı seslerle daha akıcı ve hızlı çalışır.
Fanlar normal kullanımda fısıltı kadar sessiz çalışırken, oyun esnasında en üst seviye soğutma performansı sunar.
Ağır yük altında bile akıcı çalışması gereken uygulamalarda takılma yaşamazsınız.
Enerji tasarrufuyla birlikte paranız cebinizde kalır.
TPU PC'nizin ful performansını ASUS AI Suite 3 yazılımyla açığa çıkarın. TurboV İşlemci Ünitesi (TPU) hassas voltaj kontrolü ve gelişmiş takip sunar. Bu da size CPU ve GPU frekanslarını ve oranlarını optimize performans içiin ayarlama imkanı tanır*.
EPU Energy Processing Unit (EPU) ile gerçek zamanlı, sistemin tamamında güç tasarrufu deneyimleyeceksiniz. EPU, PC'nizin ihtiyaçlarını belirleyerek güç tüketimini buna göre ayarlar - otomatik olarak. Aynı şekilde CPU watt tüketimini de ayarlayarak, siz PC'nizin başında değilken güç tasarrufu sağlar. Bu şekilde kullanılmayan ekstra giriş çıkış kontrolörlerini kapatır ve grafik kartınızın güç seviyesini düşürür. Böylelikle PC sadece gerektiği kadar güç harcar.
Fan Xpert 3 Termal sensörler ve donanım seviyesinde 4-pin/3-pin PWM/DC mod tespiti ile Fan Xpert 3, her fanın en iyi soğutma-düşük gürültü dengesini sağlamasını garantiler!
En iyi soğutma ve sessizlik için gelişmiş fan ve su pompası kontrolleri
  • Otomatik Ayar Modu: Tek tıkla kişiselleştirme için fan karakteristiklerini tarar ve belirler
  • Ultra Sessiz Mod: CPU fan hızını en düşük seviyenin de altına düşürür, böylelikle düşük yük durumunda ekstra sessiz çalışma ve güç tasarrufu sağlar.
  • RPM Sabit Mod: Gürültü seviyelerini 0dB sessizliğe yaklaştırır, fan hızını sabitlemenize imkan tanır.
DIGI+ Güç Kontrolü Güç kontrolü, anakart tasarımlarının olmazsa olmazıdır. ASUS DIGI+ Güç Kontrolü, hız aşırtma potansiyelini arttıran, sistem kararlılığını yükselten, süper esneklik ve hassas kontrol ile güç verimliliğini üst seviyeye çıkaran, Intel® IMVP8 standartıyla uyumlu bir yenilik, endüstri lideri teknolojidir.
Favori uygulama ve oyunlarınızı otomatik kolaylıkla hızlandırın Sıkı bir oyuncu ya da uzman kullanıcı olun, ASUS'a özel Turbo App'a her gün ihtiyaç duyacaksınız Sezgisel ayar paneliyle CPU hız aşırtma, fan ayarı, ağ veri önceliği ve ses ayarı optimizasyonu gibi birçok donanımsal ayara ulaşın!

OC TASARIMI- ASUS PRO CLOCK TEKNOLOJİSİ Taban saat frekansı 400MHz*'e ve üzerine çıkan 6. nesil Intel® işlemcilere özel tasarlanmış taban frekans jeneratörü (BCLK). Bu özel çözüm, ASUS TurboV Processing Unit (TPU) ile birlikte çalışarak voltaj ve taban saat hız aşırtma kontrolünü iyileştirir - bu şekilde performansı sıradışı noktalara getirebileceksiniz.

DDR4 HIZ AŞIRTMA GÜCÜ İkinci nesil ASUS T-Topolojisi, DDR4 bellek hız aşırtmasında yeni rekorlara ulaşıyor: DDR4-3733MHz'nin üstünde, hem de tüm bellek yuvaları doluyken. Düşük crosstalk ve çiftleme gürültüsü için özelleştirilmiş bir tasarıma sahip olan ikinci nesil T-Topolojisi, sinyal iletiminin zamanla örtüştüğünü garantiler ve gelişmiş bellek kararlılığı ve uyumluluk sağlar.

ÖDÜLLÜ UEFI BIOS En akıcı ve fare kontrollü BIOS, artık daha da iyi. PC uzmanı ya da yıllanmış bir hız aşırtıcı olun, EZ ve Advanced modlarda size yardımcı olacak her şeyi bulabileceksiniz.
EZ Flash 3 En güncel BIOS sürümünü internet üzerinden ve BIOS'tan çıkmadan yapın.
SMART Depolama cihazlarınızın S.M.A.R.T günlüklerini kontrol edin.
Kolay Ayar Sihirbazı - Hız aşırtma ve RAID Donanımınızı seçin ve sistem performansını ayarlamak için farklı senaryolar uygulayın ya da RAID kurulumunuzu daha hızlı veri aktarımı ve yedekleme için hızlandırın!
Sık Kullanılanlar Ayarlama seçenekleri ve tercih edilen ayarları hızlıca bulun.

RAMCACHE Oyun yüklemelerinizi hızlandırın

Benzersiz şekilde akıllı olan bu teknolojiyle birlikte favori oyunlarınız ve uygulamalarınız inanılmaz yüksek hızlarda başlar. RAMCache milisaniyeleri mikro saniyelere çevirerek oyun yükleme süresini inanılmaz seviyelere taşır!

INTEL GİGABİT ETHERNET Daha fazla çıkış, daha az CPU kullanımı ve muhteşem oyun deneyimleri

ROG, daha hızlı ve akıcı oyun için en yeni Intel Ethernet (I-219V) barındırır. Intel'in LAN'ının CPU kullanımını azaltma ve yüksek TCP ve UDP çıkışı sağlama gibi avantajları bulunuyor. Böylelikle işlemcinin iş yükü azalır ve oyununuza daha çok güç sağlanır.
LANGUARD Arttırılmış çıkış. En iyi akım koruması

Sinyal çiftleme teknolojisi ve üst kalite yüzeye monte ile daha kararlı bağlantılar ve daha iyi çıkışla birlikte, elektrostatik olarak korunan ve akım korumalı parçalar (ESD Guards) ile 1.9 kat daha fazla statik elektrik toleransı ve 2.5 kat (15 kV'ye kadar) daha fazla akım koruması.

GAMEFİRST III Gecikmeyi yok edin, akıcı oynayın

ASUS'a özgü GameFirst III, oyunla ilgili veri paketlerine öncelik verir ve oyunlara daha fazla bant genişliği sağlar. Böylece gecikmeli oynanışı, akıştaki takılmaları ve dosya paylaşımındaki yavaşlamayı engeller - böylelikle her zaman en önde olursunuz. Optimizasyon, Oyun, Medya Yayını ya da Dosya Paylaşımı ayarlarından birini seçin ve ağınızın hızını izleyin!
CPU yerleştirme aracı 1 katman soket pin hasarından koruma
TrueVolt USB 2 ayrılmış USB güç kaynağıyla, tüm USB yuvalarında 5V güç vererek, güç dalgalanlmaları azaltılır.
Q-connector 1 parça tüm ön panel kablolarını ayırır
Q-Slot 1 klips ile grafik kartınızı değiştirin ya da güvene alın.
Q-DIMM 1 taraflı klips ile süper basit, süper güvenli bellek mobülleri.
DRAM Aşırı Akım Koruması 1 ek yenilenebilir sigorta, bağlantı yuvaları ve DRAM'i aşırı akım ve kısa devre hasarına karşı korur
Arka plakalar 2 arka plaka ek soğutma, koruma ve dayanıklılık sağlamak için
ESD Korumaları 2x daha iyi elektrostatik koruma. ESD Korumaları, PS2, USB, ses ve LAN yuvalarını korur
Paslanmaz Çelik Arka Plaka 3x daha uzun ömür sağlar - referansa göre.
Siyah nikel kaplamalı Q-Shield 0 acı! Elinizi kesilme yaralanmalardan koruyun
OVERWOLF Oyunda kalın

İnternette gezin, e-postalarınıza bakın, anlık mesaj atın, oyununuzu yayınlayın veya kaydedin, hem de oynarken! Tüm bunları rahatsız etmeyen ve ROG renkleriyle uyumlu bir arayüzde yapın. Çok yakında Overwolf'ün uygulama mağazasında!

KEYBOT II Ücretsiz klavye yükseltmesi

Özel bir işlemci ve sezgisel bir kullanıcı arayüzüyle ücretsiz klavye yükseltmesi. Makrolarınızı direkt olarak klavyeden kaydedin, anında profil değiştirin, F1-F10 tuşlarındaki özel fonksiyonları kullanın ve PC'nizi kapatın ve açın (S5 modu)!
Teknik Özellikleri
İşlemci Intel® Socket 1151 for 6th Generation Core™ i7/Core™ i5/Core™ i3/Pentium®/Celeron® İşlemci Intel® 14 nm CPU'ları Destekler Intel® Turbo Boost Teknolojisini Destekler 2.0
Yonga Seti Intel® Z170
Bellek 4 x DIMM, Max. 64GB, DDR4 ECC olmayan, Arabelleksiz Bellek Çift Kanal Bellek Mimarisi Intel® Extreme Memory Profile (XMP) Destekler
Grafik Tümleşik Grafik İşlemcisi - Intel® HD Grafik desteği Çoklu VGA çıkış desteği : HDMI/DisplayPort 1.2 ports Maksimum paylaşılan bellek 512 MB Intel® desteği InTru™ 3D, Quick Sync Video, Clear Video HD Technology, Insider™
Çoklu GPU Desteği NVIDIA® Quad-GPU SLI™ Teknolojisini Destekler AMD Quad-GPU CrossFireX™ Teknolojisini Destekler
Genişleme Yuvaları 2 x PCIe 3.0/2.0 x16 (x16 veya dual x8, Gri) 1 x PCIe 3.0 x4 (Siyah)
Depolama Intel® Z170 chipset : 1 x M.2 Socket 3with M Key, type 2242/2260/2280/22110 storage devices support (both SATA & PCIE mode)*2 2 x SATA Express port, , Compatible with 4 x SATA 6.0 Gb/s ports 6 x SATA 6Gb/s port(s), Gri Raid Desteği 0, 1, 5, 10 Intel® Rapid Storage Technology supports Supports Intel® Smart Response Technology
LAN Intel® I219V, 1 x Gigabit LAN Kontrolcüsü(leri), GameFirst technology Tümleşik LAN kontrolcüsü ve Fiziksel Katman (PHY) arasındaki Intel ® LAN-Dual bağlantı Anti-surge LANGuard
Ses ROG SupremeFX 2015 8-Kanal High Definition Audio CODEC
USB Portları Intel® Z170 chipset : 8 x USB 3.0 port(s) (6arka panelde, Mavi, 2 bord ortasında) Intel® Z170 chipset : 4 x USB 2.0 port(s) (4 bord ortasında) ASMedia® USB 3.1 controller : 1 x USB 3.1 port(s) (1arka panelde, Siyah, Type-C) ASMedia® USB 3.1 controller : 1 x USB port(s) (1arka panelde, Kırmızı, Type-A)
Overclock Özellikleri ReTry Button Safe Boot Button Start Button Reset Button LN2 Mode Mem TweakIt ProbeIt KeyBot II - One-click Overclocking - X.M.P. - DirectKey - ClrCMOS - Power On UEFI BIOS features : - O.C. Profile - GPU.DIMM Post - Tweakers' Paradise - ROG SSD Secure Erase - Graphic Card Information Preview ROG RAMDisk Extreme Tweaker
Uyumlu Sistemler Windows® 7 , 32bit/64bit Windows® 10 , 64bit Windows® 8.1 , 64bit
Arka Giriş/Çıkış Portları 1 x PS/2 klavye/fare combo port(s) 1 x DisplayPort 1 x HDMI 1 x LAN (RJ45) port(s) 1 x USB 3.1 (Siyah)Type-C 1 x USB 3.1 (Kırmızı)Type-A 6 x USB 3.0 (Mavi) 1 x Optik S/PDIF çıkışı 5 x Audio jack(s) 1 x USB BIOS Geri yükleme Düğmesi 1 x Clear CMOS button(s)
Dahili Giriş/Çıkış Portları 1 x USB 3.0 bağlantıları ek olarak 2 USB 3.0 portları destekler 1 x AAFP connector 2 x USB 2.0 bağlantıları ek olarak 4 USB 2.0 portları destekler 2 x SATA Express connector: Gri, Compatible with 4 x SATA 6.0 Gb/s ports 1 x M.2 Socket 3 with M Key design, type 2242/2260/2280/22110 storage devices support (Supports both SATA & PCIE SSD) 2 x SATA 6Gb/s bağlantısı(ları) 1 x CPU Fan bağlantısı(ları) (4 -pin) 1 x CPU OPT Fan bağlantısı(ları) (4 -pin) 4 x Chassis Fan bağlantısı(ları) (4 -pin) 1 x 24-pin EATX Güç bağlantısı(ları) 1 x 8-pin ATX 12V Güç bağlantısı(ları) 1 x Sistem panel(leri) (Q-Connector) 1 x MemOK! düğmesi(leri) 1 x Termal sensör bağlantısı(ları) 1 x 5-pin EXT_FAN(Extension Fan) connector 1 x Güç açma düğmesi(leri) 1 x Reset düğmesi(leri) 1 x Water Pump header (4-pin) 1 x LN2 Mode jumper(s) 1 x ROG extension (ROG_EXT) header(s) 1 x Safe Boot button 1 x ReTry button
BIOS 128 Mb Flash ROM, UEFI AMI BIOS, PnP, DMI3.0, WfM2.0, SM BIOS 3.0, ACPI 5.0, Multi-language BIOS, ASUS EZ Flash 3, CrashFree BIOS 3, F11 EZ Tuning Wizard, F6 Qfan Control, F3 My Favorites, F9 Quick Note, Last Modified log, F12 PrintScreen and ASUS DRAM SPD (Serial Presence Detect) memory information.
Yönetilebilirlik WfM2.0, DMI3.0, WOL by PME, PXE
Form Faktörü mATX
Boyutlar 9.6 inch x 9.6 inch ( 24.4 cm x 24.4 cm )

Asus Maximus VIII Gene Özellikleri

Genel Özellikler

İşlemci Modeli Intel
Yongaseti Intel Z170
Overclock Var
İşlemci Desteği Intel Core i7, Intel Celeron, Intel Core i3, Intel Core i5, Intel Pentium
Soket Yapısı 1151

Bağlantılar

Ethernet (LAN) Intel I219V, 1 x Gigabit LAN
HDMI 1x HDMI
Wi-Fi Yok
USB 1 x USB 3.1
USB 3.0 8x USB 3.0

Depolama Özellikleri

SATA 6x SATA3

Bellek (RAM) Özellikleri

RAM Kapasitesi 64GB
Ram Tipi DDR4 (O.C.) 3800 / 373 / 3600 / 3500 / 3466 / 3400 / 3333 / 3300 / 3200

Genişleme Yuvaları

PCI Express 3.0 2xPCI-Ex 3.0

Diğer Özellikler

Kasa Yapısı Mini Tower (mATX)
Garanti 36 Ay Garanti
Karşılaştırma Listesi

Asus Maximus VIII Gene

Lütfen ürünü puanlayın

Yorum Yayınlama Kriterleri

Talebin bize ulaştı. En kısa süre içinde sana dönüş yapacağız.

Asus Maximus VIII Gene hakkında merak ettiklerini, aşağıdaki metin alanına yazarak bize iletebilirsin.

Uzmana soru sorabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Çerezler Hakkında Bilgi Siteyi ziyaretiniz sırasında kişisel verileriniz siteyi kullanımınızı analiz etmek, reklamları kişiselleştirmek ve sosyal medya özellikleri sağlamak amacıyla çerezler aracılığıyla işlenmektedir. Daha fazla bilgi için Çerez Aydınlatma Metni’ni okuyabilirsiniz.