Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 AMD B350 Soket AM4 DDR4 3200(O.C.)MHz ATX Gaming Anakart

Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 AMD B350 Soket AM4 DDR4 3200(O.C.)MHz ATX Gaming Anakart
Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 AMD B350 Soket AM4 DDR4 3200(O.C.)MHz ATX Gaming Anakart
Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 AMD B350 Soket AM4 DDR4 3200(O.C.)MHz ATX Gaming Anakart

Gigabyte GA-AB350-Gaming3 AMD B350 Soket AM4 Ryzen Anakart Genel Özellikler

Başlıca Özellikler
  • Çift Kanallı Non-ECC Sınırlandırılmamış DDR4, 4 DIMM
  • Ultra Durable™ Metal Shielding over PCIe Slots
  • Ultra-Hızlı M.2, PCIe Gen3 x4 & SATA arayüzüyle
  • EasyTune™ içeren APP Merkez ve Cloud Station™ uygulamaları
  • RGB FUSION Çok Bölgeli LED Light Show dizaynı
  • Değiştirilebilir LED Kaplama Dizaynı
Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 Gaming Anakart
Stilinizle Eşleşen Renkleri Ayarlayın GIGABYTE'ın 200 serisi anakartları bugün piyasadaki en gelişmiş LED sistemine sahiptir. RGB Fusion App sayesinde her zamankinden daha fazla uyarlanabilirlik ve kullanışlı ve sezgisel bir kullanıcı arayüzü ile, GIGABYTE'ınızı kendinize özgü bir anakarta dönüştürebilirsiniz .LED tutkunları artık birden çok bölgeyi bağımsız olarak özelleştirme becerisine hatta çok daha da fazla seçeneğe sahipler. Daha işlevsel bir kullanım için, parlak ve canlı LED'ler PC'nin sıcaklığını veya yükünü gösterecek şekilde konfigüre edilebilir. Daha fazla LED güzelliği için RGBW şeritleri artık daha gerçekçi ve canlı beyazlar için destekleniyor.
Çok Bölgeli Işık Gösterisi Tasarımı • 16.8M RGB Renkler 
• 2 Programlanabilir Bölüm 
• 7 Farklı Aydınlanma Efekti 
• 2 RGB & RGBW Light Strip Pin Headers 
• Değiştirilebilir LED Kaplama Dizaynı 
• İleri Derece Özelleştirilebilirlik için Gelişmiş Mod

Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 Gaming Anakart

GIGABYTE RGB Fusion Programı Sadece bilgisayarınızı parlatmayın, arkadaşlarınıza imrenilecek bir sanat eseri yapın. Kullanıcılar, oyun bilgisayarı içerisindeki aydınlatmayı kontrol ederken GIGABYTE RGB Fusion mobil uygulamasıyla izleyebilirler. Bu, kullanıcıların farklı modlar için renkleri ve hızları ayarlamaya çalıştıkça kolay erişim sağlıyor, tüm bunlar PC'nin klavye ve monitöründen uzakta yapılabiliyor.

Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 Gaming Anakart

Çevresel Aydınlatma Artık her zamankinden daha fazla LED özelleştirme sunarak, kullanıcılar PC'lerini yaşam biçimlerini yansıtacak şekilde uyarlayabilirler. Tam RGB desteği ve yeniden tasarlanmış RGB Fusion uygulamasıyla, kullanıcı, anakartı çevreleyen LED'ler üzerinde tam kontrol sahibi olur.

Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 Gaming Anakart

Değiştirilebilir LED Kaplama Dizaynı GIGABYTE, Accent LED Yerleşimi ile sisteminize daha fazla renk ve canlılık getirir. Bu kaplama, GIGABYTE Anakartlarındaki RGB Fusion teknolojisini tamamlar ve oyun makinenize daha fazla parlama ve stil katar. Takılıp kapanabilen kaplamayla, kullanıcılar kendi sistemlerini kendi yapabilmek için farklı desenlerden ve tasarımlardan yararlanabilirler.

Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 Gaming Anakart

RGB Fusion (Gelişmiş Mod) Tüm yeni RGB Fusion yazılımıyla, kullanıcılar renk seçimiyle önceden belirlenmiş farklı LED aydınlatma yapılandırmalarına erişebilirler. Hatta LED'leri en sevdiğiniz müziklerle senkronize edecek veya CPU sıcaklığını belirtmek için renklerini değiştirecek şekilde ayarlayabilirsiniz.
Gerçek aydınlatma uzmanları için, kendi efektleri ve renk geçişleri ile birlikte belirli alan ve geçiş süreleri ile birlikte bireysel alana göre tamamen uyarlanabilen Gelişmiş Mod vardır. 
İşiniz bittiğinde, arkadaşlarınız ile ışıklandırma profilinizi paylaşmak veya kendiniz için kaydetmek çok kolay. 

Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 Gaming Anakart
Smart Fan 5 Smart Fan 5 kullanıcıları, oyun PC'sinin serin kalırken performansını koruyabilmelerini sağlayabilir. Akıllı Fan 5, kullanıcıların fan başlıklarını anakartın farklı yerlerinde farklı termal sensörleri yansıtacak şekilde değiştirmelerini sağlar. Sadece Smart Fan 5 ile hem PWM hem de Voltaj modu fanlarını destekleyen daha karma fan başlıkları, anakartı daha fazla soğutmayı daha kolay hale getirmek için üretildi.
Geliştirilmiş BIOS Arayüzü Geliştirilmiş BIOS arabirimi, Smart Fan 5 UI'da görülen gelişmiş özelliklere sahiptir: örneğin tahta üzerinde farklı sıcaklık sensörlerine dayalı tetikleyiciler ayarlama yeteneği, ani sıcaklık değişiminden ötürü ,fan eğrisi tanımı ve sıcaklık aralığı ayarı, fan dönme gürültüsünün neden olmasını önleyebilir - hem de Windows yüklemeye gerek kalmadan.
Yeni Akıllı Fan 5 Yazılımı Sistem kullanımı senaryonuza uyacak şekilde, Sessiz'den Tam Hızlı'ya kadar farklı modlardan birini seçin. Her fan veya pompa için tetik eşiklerini ve ilgili fan hızlarını tanımlamak için sezgisel fan eğrisini kullanabilirsiniz.

Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 Gaming Anakart

Akıllı Kulaklık Amfisi Düşük ses ve bozulma gibi sorunları önleyen, optimal ses dinamiği sağlamak için kulaklıkla takılı kulaklıklar veya ileri teknoloji kulaklıklar da dahil olmak üzere kafanızın aşınmış ses cihazının empedansını otomatik olarak algılar.
Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 Gaming Anakart
Yüksek Kaliteli Ses Kapasitörleri GIGABYTE Gaming anakartları ileri teknoloji ses kapasitörleri kullanıyor. Bu yüksek kaliteli kapasitörler, oyuncular için en gerçekçi ses efektlerini sağlamak için yüksek çözünürlüklü ve gerçekçi ses sunmaya yardımcı olur.
USB DAC-UP 2Özel Tasarım Güç Dizaynı ile Ayarlanabilir Gerilim USB Bağlantı Noktası GIGABYTE, USB DAC-UP teknolojilerini USB DAC-UP 2 ile geliştirir. USB DAC-UP 2, voltaj düşüşünü telafi etme yeteneği ekleyerek temiz, izole ve düşük gürültülü güç sağlamaya devam ediyor. Sanal gerçeklik öncüleri ve oyuncular hem pahalı aksesuarlarının hem de çevre birimlerinin GIGABYTE USB DAC-UP 2 ile bağlantı veya güç yetersizliği sorunlarıyla karşılaşmayacağından emin olabilir. Oyun motoru büyük miktarda güç çekiyor ve firma şartnamelerine gereksinim duyuyor olabilir, USB DAC-UP 2 meydan okumak için hazır.

Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 Gaming Anakart

CFosSpeed İnternet Hızlandırıcısı Ağına Sahip Realtek® GbE LAN Realtek® Gbe LAN, kalabalık LAN ortamlarında daha iyi yanıt vermeyi sağlamak için ağ gecikmesini iyileştiren ve düşük ping sürelerini koruyan bir ağ trafiği yönetimi uygulaması olan cFosSpeed'e sahiptir.

Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 Gaming Anakart

NVMe PCIe Gen3 x4 110 mm M.2 (32 Gb / s'ye kadar) ile Hızlı Yerleşik Depolama Alanı GIGABYTE'ın M.2 çözümü, M.2 SSD aygıtları için PCIe ve SATA arabirimleri için önemli ölçüde daha hızlı depolama performansı ve destek sunar.
Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 Gaming Anakart
Bir Bakışta Donanım Sorun Giderme Sistem BIOS'u tarafından denetlenen dahili LED'ler, kullanıcıların hızlı bir şekilde harekete geçebilmesi için hangi ana bileşenin (CPU / DDR / VGA / HDD) hatalı olduğunu hızlı bir şekilde teşhis etmesine olanak tanıyan bir arıza olup olmadığını gösterir.
Anti-Kükürt Direnç Tasarımı Havadaki kükürt bileşikleri küçük dahili dirençlere nüfuz edebilir kimyasal değişimler yaratabilir ve bu dirençleri açarak kısa devreye neden olabilirler. Bunlardan biri meydana gelirse anakartın işlevi başarısız olacaktır. GIGABYTE, Anti-Kükürt Tasarım ile dirençleri donatarak Ultra Dayanıklı anakartlara tamamen yepyeni bir anlam verir.
Yenilenmiş BIOS Kolay, Akıllı ve Kolay Kullanılabilir BIOS, ilk kurulum sırasında kullanıcılar için en uygun ayarlamayı yapar. Yeni bir GUI ve daha kolay işlevselliklerle, GIGABYTE, kullanıcıların yeni sistemlerini kurarken BIOS'u kendi istedikleri gibi yeniden yapılandırmasına olanak sağlar.
Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 Gaming Anakart
GIGABYTE Uygulama Merkezi GIGABYTE Uygulama Merkezi, GIGABYTE anakartınızdan daha fazla ve daha iyi faydalanmanızı sağlayan bir dizi GIGABYTE uygulamasını sizleresunmaktadır. Basit bir arayüz ile GIDABYTE Uygulama Merkezine kolyaca bağlanabilir ve istediğiniz uygulamaları, sürücüleri ve BIOS'u yükleyebilir veya güncellemelerinizi yapabilirsiniz.

Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 Gaming Anakart

EasyTune GIGABYTE'ın EasyTune ™, acemi ve uzman kullanıcıların bir Windows ortamında sistem ayarlarını ince ayarlamasına veya sistem ve bellek saatlerini ve voltajlarını ayarlamalarına izin veren basit ve kullanımı kolay bir arayüz. Akıllı Hızlı Boost ile tek tıklama, sisteminize otomatik olarak hız aşırtma işlemini tamamlamak için gereken her şey, en çok ihtiyaç duyduğunuzda ek bir performans artışı sağlar.

Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 Gaming Anakart

Sistem Bilgisi Görüntüleyicisi GIGABYTE Sistem Bilgi Görüntüleyicisi, mevcut sistem durumunuza erişmenizi sağlayan merkezi bir konumdadır. Saatleri ve işlemci gibi bileşenleri izleyin, tercih ettiğiniz fan hızı profilini ayarlayın, sıcaklık çok yükseldiğinde uyarılar oluşturun veya sisteminizin davranışını kaydedin; Bunlar Sistem Bilgisi Görüntüleyicisi'nin yetenekleridir.

Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 Gaming Anakart

@BIOS GIGABYTE @BIOS uygulaması, basit ve şık bir grafik kullanıcı arabirimi kullanarak sisteminizdeki BIOS'unu Windows içinden güncellemenizi sağlar. @BIOS, en yeni sürümü otomatik olarak GIGABYTE sunucularından indirebilir veya BIOS'unuzu bilgisayarınızdaki bir dosyadan güncelleyebilir. @BIOS ayrıca mevcut BIOS'unuzu bir dosyaya kaydetmenize, bir önceki BIOS'unuzu bir görüntüden kurtarmanıza ve BIOS'unuzu bir görüntüye yedeklemenize olanak tanır.

Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 Gaming Anakart

3D OSD 3D OSD, oyunlar sırasında sistem bilgilerinizi otomatik olarak algılar ve görüntüler, böylece ekranlar arasında geçiş yapmadan sistem bilgilerinizi kolayca almanızı sağlar.
Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 Gaming Anakart
GIGABYTE Patentli DualBIOS™ (UEFI) Dizaynı GIGABYTE Ultra Durable™ anakartlar, GIGABYTE DualBIOS™ özelliğine sahiptirler. GIGABYTE’ dan gelen bu özel teknoloji, PC’ nizin en kritik komponentini, BIOS’ sunuzu tartışmasız korur. GIGABYTE DualBIOS™’ un anlamı, anakartınızın “Ana BIOS” ve “Yedek BIOS” olmak üzere iki adet BIOS’ u vardır ve virus saldırılarından, donanım arızalarından, yanlış OC ayarlarından veya güç hatalarından kaynaklanan BIOS hatalarına karşı güncelleme işlemi sırasında kullanıcıları korur.
Kolay Kurulumlu "G-Connector" Dizaynı Alan kısıtlı ve göstergeler küçücük olduğu için ön panel konektörlerinin küçük kabloları ile başa çıkmak zor olabilir. G-Connector ile,Tüm FP kablolarını bir kerede bağlayarak, süreci basitleştirebilirsiniz. Bir sonraki bilgisayarınızı inşa etmek ve size bazı hayal kırıklıklarından tasarruf etmek için üretildi.
Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 Gaming Anakart
4K Ultra HD Desteği 4K çözünürlük, bir sonraki teknolojik gelişim adımıdır. Şuandaki HD piksel görüntülerden, 4.000 piksel daha fazla çözünürlük sunmaktadır. GIGABYTE anakart , HDMI bağlantısı üzerinden Intel HD Grafik sayesinde 4K desteği verebilmektedir.
Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 Gaming Anakart
HDMI™ - Yeni Jenerasyon Çoklu Media Arayüzü HDMI ™, yüksek çözünürlüklü bir Multimedya Arayüzü olup,2.5Gb / s video yayın bant genişliği ve 8 kanallı yüksek kaliteli sesi tek bir kablo ile iletir. Dijital video ve sesi mükemmel şekilde, sıkıştırılmamış olarak iletebilir. HDMI ™ dijitalin en net görüntüsünü sağlar, Analogla ilişkili kalite kayıpları olmaksızın, 1080 p'ye kadar içerik arayüzleri ve bunların dijital-analog dönüşümünü sağlar. Ek olarak, HDMI ™ HDCP (Yüksek Bant Genişliği Dijital İçerik Koruması) ile uyumlu,Blu-ray / HD DVD ve diğer korunan medyaların oynatılmasına izin verir.

Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 Gaming Anakart Özellikleri

Genel Özellikler

İşlemci Modeli AMD
Yongaseti AMD B350
İşlemci Desteği AMD Athlon A-Serisi, AMD Ryzen
Soket Yapısı AM4

Bağlantılar

Ethernet (LAN) Realtek GbE LAN çip (10/100/1000 Mbit)
HDMI 1x HDMI
USB 2 x USB 3.1 Gen 2 Type-A, 4 x USB 3.1 Gen1, 1 x USB 2.0

Depolama Özellikleri

SATA 6x SATA3
RAID RAID 1, RAID 10, RAID 0

Bellek (RAM) Özellikleri

RAM Kapasitesi 64GB
Ram Tipi DDR4 (O.C.) 3200 / 2933 / Olmayan: 2667 / 2400 / 2133 MHz

Diğer Özellikler

Kasa Yapısı ATX
Garanti 36 Ay Garanti
Karşılaştırma Listesi

Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 Gaming Anakart

Lütfen ürünü puanlayın

Yorum Yayınlama Kriterleri

Talebin bize ulaştı. En kısa süre içinde sana dönüş yapacağız.

Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 Gaming Anakart hakkında merak ettiklerini, aşağıdaki metin alanına yazarak bize iletebilirsin.

Uzmana soru sorabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Çerezler Hakkında Bilgi Siteyi ziyaretiniz sırasında kişisel verileriniz siteyi kullanımınızı analiz etmek, reklamları kişiselleştirmek ve sosyal medya özellikleri sağlamak amacıyla çerezler aracılığıyla işlenmektedir. Daha fazla bilgi için Çerez Aydınlatma Metni’ni okuyabilirsiniz.