MSI Z170A TOMAHAWK AC Intel Z170 Soket LGA1151 DDR4 3600MHz(OC) Sata 3 M.2 USB 3.1 ATX Anakart

MSI Z170A TOMAHAWK AC Intel Z170 Soket LGA1151 DDR4 3600MHz(OC) Sata 3 M.2 USB 3.1 ATX Anakart
MSI Z170A TOMAHAWK AC Intel Z170 Soket LGA1151 DDR4 3600MHz(OC) Sata 3 M.2 USB 3.1 ATX Anakart
MSI Z170A TOMAHAWK AC Intel Z170 Soket LGA1151 DDR4 3600MHz(OC) Sata 3 M.2 USB 3.1 ATX Anakart
MSI Z170A TOMAHAWK AC Intel Z170 Soket LGA1151 DDR4 3600MHz(OC) Sata 3 M.2 USB 3.1 ATX Anakart

MSI Z170A TOMAHAWK AC Intel Z170 DDR4 Anakart Genel Özellikler

DURMAKSIZIN OYUN! Oyununuzu geliştirmek için kendinizi BAZOOKA anakartla donatın MSI Arsenal GAMING serisi anakartların bir üyesi olan BAZOOKA anakart, beyaz LED ışıkları ile aydınlatılmış, simsiyah bir renkle kamufle edilmiş ve üstün oyun özellikleri ile güçlendirilmiştir. Böylece savaş alanında hükmetmek için ihtiyacınız olan mükemmel bir silahtır.

EŞSİZ BELLEK PERFORMANSI VE KARARLILIK Geleneksel bellek tasarımlarında bellek sinyalleri genellikle diğer bileşenlerin yaydıkları elektromanyetik girişim sinyalleri nedeniyle bozulmaya uğrar ve sistem performansını düşürerek kararsızlaşmasına neden olurlar. MSI, sunduğu DDR4 Boost teknolojisi ile bellek hatlarını optimize ederek bellek devresini tamamen izole eder. Bu tasarım bellek sinyallerinin en iyi performans ve kararlılık için saf bir şekilde iletilmesini sağlar.

GAME BOOST Game Boost ile tek bir tuşa basarak sisteminizi anında hızlandırın ve oyunlarda daha fazla FPS değerlerine ulaşın! İsterseniz XMP özellliğini Click BIOS üzerindeki XMP düğmesi ile de devreye sokabilirsiniz.

GAMING HOTKEY Gaming Hotkey klavyenizi oyunlarda çok daha fonksiyonel hale getirir. Tek yapmanız gereken tuşlara istediğiniz işlevi veya makroyu atamak. Böylece ister tek tuşla sevdiğiniz oyunu başlatın, isterseniz hızaşırtma profilini yükleyin ve overclock yapın. İmkanlarınız sınırsız!

-Klavyenizdeki herhangi bir tuşu özelleştirin
-8 adıma kadar makro programlayabilme
-Kullanıcı dostu, kolay arabirim
-Tek tuşla favori oyununuzu başlatın
-Tek tuşla hız aşırtma

SINIRSIZ ÖZGÜRLÜK, MAKSİMUM KOLAYLIK En sık kullandığınız ardışık komutları tek tuşla verin. İstediğiniz tuşu kullanmakta özgürsünüz.

Hotkeys
Kendi tuş kombinasyonlarınızı tanımlayın

Windows tuşları
İstediğiniz uygulamaayı veya klasörü hızlıca açın
Tarayıcı, eposta ve daha fazlasını hızlıca açın

MSI® Smart tuşları
Tek dokunuşla oturum açın (program şifreleri)

Oturum açma tuşları
Tek dokunuşla oturum açın (program şifreleri)
2 KAT DAHA HIZLI MSI USB 3.1 GEN2 Sevdiğiniz oyunları, film ve müzikleri USB üzerinden transfer etmek hiç bu kadar hızlı olmamıştı! USB 3.1, 10Gb/sn'ye kadar yıldırım hızında veri transferi gerçekleştirebilir!

Faydaları
USB 3.0'a göre 2 kat daha hızlı
USB 2.0'a göre 20 kat daha hızlı
10Gb/sn'ye kadar veri transfer bant genişliği
PC ve çevre birimlerinizin transfer hızlarını arttırır.
ÖN PANEL USB 3.1 Gen1 MSI anakartlarda akıllıca yerleştirilmiş USB 3.1 Gen1 ön panel konnektör bağlantıları ile 4 adede kadar USB 3.1 Gen1 cihazı doğrudan PC kasanızın ön paneline bağlayabilirsiniz. Böylece yüksek USB hızlarına erişmek için kasanızın arkasına ulaşmak zorunda kalmazsınız.
GELİŞTİRİLMİŞ CPU AŞIRI AKIM KORUMASI Tümleşik aşırı akım koruması, CPU ve diğer bileşenleri ani akım yükselmeleri ve kısadevre sorunlarına karşı korur. 24 pin CPU güç konnektörü yanında bulunan kırmızı LED uyarı ile bu özelliğin devrede olduğunu anlayabilir ve sorun giderme sürecinde zaman kazanabilirsiniz.
KOLAY TANILAMA MSI EZ Debug LED sayesinde bilgisayarınız her açılışta CPU, Bellek ve VGA işlemlerini 3 adet LED uyarısı ile kolayca izlemenize olanak tanır. Bu sayede herhangi bir sorunla karşılaştığınızda probleme hangi bileşenin sebep olduğunu rahatça görebilirsiniz.

STEELSERİES CERTİFİED Oyun meraklılarına özel ürünler üreten SteelSeries, MIS GAMING anakartlarına resmi olarak "SteelSeries Certified (SSC)"’ onayı verdi. Bu sertifikasyon, MSI GAMING anakartlar ve SteelSeries ürünlerinin performans gereksinimlerine ve kararlılıklarıma bağlı olarak hazırlandı. Yani SteelSeries kulaklığınız, fareniz ve diğer yüksek kaliteli oyun cihazlarınız en iyi MSI GAMING anakartlarla çalışır!

GAMING CERTIFIED GAMING anakartlarımız oyun laboratuvarlarımızda, internet kafelerde ve dünyanın en iyi eSpor oyuncuları tarafından yine dünyanın en popüler oyunlarıda kararlılık ve en iyi performans için test edilmiştir. 24 saatlik kesintisiz online ve offline oyun testleri ile MSI, tümleşik ağ konfigürasyonu, ses iletimi ve FPS performansını mükemmel bir seviyeye ayarlayarak sizlerin de en iyi oyun performansına ulaşmanızı sağlar.

MILITARY CLASS 4 BİLEŞENLER DARK CHOKE
Özel çekirdek tasarımı ile Dark Choke çok daha düşük sıcaklıklar ve daha yüksek kapasiteyle çalışarak daha iyi bir güç verimliliğini ve kararlılık sunar.


DARK CAP
Aluminyum çekirdek tasarımı ile Dark CAP, üst sınıf anakart tasarımlarının bir sembolü haline gelmiştir. Çok daha düşük ESR (eşdeğer seri direnç) değerinin yanı sıra 10 yıl parça ömrüne sahiptir.

RUTUBET KORUMASI Rutubetin %10 daha az absorbe edilmesi, "Geçirgen Anodik Filament" şeklinde tanımlanan yüzey yalıtım direncinin aniden kaybolması sorununu büyük ölçüde engeller. Bu işleme tabi tutulmamış devre kartlarında 10 kat daha fazla hata oranı mevcuttur.

YÜKSEK ISI KORUMASI MSI anakartlarda kullanılan tüm ana bileşenler, en zorlu hava koşullarında gerçekleştirilen askeri sınıf testlerden başarıyla geçmiştir.

DEVRE KORUMASI Özenle seçilmiş malzemelerle üretilen çok katmanlı PCB ve koruma katmanı sayesinde MSI GAMING anakartlar en iyi devre kurumasını kullanır.

ESD KORUMASI Tüm giriş/çıkışlar, elektrostatik deşarja karşı koruma altına alınmıştır..

EMI KORUMASI Tüm MSI anakartlar, ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC) tarafından belirlenmiş yönergelere uyumludur ve elektromanyetik girişim etkilerine karşı koruma altındadır.

MULTİ-GPU İÇİN OPTİMİZE EDİLDİ Bu anakart AMD CrossFire™ desteğine sahiptir. Optimal PCI-Express yuva yerleşimi, daha rahar bir hava akışı ve kurulum sağlar.

Böylece AMD CrossFire™ konfigürasyonlarınızda en iyi oyunları en yüksek FPS değerlerinde ve en yüksek detay ayarlarında oynayabilirsiniz.

HASAR KORUMASI
PCI-Express yuvanızın ağırlık yüzünden zarar görmesinden mi korkuyorsunuz?

MSI® VGA ARMOR
Modern üst sınıf ekran kartlarının artan boyut ve ağırlıkları nedeniyle geleneksel PCI Express yuvaları genellikle bükülme, hatta kırılma tehlikesi ile karşı karşıya kalırlar. VGA Armor, güçlendirilmiş PCI Express yuvalarında daha fazla lehim kullanır ve böylece slotların kırılması riskini ortadan kaldırır.

YEPYENİ, ÖDÜL SAHİBİ CLICK BIOS 5 Geliştirilen, ödül sahibi CLICK BIOS 5'i inceleyin ve sisteminizin oyunlarda maksimum performans göstermesi için ayarlayın. MSI CLICK BIOS, UEFI BIOS'un Windows 10 için optimize edilmiş özelliklere sahip yeni neslidir.

Sisteminizi 2 modda kontrol edin: EZ modu, sık kullanılan işlev ve ayarlar için. Advanced modu ise detaylı ve ince ayarlarla sisteminizin performansını arttırmak için

-Oyun performansınızı arttırmak için birçok seçenek
-Ödül alan tasarıma sahip gelece nesil UEFI BIOS
-Yüksek çözünürlüklü, çok dil desteğine sahip, ölçeklendirilebilir font
-Kolay kullanım
-Geliştirilmiş hızaşırtma
GAMING LED EFEKTLERİ Arsenal GAMING serisi anakartlar, anakartın arka kısmında bulunan LED ışıklarla donatılmıştır. Böylece herşeyin oyun tarafından tam anlamıyla zevk alabilirsiniz. Tıpkı bir savaş boyası gibi, eksiksiz bir Arsenal GAMING deneyimi için bu ışıkları açın ve girdiğiniz her savaş alanına hükmedin.

INTEL® WI-FI AC & BLUETOOTH MSI® GAMING anakartlar, kolayca takıp çıkarabileceğiniz Intel® Wi-Fi / Bluetooth antenlerine sahiptir. 802.11 AC ve Bluetooth 4.2 standart desteği sayesinde mümkün olan en yüksek transfer hızlarına sahip olacaksınız.

Intel® Wireless DisPlay (Intel® WiDi) ile Ekranınızı Paylaşın: Intel® WiDi Home veya Pro WiDi for Business ile, videoları, fotoğrafları, sunumları ve daha birçok içeriği MSI’ın GAMING anakartından bir HDTV cihazına kablosuz olarak gönderebilirsiniz.

AUDIO BOOST İLE STÜDYO SINIFI SES Audio Boost ile, üst sınıf ses bileşenleri üzerinden en yüksek ses kalitesini sunuyoruz. Böylece nefes kesici, kristal berraklığında ses ve müzik deneyimini 8 kanal üzerinden ya da yüksek empedanslı kulaklıklarınızla yaşayabilecek, oyununuza gerçek anlamda hükmedebileceksiniz.

SSD DİSKİNİZİN SINIRLARINI M.2 İLE ZORLAYIN M.2 arayüzü ekstra güç ya da bağlantı kablosuna ihtiyaç duymaz. Ufak boyutları ile geleceğin depolama konnektörü olarak geleneksel HDD ve SSD’lerin yerini almaya aday!

TURBO U.2 HOST CARD (SEÇİME BAĞLI) U.2 ana denetleyici kartı, 32 Gb/sn’ye varan veri hızına sahiptir ve U.2 konnektörü ile gelecek nesil 2.5” SSD’leri destekler. Veri transfer hızını arttırmak için bir redriver yongası eklenmiştir.

Teknik Özellikler
Bellek DDR4 3600(OC)/ 3200(OC)/ 3000(OC)/ 2800(OC)/ 2600(OC)/ 2400/ 2133 MHz
CPU Desteği Intel® Core™ i3/i5/i7 processors, and Intel® Pentium® and Celeron® processors for Socket LGA1151
M.2 port 2
Yongaseti Intel® Z170
USB 3.1 ports(Front) 2 (Gen1)
Bellek Kanalı Dual
DIMM Slotu 4
Maksimum Bellek 64 GB
PCI-Ex16 2
USB 3.1 ports (Rear) 2(Gen1),2(Gen2)
PCI-E Gen Gen3(16)
PCI-Ex1 3
PCI 2
SATAIII 6
USB 2.0 ports (Front) 1
RAID 0/1/5/10
LAN 1 x Realtek RTL8111H Gigabit LAN controller
TPM 1
USB 2.0 portu (Arka Panel) 2
Ses Girişleri (Arka Panel) 5 x OFC audio jacks + 1 x Optical S/PDIF OUT Konnektör
HDMI 1
DVI 1
DirectX DX12
CrossFire desteği Var
Multi-GPU 2-Way AMD® CrossFire™ Technology
Form Faktör ATX
Boyut 12 in. x 9.6 in. (30.4 cm x 22.4 cm)

MSI Z170A TOMAHAWK AC Özellikleri

Genel Özellikler

İşlemci Modeli Intel
Yongaseti Intel Z170
İşlemci Desteği Intel Core i5, Intel Pentium, Intel Celeron, Intel Core i7, Intel Core i3
Soket Yapısı 1151

Bağlantılar

Ethernet (LAN) Realtek RTL8111H, 1 x Gigabit LAN
HDMI 1x HDMI
Wi-Fi Var
USB 6 x USB 3.1

Depolama Özellikleri

SATA 6x SATA3
RAID RAID 10, RAID 1, RAID 0, RAID 5

Bellek (RAM) Özellikleri

RAM Kapasitesi 64GB

Genişleme Yuvaları

PCI Express 3.0 3xPCI-Ex 3.0
PCI Slot 2x PCI

Diğer Özellikler

Kasa Yapısı Midi Tower (ATX)
Garanti 24 Ay Garanti
Karşılaştırma Listesi

MSI Z170A TOMAHAWK AC

Lütfen ürünü puanlayın

Yorum Yayınlama Kriterleri

Çerezler Hakkında Bilgi Siteyi ziyaretiniz sırasında kişisel verileriniz siteyi kullanımınızı analiz etmek, reklamları kişiselleştirmek ve sosyal medya özellikleri sağlamak amacıyla çerezler aracılığıyla işlenmektedir. Daha fazla bilgi için Çerez Aydınlatma Metni’ni okuyabilirsiniz.