Samsung 55JU6570 Ultra HD Curved Uydu Smart TV

Samsung 55JU6570 Ultra HD Curved Uydu Smart TV
Samsung 55JU6570 Ultra HD Curved Uydu Smart TV

Bu ürün için garanti, yalnızca montajın yetkili servis tarafından yapıldığı hâllerde geçerlidir.

LED TV'nin montajı için Samsung teknik servisiyle irtibata geçmeniz gerekmektedir. Samsung yetkili servis telefon numarası: 444 77 11. Ürünün montajı için yetkili servis tarafından belirlenecek ek hizmetler ücrete tabi olabilir.

Samsung 55JU6570 Ultra HD Dahili Uydu Curved Smart TV

Otomatik Derinlik Geliştirici Samsung 55JU6570 Düz görüntüler Samsung'un otomatik derinlik geliştirici özelliğiyle canlanıyor. Televizyonunuz, size daha fazla derinlik hissi yaşatmak için ekrandaki farklı alanlara ve nesnelere çeşitli seviyelerde kontrast artırma işlemi uygular.

Duygularda kaybolun ve eylemin bir parçası olun Samsung’un devrim niteliğindeki Kavisli Televizyonu sizi içine alan yepyeni bir dünyaya götürür ve size eylemin tam ortasındaymış gibi hissettirir. Oturma odanızda en uygun izleme uzaklığı sağlamak için en doğru açıda eğime sahiptir. Dahası hafifçe kavisli ekran, tüm alanlarında size düzgün ve dengeli bir görüş sağlar. Samsung Curved Smart TV Bir ekranın sunabileceği en iyi görüntü kalitesi, derinlik ve detayı görün.

Yeni ve şık metalik kavisli tasarımıyla öne çıkan, tam anlamıyla güzel bir TV Samsung 55JU6570 kavisli TV'ler yalnızca sizi içine çeken en optimize deneyimi sağlamakla kalmaz, aynı zamanda muhteşem bir görünüme de sahiptir. J63/0'in tabanı boyunca uzanan şık metal şerit, kavisin niteliğine daha parlak bir doku katar ve paneli daha da güzel gösterir. Bakması bile bu kadar güzel olan bu televizyonu izlemek daha da keyiflidir.

21. yüzyılın yaşam tarzı için yeniden tanımlanmış Smart TV Bütün özellikleriyle yepyeni Samsung Smart TV'nin kullanımı çok kolaydır. Geliştirilmiş kullanıcı arayüzü inanılmaz ölçüde sezgiseldir ve sizin için gerçekten önemli olan eğlence ve özellikler ile dopdoludur. Sadece tek bir tuşla büyük ekranınız ve mobil aygıtlarınız arasında içerik paylaşma imkanı sağlar. Hatta en son ne izlediğinizi hatırlar, böylece anında o ekrana dönebilirsiniz. Televizyonlarda kullanılan ilk açık kaynaklı platform niteliğindeki yepyeni Tizen OS ile çalıştığı için keyfini çıkarabileceğiniz sınırsız bir eğlence içeriği kaynağına sahip olacaksınız. Samsung Smart TV, tam anlamıyla üstün bir eğlence kaynağı ve yaşam tarzınıza uygun mükemmel bir ortaktır.

Kolay Bağlantı Samsung Samsung Curved Smart TV mobil aygıtınıza bağlanarak hayatı daha kolay ve eğlenceli hale getirir. Sizin uyanma saatinizde o da uyanarak günlük programınız ve hava durumu gibi güne başlarken ihtiyaç duyduğunuz bilgileri sunar. Ayrıca tek bir tuşla mobil aygıtınız ve televizyonunuz arasında son derece kolay bir şekilde içerik paylaşabilirsiniz.

TV'niz her sabah size brifing versin Her sabah saati ve zaman planınızı kontrol etmek için akıllı telefonunuza bakıp sonra da hava durumu ve haberler için TV'yi mi açıyorsunuz? Artık güne, tümünü büyük bir ekranda görüntüleyen Samsung TV'deki size özel günlük bilgilendirmeniz ile başlayabilirsiniz. Samsung TV, akıllı telefonunuzdaki alarm ile senkronize çalışarak otomatik olarak açılır ve size güne taze başlamanız için ihtiyacınız olan tüm bilgileri verir. Toplantı? Şemsiye? Yıldönümü? Tamam, tamam, hepsi tamam.

Sizi anında istediğiniz içeriğe yönlendiren daha akıllı bir televizyon Tamamen yeni, daha akıllı TV deneyimine geçiş ekranın sağ alt kısmından ve mevcut eğlenceniz her zaman gözünüzün önünde. Kullanımı eğlenceli Smart TV menü çubuğu, sevdiğiniz tüm içeriğe hızlı, sorunsuz ve gerçek anlamda sezgisel erişim sağlar. İstediğiniz içeriği aramak için uğraşmanıza gerek yok. Sevdiğiniz içeriği bulmanın her zamankinden daha kolay olması için geçmiş seçimlerinizi hatırlar ve en sık kullanıldığınız içeriği menü çubuğuna gözlerinizin önüne yerleştirir. Hatta heyecan verici yeni benzer içerikler keşfedebilirsiniz, Samsung Smart TV sürekli olarak hoşunuza gidebilecek sunulan yeni içerikler önerir. Şimdiye kadarki en sorunsuz Smart TV deneyimini keşfedin.

Yaşam tarzınıza uygun içerikler Samsung Smart TV'ler, evde hayatı daha eğlenceli hale getirecek akıllı uygulamalar ile gerçekten istediğinizi ve yaşam tarzınıza uygun olanı sunacak şekilde tasarlanmıştır. Sporseverler dinamik yeni spor uygulamasına tezahürat yaparlarken, evin ahçısı yemek uygulamasına bayılacak. Aynı zamanda formda kalmak isteyenler için egzersiz uygulaması, çocuklar için harika sanat eğitimi uygulaması ve oyun severlerin hayran kalacağı ileri seviye oyunlar gibi geniş bir yelpazede birçok uygulamaya sahiptir. Cep telefonu veya giyilebilir cihazlar kolayca eşleştirilerek kumanda olarak kullanılabilir.
Anında geri dönün ve bıraktığınız yerden devam edin Kullanması zor olduktan sonra TV'de tüm bu uygulama ve özelliklere sahip olmanın ne anlamı var? Samsung Smart TV‘de çeşitli içerikler arasında geçiş, artık TV kanalınızı değiştirmek kadar kolay. İnternetten video izlerken TV'deki canlı yayına geçin ya da bunun tersini yapın. Videoya geri döndüğünüzde, TV'niz nereye kadar izlediğinizi hatırlar ve bıraktığınız yerden başlatır. Gerçek anlamda akıllı bir ev eğlence deneyiminin keyfini çıkarma zamanı.
Sizi heyecandan koltuğun kenarına çivileyecek tonlarca nefes kesici oyunlar Samsung Smart TV, geniş oyun seçenekleri ve tüm cihazlarınız için desteği ile oyun keyfini bir sonraki seviyeye taşır. Büyük ekranda oyun, gamepadler, mobil uygulamalar ve hatta giyilebilir cihazlar da dahil olmak üzere çok sayıda cihaz desteği ile her zamankinden daha eğlenceli. Oyun zamanı.
Yaşamı zenginleştirici uygulamalar Smart TV'de İçerik her şeydir ve Samsung Smart TV size gerekli her şeyi tam olarak verir. Birbirinden eğlenceli ve faydalı uygulamanın keyfini çıkarın ve internette sorunsuz şekilde dilediğinizce sörf yapın. Özel uygulama önerilerini, yeni sunulan uygulamaları ve daha fazlasını sadece bir bakışta görmek için sola veya sağa kaydırma hareketi yapmanız yeterli. Üstelik gelişmiş tarayıcı ile tek tıkla istediğiniz web sitesine gidebilirsiniz.
Daha hızlı performans için Dört Çekirdekli işlemci Güçlü Dört Çekirdekli işlemciyle, Samsung Smart TV'niz iyileştirilmiş performans sunar. Daha hızlı çoklu görev, daha hızlı içerik web gezintisi geçişinin yanı sıra daha sorunsuz etkileşim ile farkı hemen hissedeceksiniz. Bu ek güçle, eğlence deneyiminiz, daha az bekleme ve daha fazla izleme süresiyle çok daha keyifli hale gelecek.
Daha iyi görüntüler için daha canlı renkler Samsung Wide Colour Enhancer, gelişmiş bir görüntü kalitesi iyileştirme algoritması kullanarak görüntülerin kalitesini büyük ölçüde artırır ve gizli ayrıntıları ortaya çıkarır. Şimdi Wide Colour Enhancer ile görülebilecek renkleri keşfedin.
Oturma odanızdaki eksiksiz multimedya deneyimi Yüksek Çözünürlüklü Multimedya Arabirimi (HDMI) girişleri ile Samsung TV, oturma odanızı bir multimedya eğlence merkezine dönüştürecektir. HDMI, yüksek çözünürlüklü dijital verilerin birden çok cihazdan doğrudan televizyonunuza yüksek hızlı aktarımını sağlar.
USB’nizden film izleyin ConnectShare Movie özelliği ile USB bellek sürücünüzü veya sabit diskinizi televizyonunuza takın, filmlerin, fotoğrafların ve müziğin keyfini hemen çıkarın. Artık, evinizin rahatlığında televizyonunuzda geniş bir içerik çeşitliliğini yaşayabilirsiniz.
Kablosuz İnternet erişimi Televizyonun içinde yer alan Kablosuz LAN sayesinde, harici cihazlar eklemeden televizyonunuzun bağlantı özelliklerinden faydalanabilir, böylelikle çekici tasarımına zarar vermezsiniz.
Serisi
Serisi 6
Ekran
Ekran Boyutu 55"
Çözünürlük 3 840 x 2 160
Ekran Eğimi 3 000R
Video
Görüntü Motoru UHD Ölçekleme
Dinamik Kontrast Oranı Mega Kontrast
UHD Dimming Micro Dimming Pro
Geniş Renk İyileştirici (Plus) Var
Otomatik Derinlik Geliştirici Var
Auto Motion Plus Var
Film Modu Var
Doğal Mod Desteği Var
Ses
Dolby Digital Plus Var
Sanal Surround DTS Studio Sound
DTS Kodeks DTS Premium Sound 5,47
Ses Çıkışı (RMS) 20 watts (Sol: 10 watts, Sağ: 10 watts)
Hoparlör Türü 48 CH (Aşağı Ateşleme + Bas Refleks)
HD Ses Var
Duvara Monte Ses Modu Var
Çok Odalı Bağlantı Var
TV SoundConnect Var
Akıllı Etkileşim
Ses Kontrolü Var
Yüz tanıma Hazır
Hareket kontrolü Hazır
Smart TV
Samsung SMART TV Var
Uygulamalar Var
WiFi Var
Yakınsama
TV - Mobil Yansılama Var
Mobil - TV - Yansılama, DLNA Var
Samsung SMART View Var
Kablosuz TV Açık - WOL Var
Bildirim - BLE Var
Briefing On TV Var
Doğrudan WiFi Var
Kanal Seçici/Yayınlama
Dijital Yayınlama DVB-T2 / C / S2
CI/CI+/2CI+ CI+ (1,3)
Analog Kanal Seçici Var
Bağlantılar
HDMI 4
USB 3
Bileşen Girişi (Y/Pb/Pr) 1
Kompozit Girişi (AV) 1
Ethernet (LAN) 1
Kulaklık Çıkışı 1
Dijital Ses Çıkışı (Optik) 1
RF In (Karasal/Kablolu giriş) 1 / 1 (Karasal için Ortak Kullanım) / 1
CI Yuvası 1
MHL Var
HDMI A / Dönüş Kanalı Desteği Var
Yerleşik Kablosuz LAN Var
Anynet+ (HDMI-CEC) Var
Tasarım
Tasarım Kavis içinde Kavis
Çerçeve Tipi VNB
İnce Tip İnce
Ön Renk Siyah
Ayak Türü T-Biçimli Kavisli Düzlem
Ek Özellik
Anında Açılma Var
Processor Dörtlü
Erişilebilirlik Büyütme / Yüksek kontrast
Dijital Temiz Görüntü Var
Otomatik Kanal Arama Var
Otomatik Kapanma Var
BD Wise Plus Var
Altyazı Var
Kanal Listesi USB-Clone Var
Connect Share™ (HDD) Var
ConnectShare™ (USB 2.0) Var
Spor Modu Temel
Gömülü POP Var
EPG Var
Oyun Modu Var
Ekran Dili Yerel Diller
Resim İçinde Resim (PIP) Var
BT HID Dahili Var
USB HID Desteği Var
Teleteks (TTXT) Var
Analog Temiz Görüntü Var
Ultra Temiz Görüntü Var
Çevreci Özellik
Çevreci Marka Var
Eko Etiket Var
Eko Algılayıcısı Var
Enerji Verimliliği Sınıfı A+
Cıva İçeriği 0,0 mg
Kurşun Varlığı Var
Güç
Güç Beslemesi AC220-240V 50/60Hz
Güç Tüketimi (Maks.) 172 W
Güç Tüketimi (Beklerken) 0,30
Güç Tüketimi (Enerji Tasarrufu Modu) 41,0 W
Güç Tüketimi (IEC 62087 Sürüm 2) 66,0 W
En Üst Parlaklık Oranı 81 %
Yıllık Güç Tüketimi (AB standart, kWh) 92 kWh
Boyutlar
Ambalaj Boyutu (GXYXD) 1340 x 840 x 195 mm
Stantlı Set (GxYxD): 1238.5 x 767.8 x 283.3
Stantsız Set (GxYxD): 1238.5 x 720.3 x 109.3 mm
Ağırlık
Paket Ağırlığı 24,1 kg
Set Ağırlığı, Ayak ile birlikte 19,1 kg
Set Ağırlığı, Ayaksız 16,7 kg
Aksesuar
Uzaktan Kumanda Modeli TM1250A
Piller (Uzaktan Kumanda için) Var
Mini Duvar Montajı Desteği Var
Vesa Duvar Montajı Desteği Var
Kullanıcı Kılavuzu Var
E-Kılavuz Var
Güç Kablosu Var

Samsung 55JU6570 Led TV Özellikleri

Genel Özellikler

Televizyon Tipi LED Televizyon
Kontrast Oranı Mega Kontrast
Smart TV Search All, Network File Browser, Arama & Önerilenler, Kids, Family Story, Web Browser, YouTube Kanalı, Smart Hub, Social Center, Samsung SMART TV, Fitness, Your Video, Netcast 2.0 (A3, Terra TV, video wuaki, viewster, facebook, Twitter, Google Maps, YouTube, Picasa, A, Social TV, Akıllı Telefon ile Uzaktan Kumanda Desteği, Smart TV
Bağlantı Özellikleri 3x USB, AV Girişi, Scart, 4x HDMI, 2x RF Giriş, Composite In (AV), Kompozit Video, Wi-Fi, Wireless LAN Built-in, Ethernet (LAN)
Video Formatı Ultra HD (3840x2160)
3D Yok
Garanti 24 Ay Garanti (Samsung Türkiye 444 77 11)
Aksesuarları Kumanda
Kurulum Bilgisi Ücretsiz Kurulum (Televizyonlarda kurulum ilgili servis tarafından yapılması gerekmektedir ve ürün servis tarafından açılmalıdır)

Ekran Özellikleri

Ekran Formatı 16:9
Görüntü Çözünürlülüğü 3840 x 2160 Pixel

Ses Özellikleri

Ses Çıkışı 20W (10W+10W)

Bağlantı Özellikleri

USB 3x USB
HDMI 4x HDMI
Tuner DVB-S2 Tuner Dijital- Dahili HD Uydu Alıcılı, DVB-C Tuner Analog - Dijital Kablolu Yayın, DVB-T Tuner Analog - Dijital Karasal Yayın
Karşılaştırma Listesi

Samsung 55JU6570 Led TV

Lütfen ürünü puanlayın

Yorum Yayınlama Kriterleri

Çerezler Hakkında Bilgi Siteyi ziyaretiniz sırasında kişisel verileriniz siteyi kullanımınızı analiz etmek, reklamları kişiselleştirmek ve sosyal medya özellikleri sağlamak amacıyla çerezler aracılığıyla işlenmektedir. Daha fazla bilgi için Çerez Aydınlatma Metni’ni okuyabilirsiniz.