MSI Z170A GAMING M7 Intel Z170 Soket LGA1151 DDR4 3600MHz(OC) Sata 3 M.2 USB 3.1 ATX Anakart

MSI Z170A GAMING M7 Intel Z170 Soket LGA1151 DDR4 3600MHz(OC) Sata 3 M.2 USB 3.1 ATX Anakart
MSI Z170A GAMING M7 Intel Z170 Soket LGA1151 DDR4 3600MHz(OC) Sata 3 M.2 USB 3.1 ATX Anakart
MSI Z170A GAMING M7 Intel Z170 Soket LGA1151 DDR4 3600MHz(OC) Sata 3 M.2 USB 3.1 ATX Anakart
MSI Z170A GAMING M7 Intel Z170 Soket LGA1151 DDR4 3600MHz(OC) Sata 3 M.2 USB 3.1 ATX Anakart

MSI Z170A GAMING M7 DDR4 SATA3+USB3.1+M.2 DVI/DP Anakart Genel Özellikler

Başlıca Özellikler
  • LGA 1151 soketli 6. nesil Intel® Core™ / Pentium® / Celeron® işlemcileri destekler
  • DDR4-3600+(OC) bellek desteği
  • DDR4 Boost ile DDR4 belleğinize performans artışı
  • USB 3.1 Gen2 2 KAT DAHA HIZLI. USB 3.1 Gen2 ile sıradan bir USB3.0 bağlantısına göre 2 kat daha yüksek performans
  • Twin Turbo M.2 64Gb/s + Turbo U.2 için hazır + USB 3.1 Gen2 Type-C + Type-A combo + SATA 6Gb/s
  • Killer™ ile güçlendirilen LAN Protect destekli GAMING LAN. En iyi online oyun deneyimi ve en düşük gecikme
  • Audio Boost 3: Kulaklarınızı stüdyo kalitesinde ses ile ödüllendirin
  • Nahimic Ses Geliştirici: Gerçekliğin sınırlarını zorlayan bir ses kalitesi
  • Game Boost: 11 farklı seviyede kolay hızaşırtma
  • GAMING Hotkey: Makrolar atayın, sevdiğiniz oyunları çalıştırın, hızaşırtma yapın. Hem de tek bir düğmeyle!
  • Hızaşırtma için tasarlandı: OC Essentials ve OC Engine 2 ile birlikte!
  • XSplit Gamecaster v2.5: 1 yıllık ücretsiz Premium aboneliği ile başarı ve yeteneklerinizi dünya ile paylaşın.
  • SteelSeries Certified: SteelSeries cihazlar için optimize edildi
  • Military Class 5: Yüksek kaliteli bileşenlerin yeni evrimi. Yeni Titanium Chokes
  • MULTI-GPU ve Steel Armor: Steel Armor PCI-E slotları NVIDIA SLI™ & AMD Crossfire™ desteği sunar.
  • Click BIOS 5: Ödül sahibi yeni Click BIOS 5 ve yüksek çözünürlü, ölçeklendirilebilir font
  • BIOS Flashback+: CPU, bellek veya ekran kartı gerektirmeyen kolay BIOS kurtarma
  • GAMING CERTIFIED: 24 saat kesintisiz online ve offline oyun testleri en iyi deneyim için profesyonel eSpor oyuncuları tarafından gerçekleştirildi.
OYUNA HÜKMET Oyuna hükmetmek için güçlü bir sisteme ihtiyacınız var. MSI Enthusiast GAMING anakartlarda bulunan "“M for Master” eki, gerçek anlamda öne çıkan ve sizi oyunda bir sonraki seviyeye taşıyabilecek bir tasarıma sahip olduğunu gösterir.

EŞSİZ BELLEK PERFORMANSI VE KARARLILIK Geleneksel bellek tasarımlarında bellek sinyalleri genellikle diğer bileşenlerin yaydıkları elektromanyetik girişim sinyalleri nedeniyle bozulmaya uğrar ve sistem performansını düşürerek kararsızlaşmasına neden olurlar. MSI, sunduğu DDR4 Boost teknolojisi ile bellek hatlarını optimize ederek bellek devresini tamamen izole eder. Bu tasarım bellek sinyallerinin en iyi performans ve kararlılık için saf bir şekilde iletilmesini sağlar.

EN DÜŞÜK GECİKME İLE OYUNA HÜKMEDİN MSI GAMING LAN ile rakiplerinizi savaş alanında bozguna uğratmaya hazır olun. Tüm bileşenler her zaman en iyi ve gecikmesiz online oyun deneyim için özenle seçildi.

KİLLER™ İLE GERÇEK OYUN AĞI Yeni Killer E2400 Akıllı Ağ Platformu, Advanced Stream Detect 2.0 ile geliyor; online oyunlar ve yüksek kaliteli medya akışları için maksimum ağ performansı sunuyor. Killer™ LAN oyun trafiğini otomatik olarak algılayıp diğer ağ trafiğine göre daha önce işleyerek otomatik olarak daha hızlı, daha akıcı ve takılmasız bir oyun içi peformans sunar.

OYUN İÇİN OPTİMİZE EDİLMİŞ BANT GENİŞLİĞİ YÖNETİMİ Optimize edilmiş trafik önceliği ve düşük gecikme ile size en iyi online oyun deneyimini sunmak için tasarlanmış olan MSI GAMING LAN Manager, gecikmeye karşı duyarlı oyun uygulamalarını otomatik olarak sınıflandırır ve öncelik tanır.
  • Oyunlara diğer uygulamaların üzerinde öncelik tanır
  • Uygulamaların trafik önceliklerini yönetme olanağı sunar
  • Her uygulama için bant genişliği kullanımını özelleştirmenizi sağlar.

LAN PROTECT 15KV'lık akım koruması ile ağınız yıldırım düşmesi veya statik elektrik gibi sebeplerden oluşan ani akım dalgalanmalarına karşı korunur. LAN Protect, size en iyi ağ deneyimini sunacak bir LAN bağlantı tasarımıdır. RJ45 konnektörü içindeki kırmızı LED ışığı, korumanın devrede olduğunu gösterir.

AUDIO BOOST 3 İLE STÜDYO KALİTESİNDE SE Nahimic ses teknolojisi ile güçlendirilmiş Audio Boost 3 ile en yüksek ses kalitesini üst sınıf bileşenlerle sunuyoruz. Böylece nefes kesen, kristal berraklığında ses ve müzik deneyimini 8 kanal HD ses veya yüksek empedanslı kulaklıklarla deneyimleyebilir, oyununuza gerçek anlamda hükmedebilirsiniz.

Game Boost ile 1 saniyede 11 seviyede hızaşırtma! Daha fazla FPS mi gerekiyor? Daha fazla CPU ve bellek gücü mü lazım? Bir saniyede hızaşırtma seçeneği Game Boost ile size çok daha yüksek performans sunuyoruz. Sadece düğmeyi çevirerek PC'nize adrenalin iğnesi yapılmışçasına ani ve yüksek bir performans kazandırın. Game Boost 11. seviyeye ulaştığında performansınız 5GHz'e kadar çıkabilir!

GAMING HOTKEY Gaming Hotkey klavyenizi oyunlarda çok daha fonksiyonel hale getiren donanımsal bir yongadır. Tek yapmanız gereken tuşlara istediğiniz işlevi veya makroyu atamak. Böylece ister tek tuşla sevdiğiniz oyunu başlatın, isterseniz hızaşırtma profilini yükleyin ve overclock yapın. İmkanlarınız sınırsız!

-Klavyenizdeki herhangi bir tuşu özelleştirin
-16 adıma kadar makro programlayabilme
-Kullanıcı dostu, kolay arabirim
-Tek tuşla favori oyununuzu başlatın
-Tek tuşla hız aşırtma

SINIRSIZ ÖZGÜRLÜK, MAKSİMUM KOLAYLIK En sık kullandığınız ardışık komutları tek tuşla verin. İstediğiniz tuşu kullanmakta özgürsünüz.

Hotkeys
Kendi tuş kombinasyonlarınızı tanımlayın

Windows tuşları
İstediğiniz uygulamaayı veya klasörü hızlıca açın

MSI® Smart tuşları
Tek dokunuşla oturum açın (program şifreleri)

Login Keys
Tek dokunuşla oturum açın (program şifreleri)

2 KAT DAHA HIZLI MSI USB 3.1 GEN2 En sevdiğiniz oyunları, film ve müzikleri USB üzerinden eskisinden daha hızlı taşıyın. USB 3.1 Gen2, 10Gb/sn'ye ulaşan inanılmaz veri transfer hızına olanak tanıyor!

Faydaları

USB 3.1 Gen1'den 2 kat daha hızlı
USB 2.0'den 20 kat daha hızlı
10Gb/sn'ye kadar transfer bant genişliği
PC ve çevre aygıtlarınızın transfer hızını arttırır
Ters çevrilebilir tasarımlı Type-C konnektör USB 3.1 Gen2 ile gelen tüm performans artışlarının yanında USB Type-C konnektörün kullanım kolaylığına dah sahipsiniz. Bu ters çevrilebilir konnektör ile USB cihazlarınızı zahmetsizce takabilirsiniz.

SATA EXPRESS İLE HIZLI DEPOLAMA SATA Express, PCI-Express üzerinden yüksek hızlı depolama sunarak en yeni nesil SSD disklere 16 Gb/sn'ye kadar hız desteği verir.

TWİN TURBO TASARIMI Gen3 x4 ile 32Gb/sn'ye kadar hızlarla Turbo M.2, standart bir SATA III bağlantısında en az 5 kat daha hızlıdır! MSI anakartlarda yıldırım hızında bir sistem açılışı, inanılmaz çabuk açılan oyun ve uygulamaları deneyimleyin.

TURBO U.2 HOST CARD (SEÇİME BAĞLI) U.2 Ana denetleyici kartı, 32 Gb/sn'ye kadar hız sunar ve gelecek nesil 2.5 inç SSD'lerin U.2 konnektörü üzerinden bağlanmasına olanak tanır. Eklenen redriver yongası sayesinde transfer hızını yükseltir.

HIZAŞIRTMA İÇİN TASARLANDI MSI'ın efsanevi hızaşırtma anakartlarıyla sayısız dünya rekoruna sahip bir geçmişe dayanan bu anakart, damarlarında hızaşırtma taşıyor. OC devre kartından Military Class bileşenlerine kadar kökten uca ağır hızaşırtma için tasarlanmış özellikleri ile MSI anakartınızın sınırları aşmak için üretildiğini biliyorsunuz!

OC ENGİNE İLE SINIR GÖKYÜZÜ OC Engine, MSI Z170 anakartlar için güçlendirildi. Bu harici saat üreteci, kurulumunuzda mümkün olan en yüksek hızaşırtmaya ulaşabilmeniz için gerekli özgürlüğü gerçek anlamda sunuyor. OC Engine 2 aynı zamanda daha düşük kararsızlık ve daha düşük güç tüketimi ile en zorlu koşullarda bile çok daha yüksek kararlılık sunuyor. Sınır gökyüzü!

OC ESSENTİALS Hızaşırtmacıların "İsviçre Çakısı" ile tanışın! OC Essentials, anakartınızdan en iyi performansı alabilmeniz için kararlılığı arttıran, hata gidermede yardımcı olan, sisteminizin tamamını denetim altında tutmanızı sağlayan ve basit yönetim sağlayan tüm özelliklere sahip bir grup araçtan oluşuyor. Böylece tamamen hızaşırtmaya odaklanabilirsiniz.

STEELSERİES CERTİFİED Oyun meraklılarına özel ürünler üreten SteelSeries, MIS GAMING anakartlarına resmi olarak "SteelSeries Certified (SSC)"’ onayı verdi. Bu sertifikasyon, MSI GAMING anakartlar ve SteelSeries ürünlerinin performans gereksinimlerine ve kararlılıklarıma bağlı olarak hazırlandı. Yani SteelSeries kulaklığınız, fareniz ve diğer yüksek kaliteli oyun cihazlarınız en iyi MSI GAMING anakartlarla çalışır!

GAMING CERTIFIED GAMING anakartlarımız oyun laboratuvarlarımızda, internet kafelerde ve dünyanın en iyi eSpor oyuncuları tarafından yine dünyanın en popüler oyunlarıda kararlılık ve en iyi performans için test edilmiştir. 24 saatlik kesintisiz online ve offline oyun testleri ile MSI, tümleşik ağ konfigürasyonu, ses iletimi ve FPS performansını mükemmel bir seviyeye ayarlayarak sizlerin de en iyi oyun performansına ulaşmanızı sağlar.

MILITARY CLASS 5 BİLEŞENLER Titanium Choke
Titanium Choke, Titanyum çekirdeği ile termal ve ısıl toleransta çok daha yüksek başarıya sahiptir. Bu sayede 220 derece sıcaklıkta bile çalışabilir, %40 daha yüksek akım kapasitesine sahiptir ve güç verimliliğinde %30 artışla hızaşırtmada daha yüksek kararlılık sunar.


DARK CAP
Aluminyum çekirdek tasarimi ile Dark CAP, üst sinif anakartlarin simgesi haline gelmistir.Daha düsük ESR (esdeger seri direnç) ve 10 yildan uzun parça ömrüne sahiptir.

RUTUBET KORUMASI Rutubetin %10 daha az absorbe edilmesi, "Geçirgen Anodik Filament" seklinde tanimlanan yüzeydeki yalitim direncinin aniden kaybolmasi sorununu büyük ölçüde engeller. Bu isleme tabi tutulmamis devre kartlarinda 10 kat daha fazla hata oranı mevcuttur.

YÜKSEK ISI KORUMASI MSI anakartlarda kullanilan tüm ana bilesenler, en zorlu hava kosullarinda gerçeklestirilen askeri sinif testlerden basariyla geçmistir.

DEVRE KORUMASI Özenle seçilmis malzemeler, çoklu devre karti katmanlari ve korumalar, GAMING anakartlarimizda en iyi devre korumasini garanti ediyor.

ESD KORUMASI Tüm giris/çikislar, elektrostatik desarja karsi koruma altina alinmistir.

EMI KORUMASI Tüm MSI anakartlar, ABD Federal Iletisim Komisyonu (FCC) tarafindan belirlenmis yönergelere uyumludur ve elektromanyetik girisim etkilerine karsi koruma altindadir.

BİRDEN FAZLA EKRAN KARTLI SİSTEMLER İÇİN OPTİMİZE EDİLDİ SLI /CROSSFİRE DESTEĞİ

Bu anakart, SLI / CrossFire desteği sunar. Optimal PCI-Express yuvası yerleşimi ile daha rahat yerleşim ve hava akışı sağlar.

Böylece SLI veya Crossfire kurulumlarınızda en iyi grafikleri en yüksek FPS ile çalıştırabilir, görüntülerin ekrandan dışarı fırladıklarına şahit olabilirsiniz.

YEPYENİ, ÖDÜL SAHİBİ CLICK BIOS 5 Geliştirilen, ödül sahibi CLICK BIOS 5'i inceleyin ve sisteminizin oyunlarda maksimum performans göstermesi için ayarlayın. MSI CLICK BIOS, UEFI BIOS'un Windows 10 için optimize edilmiş özelliklere sahip yeni neslidir.

Sisteminizi 2 modda kontrol edin: EZ modu, sık kullanılan işlev ve ayarlar için. Advanced modu ise detaylı ve ince ayarlarla sisteminizin performansını arttırmak için

-Oyun performansınızı arttırmak için birçok seçenek
-Ödül alan tasarıma sahip gelece nesil UEFI BIOS
-Yüksek çözünürlüklü, çok dil desteğine sahip, ölçeklendirilebilir font
-Kolay kullanım
-Geliştirilmiş hızaşırtma
GAMING DEVICE PORT MSI Gaming Device Port, üst kalite oyun farelerinde hiz yeteneklerini sonuna kadar kullanabilmeniz için en iyi baglanti özelliklerini sunar. Böylece oyunlarda fareniz daha akici ve daha hizli tepki verebilir.

Oyunlarda
-Daha çabuk tepki
-Özelleştirilebilir fare ayarları
-Ayarlanabilir fare iletişim hızı
-Daha akıcı oyun deneyimi
-Hızlı reaksiyon

Teknik avantajları
-Siradan konnektörlere göre 3 kat daha fazla altin
-Takma-çikarma islemlerine 10 kat daha dayanikli
-Oksitlenmeyi önler
CPU-Z MSI GAMING EDITION MSI, CPUID ile birlikte çalışarak MSI GAMING ejderhasının da yer aldığı yeni ve özel bir CPU-Z versiyonu sunuyor. CPU-Z ile CPU hızı, bellek hız ve zamanlamaları, anakart BIOS versiyonu gibi sisteminizin önemli bileşenleri hakkında temel bilgilere ulaşabilirsiniz.

SSD diskiniz yeteri kadar hızlı değil mi? MSI RAMDISK'i deneyin! MSI GAMING anakartlarla 35 dolar değerindeki sınırsız RAMDISK'e ücretsiz sahip olun. RAMDisk ile sistem belleğiniz üzerinde bir sanal sürücü yaratabilir, modern bir SSD diskten 25 kat daha hızlı transfer hızına ulaşabilirsiniz. İsterseniz tüm bir oyun görüntüsünü yükleyebilir, tarayıcınızı hızlandırabilir veya sayfa dosyasını kaydederek sistem performansını inanılmaz seviyelere ulaştırabilirsiniz! RAMDisk gereksiz okuma-yazma işlemlerini ortadan kaldırdığı için bu sayede SSD diskinizin ömrünü de uzatabilirsiniz.

-Sistem performansını arttırır
-Oyunları, uygulamaları ve tarayıcıyı hızlandırır
-SSD ömrünü uzatır
Teknik Özellikler
Bellek 3600(OC)/ 3200(OC)/ 3000(OC)/ 2800(OC)/ 2600(OC)/ 2400/ 2133 MHz
CPU Desteği 6. nesil Intel® Core™ i3/i5/i7, Intel® Pentium®, Celeron® işlemcileri destekler
Yongaseti Intel® Z170
USB 3.1 ports(Front) 4(Gen1)
Bellek Kanalı Dual
DIMM Slotu 4
Maksimum Bellek 64 GB
PCI-Ex16 3
USB 3.1 ports (Rear) 2(Gen1), 2(Gen2)
PCI-E Gen Gen3(16)
PCI-Ex1 4
USB 2.0 ports (Front) 4
LAN 1 x Killer™ E2400 Gigabit LAN denetleyici
Ses Girişleri (Arka Panel) 5+ Optik SPDIF
Display Port 1
HDMI 2
DirectX DX11
Multi-GPU desteği 3-Way AMD® CrossFire™ Teknolojisi, 2-Way NVIDIA® SLI™ Teknolojisi
RAID RAID 0, RAID1, RAID 5 ve RAID 10
Form Faktör ATX

MSI Z170A GAMING M7 Özellikleri

Genel Özellikler

İşlemci Modeli Intel
Yongaseti Intel Z170
İşlemci Desteği Intel Pentium, Intel Core i3, Intel Core i5, Intel Celeron, Intel Core i7
Soket Yapısı 1151

Bağlantılar

Ethernet (LAN) Killer E2400 chips (10/100/1000 Mbit)
HDMI 2x HDMI
Wi-Fi Yok
USB 6 x USB 3.1

Depolama Özellikleri

SATA 6x SATA3
RAID RAID 5, RAID 1, RAID 0, RAID 10

Bellek (RAM) Özellikleri

RAM Kapasitesi 64GB

Genişleme Yuvaları

PCI Express 3.0 4xPCI-Ex 3.0

Diğer Özellikler

Kasa Yapısı Midi Tower (ATX)
Garanti 24 Ay Garanti
Karşılaştırma Listesi

MSI Z170A GAMING M7

Lütfen ürünü puanlayın

Yorum Yayınlama Kriterleri

Talebin bize ulaştı. En kısa süre içinde sana dönüş yapacağız.

MSI Z170A GAMING M7 hakkında merak ettiklerini, aşağıdaki metin alanına yazarak bize iletebilirsin.

Uzmana soru sorabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Çerezler Hakkında Bilgi Siteyi ziyaretiniz sırasında kişisel verileriniz siteyi kullanımınızı analiz etmek, reklamları kişiselleştirmek ve sosyal medya özellikleri sağlamak amacıyla çerezler aracılığıyla işlenmektedir. Daha fazla bilgi için Çerez Aydınlatma Metni’ni okuyabilirsiniz.