Asus Z170-A Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3400MHz(O.C.) Sata 3 M.2 USB 3.1 ATX Anakart

Asus Z170-A Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3400MHz(O.C.) Sata 3 M.2 USB 3.1 ATX Anakart
Asus Z170-A Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3400MHz(O.C.) Sata 3 M.2 USB 3.1 ATX Anakart
Asus Z170-A Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3400MHz(O.C.) Sata 3 M.2 USB 3.1 ATX Anakart
Asus Z170-A Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3400MHz(O.C.) Sata 3 M.2 USB 3.1 ATX Anakart

Asus Z170-A DDR4 S+V+Glan 1151p Anakart Genel Özellikleri

 

USB 3.1 desteğiyle tek tıklamada muhteşem performans
  • 5-Yönlü Optimizasyon: Tek tıkla tüm sistemi optimize edin, hem de kart üzerinde su pompasına özel bir giriş için
  • ASUS Pro Clock Teknolojisi: Taban saat hızlarını genişletir ve sıradışı hız aşırtma için gelişmiş stabilite.
  • Crystal Sound 3, Intel LAN ve Turbo LAN: Mükemmel ses ve düşük gecikmeli ağ
  • Dahili USB 3.1: 1 adet Tip-A yuvası ile çift taraflı Tip-C yuvası
  • 5X Koruma II: Gelişmiş donanım koruması
İstediğiniz Gibi Hız Aşırtma Tek tıkla hız aşırtma ve soğutma, tamam!

Size göre ayarlanmış performans, verim, dijital güç, fan kontrolü, ağ ve ses ayarları.

Karmaşık ayarları tek tıkla yapmak için 5-Yönlü Optimizasyon - anlık ve kontrol edilebilen performans artışı! Özel teknolojimiz, dinamik olarak gerçek zamanlı kullanımınıza göre sisteminizi optimize eder, böylelikle muhteşem CPU performansı, enerji tasrrufu, ultra kararlı dijital güç, serin ve sessiz fanlar, kullandığınız uygulamalar için ayarlanmış ağ ve ses ayarları sunar. Kısacası 5-Yönlü Optimizasyon, bilgisayarınızın oyun, eğlence, çalışma ve diğer her şey için en mükemmel durumda olmasını sağlar!

Oyunlar yüksek performans, öncelikli bant genişliği ve canlı seslerle hızlı ve kusursuz biçimde çalışır
Fanlar günlük bilgisayar işlemlerinde fısıltı kadar sessiz çalışır, oyun oynarken ise üstün soğutma sağlarlar
Ağır yük altında bile akıcı çalışması gereken uygulamalarda takılma yaşamazsınız
Enerji tasarrufuyla birlikte paranız cebinizde kalır.
İşlemci Performansı arttırma TPU

PC'nizin tam performansını basit bir iki fazlı kart üzerindeki anahtarla ya da ASUS AISuite 3 uygulamasıyla açığa çıkarın! TurboV Processing Unit (TPU), hassas voltaj kontrolü ve CPU ile grafik kartı için gelişmiş takip sağlayarak CPU frekanslarını ayarlama imkanı sunuyor ve böylelikle grafik kartınızın potansiyelini açığa çıkarıyor.
Bütünüyle enerji tasarrufu EPU

Energy Processing Unit (EPU) ile gerçek zamanlı, sistemin tamamında güç tasarrufu deneyimleyeceksiniz. EPU, PC'nizin ihtiyaçlarını belirleyerek güç tüketimini buna göre ayarlar - otomatik olarak. Aynı şekilde CPU watt tüketimini de ayarlayarak, siz PC'nizin başında değilken güç tasarrufu sağlar. Bu şekilde kullanılmayan ekstra giriş çıkış kontrolörlerini kapatır ve grafik kartınızın güç seviyesini düşürür. Böylelikle PC sadece gerektiği kadar güç harcar.
Üstün soğutma ve sessizlik için gelişmiş fan kontrolleri Fan Xpert 3

Termal sensörler ve donanım seviyesinde 4-pin/3-pin PWM/DC mod tespiti ile Fan Xpert 3, her fanın en iyi soğutma-düşük gürültü dengesini sağlamasını garantiler!

En iyi su soğutma verimliliği için su pompasına özel giriş.
Otomatik Ayar Modu: Tek tıkla kişiselleştirme için fan karakteristiklerini tarar ve belirler
Ultra Sessiz Mod: CPU fan hızını en düşük seviyenin de altına düşürür, böylelikle düşük yük durumunda ekstra sessiz çalışma ve güç tasarrufu sağlar.
RPM Sabit Mod: Gürültü seviyelerini 0dB sessizliğe yaklaştırır, fan hızını sabitlemenize imkan tanır.
Hassas Dijital Güç Kontrolü DIGI+ Güç Kontrolü

Güç kontrolü, anakart tasarımlarının olmazsa olmazıdır. ASUS DIGI+ Güç Kontrolü, hız aşırtma potansiyelini arttıran, sistem kararlılığını yükselten, süper esneklik ve hassas kontrol ile güç verimliliğini üst seviyeye çıkaran, Intel® IMVP8 standartıyla uyumlu bir yenilik, endüstri lideri teknolojidir.
Profesyoneller ve oyunseverler için uygulamaya özel optimizasyon Turbo App

Sıkı bir oyuncu ya da uzman kullanıcı olun, ASUS'a özel Turbo App'a her gün ihtiyaç duyacaksınız Sezgisel ayar paneliyle CPU hız aşırtma, fan ayarı, ağ veri önceliği ve ses ayarı optimizasyonu gibi birçok donanımsal ayara ulaşın!
OC Tasarımı- ASUS PRO Clock teknolojisi Taban saat frekansı 400MHz*'e ve üzerine çıkan 6. nesil Intel® işlemcilere özel tasarlanmış taban frekans jeneratörü (BCLK). Bu özel çözüm, ASUS TurboV Processing Unit (TPU) ile birlikte çalışarak voltaj ve taban saat hız aşırtma kontrolünü iyileştirir - bu şekilde performansı sıradışı noktalara getirebileceksiniz.

ASUS Pro Clock'ın Avantajları

Düşük açılma süresi
Yüksek hız aşırtmalardaki aşırı durumlarda daha düşük jitter
Ağır yüklü hız aşırtmalarda arttırılmış kararlılık
Ünlü UEFI BIOS Fare tarafından en kusursuz ve en kolay kontrol edilebilen grafiksel UEFI BIOS daha da geliştirildi. İster acemi bir kullanıcı ister deneyimli bir hız aşırtmacı olun, EZ ve Advanced (Gelişmiş) Modları ile yapmak istediklerinizi hızla ve kolayca bulabilirsiniz.
DDR4 hız aşırtma gücü İkinci nesil ASUS T-Topolojisi, DDR4 bellek hız aşırtmasında yeni rekorlara ulaşıyor: DDR4-3400MHz'nin üstünde, hem de tüm bellek yuvaları doluyken. Düşük crosstalk ve çiftleme gürültüsü için özelleştirilmiş bir tasarıma sahip olan ikinci nesil T-Topolojisi, sinyal iletiminin zamanla örtüştüğünü garantiler ve gelişmiş bellek kararlılığı ve uyumluluk sağlar.
Işık hızında veri aktarımı için M.2/NVMe PCIe RAID desteği! Tek bir depolama cihazının okuma/yazma hızından memnun değil misiniz? O halde hızlı şerite katılın ve iki PCIe sürücüsüyle RAID 0 kurulumunda ışık hızında veri akltarımının tadını çıkarın.
SATA Express ile depolama hızınızı geliştirin Şu anki SSD'ler, 550MB/s bant genişliğine, yani SATA 6Gbit/s hızlara yakın hızlarda çalışıyorlar. İki SATA sürücüsüyle geriye dönük uyumluluk sağlayan SATA Express, yeni nesil bağlantı standartıdır - ayrıca sisteminizinde arkada kalmamasını sağlar.
Dahili M.2 ile 32Gbit/s hızına erişin x4 PCI Express 3.0/2.0 bant genişliği ile M.2, 32Gbit/s veri aktarım hızına ulaşabiliyor. İşletim sistemi ya da uygulamalarınızın hızlı çalışması için kullanılacak bir sürücü için mükemmel.
Anakart üzerinde altı USB 3.1 yuvası ile 10Gbit/s en yüksek hız Beş USB 3.1 Tip-A yuvası ve çift taraflı USB 3.1 Tip-C ile 10Gbit/s'a kadar veri aktarım hızlarını deneyimleyeceksiniz. USB 3.1, halihazırdaki USB cihazlarınızla da tamamen uyumludur. ASUS'a özel USB 3.1 Boost teknolojisiyle de USB 3.1 performansını daha da yukarı taşıyacaksınız!
Sizi oyunun bir parçası haline getiren kusursuz ses performansı Crystal Sound 3

Crystal Sound 3 oyun oynamanız, sohbet etmeniz, film seyretmeniz veya sevdiğiniz müzikleri dinlemeniz için gereken ses ayarlarını bir çırpıda optimize eder. Dahili fiziksel koruma, profesyonelce geliştirilmiş tasarım ve Japon yapımı ses kapasitörleri ile operasyonel amplifikatörleri (op-amp) de içeren birinci sınıf bileşenler sayesinde olağanüstü netlikte ve doğrulukta ses çıkışı elde edilir. Üstün seslerden oluşan yepyeni bir dünyayı keşfedin ve ona hükmetmeye hazır olun!
Intel Ethernet Daha fazla veri, daha az CPU kulanımı ve muhteşem oyun deneyimleri

Z170-Deluxe daha hızlı ve akıcı oyun için en son Intel® Ethernet'i barındırır. Intel'in LAN'ı CPU kullanımını azaltarak ve yüksek TCP ve UDP çıkışı sağlayarak ciddi bir çift avantaja sahiptir. Bu şekilde işlemcinizin güç yükünü azaltır, oyununuz için daha fazla kaynak yaratmış olursunuz!
Turbo LAN Özelleştirilebilir veri pakedi önceliği için ağ optimizasyonu yazılımı

cFosSpeed trafik yapılandırma teknolojisine sahip Turbo LAN, daha da fazla gecikme düşürücü desteği ve sezgisel kullanıcı arayüzü sunuyor. Uzman bilgisi olmadan da daha düşük gecikme oranı alabilirsiniz - 1.45 kat daha fazla! Eğer bir uzmansanız, karmaşık kontroller için Gelişmiş Mod'u kullanabilirsiniz.
LANGuard Yükseltilmiş çıkış. 2.5 kat daha fazla akım koruması.

ASUS LANGuard, sinyal çiftleme teknolojisi ve üst kalite anti-EMI yüzeye monte kapasitörleri barındırarak, daha kararlı bağlantılar ve daha iyi çıkış ile elektrostatik olarak korunan akım korumalı malzemeler sunan, donanım seviyesindeki bir ağ korumasıdır.
Sıradışı Kararlılık Endüstri lideri 5X Koruma II, kaliteyi ve uzun süreli dayanıklılığı garantilemek için en iyi malzemeleri, mükemmel devre tasarımı ve standartlara uyumluluğu kullanır. Bu sizin için, dünyanın lider anakart markasının onlarca yıllık mühendislik deneyiminin sonucu olarak, sıradışı koruma ve kararlılık anlamına gelir.
Teknik Özellikler
İşlemci Intel® Socket 1151 for 6th Generation Core™ i7/Core™ i5/Core™ i3/Pentium®/Celeron® İşlemci Intel® 14 nm CPU'ları Destekler Intel® Turbo Boost Teknolojisini Destekler 2.0
Yonga Seti Intel® Z170
Bellek 4 x DIMM, Max. 64GB, DDR4 3400(O.C.)/3333(O.C.)/3200(O.C.)/3100(O.C.)/3000(O.C.)/2933(O.C.)/2800(O.C.)/2666(O.C.)/2600(O.C.)/2400(O.C.)/2133(O.C.) MHz ECC olmayan, Arabelleksiz Bellek Çift Kanal Bellek Mimarisi Intel® Extreme Memory Profile (XMP) Destekler
Grafik Integrated Graphics Processor- Intel® HD Graphics support Çoklu VGA çıkış desteği : HDMI/DVI-D/RGB/DisplayPort ports Maksimum paylaşılan bellek 512 MB Intel® desteği InTru™ 3D, Quick Sync Video, Clear Video HD Technology, Insider™ Supports up to 3 displays simultaneously DP 1.2 Multi-Stream Transport compliant, supports DP 1.2 monitor daisy chain up to 3 displays
Çoklu GPU Desteği NVIDIA® Quad-GPU SLI™ Teknolojisini Destekler AMD Quad-GPU CrossFireX™ Teknolojisini Destekler
Genişleme Yuvaları 2 x PCIe 3.0/2.0 x16 (x16 veya dual x8) 1 x PCIe 3.0/2.0 x16 (max at x4 mode) 3 x PCIe 3.0/2.0 x1 1 x PCI
Depolama Intel® Z170 chipset : 1 x SATA Express port, compatible with 2 x SATA 6.0 Gb/s ports 1 x M.2 x4 Socket 3, with M Key, type 2242/2260/2280/22110 storage devices support (both SATA & PCIE mode)*3 6 x SATA 6Gb/s port(s), Gri Raid Desteği 0, 1, 5, 10 Supports Intel® Smart Response Technology
LAN Intel® I219V, 1 x Gigabit LAN Kontrolcüsü(leri), Dual interconnect between the Integrated Media Access Controller (MAC) and Physical Layer (PHY)
Ses Realtek® ALC892 8-Kanal High Definition Audio CODEC featuring Crystal Sound 3
USB Portları Intel® Z170 chipset : 6 x USB 3.0/2.0 port(s) (2arka panelde, Mavi, 4 bord ortasında) Intel® Z170 chipset : 6 x USB 2.0/1.1 port(s) (2arka panelde, , 4 bord ortasında) ASMedia® USB 3.1 controller : 1 x USB 3.1/3.0/2.0 port(s) (1arka panelde, , Type-C) ASMedia® USB 3.1 controller : 1 x USB 3.1/3.0/2.0 port(s) (1arka panelde, teal blue, Type-A)
Desteklenen İşletim Sistemleri Windows® 7 Windows® 10 , 64bit Windows® 8.1 , 64bit
Arka Giriş/Çıkış Portları 1 x PS/2 klavye/fare combo port(s) 1 x DVI-D 1 x D-Sub 1 x DisplayPort 1 x HDMI 1 x LAN (RJ45) port(s) 1 x USB 3.1 ()Type-C 1 x USB 3.1 (teal blue)Type-A 2 x USB 3.0 (Mavi) Type-A 1 x Optik S/PDIF çıkışı 2 x USB 2.0 5 x Audio jack(s)
Dahili Giriş/Çıkış Portları 2 x USB 3.0 bağlantıları ek olarak 4 USB 3.0 portları destekler (19-pin) 2 x USB 2.0 bağlantıları ek olarak 4 USB 2.0 portları destekler 1 x SATA Express connector: , compatible with 2 x SATA 6.0 Gb/s ports 1 x COM port(ları) bağlantısı(ları) 1 x M.2 Socket 3 6 x SATA 6Gb/s bağlantısı(ları) 1 x TPM header 1 x CPU Fan bağlantısı(ları) (1 x 4 -pin) 1 x CPU OPT Fan bağlantısı(ları) (1 x 4 -pin) 4 x Chassis Fan bağlantısı(ları) (4 x 4 -pin) 1 x S/PDIF çıkış başlığı(ları) 1 x Thunderbolt başlığı(ları) 1 x 24-pin EATX Güç bağlantısı(ları) 1 x 8-pin ATX 12V Güç bağlantısı(ları) 1 x Ön pane ses bağlantısı(ları) (AAFP) 1 x Sistem panel(leri) (Q-Connector) 1 x EZ XMP switch 1 x DRCT başlığı(ları) 1 x MemOK! düğmesi(leri) 1 x TPU düğmesi(leri) 1 x Güç açma düğmesi(leri) 1 x Clear CMOS anahtarı(ları) 1 x 5-pin EXT_FAN(Extension Fan) connector 1 x USB BIOS Flashback Card header 1 x Water Pump header (4-pin) 1 x 14-1 pin TPM connector
BIOS 128 Mb Flash ROM, UEFI AMI BIOS, PnP, DMI3.0, WfM2.0, SM BIOS 3.0, ACPI 5.0, Multi-language BIOS, ASUS EZ Flash 3, CrashFree BIOS 3, F11 EZ Tuning Wizard, F6 Qfan Control, F3 My Favorites, Quick Note, Last Modified log, F12 PrintScreen and ASUS DRAM SPD (Serial Presence Detect) memory information
Yönetilebilirlik WfM 2.0, DMI 3.0, WOL by PME, PXE
Form Faktörü ATX
Boyut 12.0 inch x 9.6 inch ( 30.5 cm x 24.4 cm )

Asus Z170-A Anakart Özellikleri

Genel Özellikler

İşlemci Modeli Intel
Yongaseti Intel Z170
Overclock Yok
İşlemci Desteği Intel Core i5, Intel Celeron, Intel Core i7, Intel Core i3, Intel Pentium
Soket Yapısı 1151

Bağlantılar

Ethernet (LAN) Intel I219V, 1 x Gigabit LAN
Paralel Port Yok
HDMI 1x HDMI
Wi-Fi Yok
USB 1 x USB 3.1, 1 x USB 3.1 Type-C
USB 3.0 6x USB 3.0

Depolama Özellikleri

SATA 6x SATA3
RAID RAID 5, RAID 0, RAID 1, RAID 10
Mini-PCI Express Yok

Bellek (RAM) Özellikleri

RAM Kapasitesi 64GB
Ram Tipi DDR4 (O.C.) 3400 / 3333 / 3200 /3100 / 3000 / 2933 / 2800 / 2666 / 2600 MHz

Genişleme Yuvaları

PCI Express 3.0 3xPCI-Ex 3.0
PCI Slot 1x PCI

Diğer Özellikler

Kasa Yapısı Midi Tower (ATX)
Garanti 36 Ay Garanti
Karşılaştırma Listesi

Asus Z170-A Anakart

Lütfen ürünü puanlayın

Yorum Yayınlama Kriterleri

Talebin bize ulaştı. En kısa süre içinde sana dönüş yapacağız.

Asus Z170-A Anakart hakkında merak ettiklerini, aşağıdaki metin alanına yazarak bize iletebilirsin.

Uzmana soru sorabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Çerezler Hakkında Bilgi Siteyi ziyaretiniz sırasında kişisel verileriniz siteyi kullanımınızı analiz etmek, reklamları kişiselleştirmek ve sosyal medya özellikleri sağlamak amacıyla çerezler aracılığıyla işlenmektedir. Daha fazla bilgi için Çerez Aydınlatma Metni’ni okuyabilirsiniz.