MSI Z170I GAMING PRO AC Intel Z170 Soket LGA1151 DDR4 3200MHz(OC) Sata 3 M.2 USB 3.1 Mini-ITX Gaming (Oyuncu) Anakart

MSI Z170I GAMING PRO AC Intel Z170 Soket LGA1151 DDR4 3200MHz(OC) Sata 3 M.2 USB 3.1 Mini-ITX Gaming (Oyuncu) Anakart
MSI Z170I GAMING PRO AC Intel Z170 Soket LGA1151 DDR4 3200MHz(OC) Sata 3 M.2 USB 3.1 Mini-ITX Gaming (Oyuncu) Anakart
MSI Z170I GAMING PRO AC Intel Z170 Soket LGA1151 DDR4 3200MHz(OC) Sata 3 M.2 USB 3.1 Mini-ITX Gaming (Oyuncu) Anakart

MSI Z170I GAMING PRO AC Intel Z170 DDR4 Anakart Genel Özellikler

OYUNLARA TARZINIZI KATIN Her oyun farklı beceriler gerektirir; her oyuncu kendi oyun karakterini seçer, özelleştirir ve seviyelendirir. Peki neden bununla sınırlı kalasınız? MSI Performance GAMING anakartlar, oyun PC’nizi istediğiniz her renge dönüştürebilmenize ve kişiselleştirmenize olanak tanırken harika bir oyun deneyimi için en üst performansı da aynı anda sunuyor.

INTEL® WI-FI AC & BLUETOOTH MSI® GAMING anakartlar, kolayca takıp çıkarabileceğiniz Intel® Wi-Fi / Bluetooth antenlerine sahiptir. 802.11 AC ve Bluetooth 4.2 desteği sayesinde mümkün olan en yüksek veri transfer hızına ulaşabilirsiniz.

Intel® Wireless DisPlay (Intel® WiDi) Intel® WiDi for Home veya Pro WiDi for Business ile ekranınızı, filmleri, fotoğrafları, sunumları ve daha birçok içeriği kablosuz olarak paylaşın!

INTEL'DEN ADANMIŞ GAMING LAN ® Intel® i219 LAN ile daha akıcı bir oyun deneyimi! Intel® i219 LAN, oyun sırasında daha yüksek performans ile diğer çözümlere oranla daha yüksek net veri akışı sunar

Intel® i219 LAN, e-Spor şampiyonalarında kullanılan profesyonel sınıf online performansla CPU üzerindeki yığılmayı engeller ve daha yüksek TCP ve UDP değerleri sunar. Böylelikle işlemciniz daha verimli çalışır ve oyun sırasında daha yüksek FPS değerlerine ulaşabilirsiniz.

OYUN İÇİN OPTİMİZE EDİLMİŞ BANT GENİŞLİĞİ YÖNETİMİ En iyi online oyun deneyimi için optimize edilmiş trafik önceliği ve düşük gecikme için optimize edilmiş olan MSI GAMING LAN Manager, online oyun verileri gibi gecikmeye duyarlı veri paketlerini algılayarak öncelik tanır.

MSI GAMING LAN MANAGER
-Oyunlara otomatik olarak diğer uygulamaların üzerinde öncelik tanır
-Uygulamaların trafik önceliğini yönetmenize olanak tanır
-Her uygulama için bant genişliğini özelleştirmenizi sağlar

LAN PROTECT 15KV aşırı akım koruması ile ağınızı yıldırım ya da statik elektrik gibi yüksek akım dalgalanmalarından korur. LAN Protect, en iyi ağ deneyimini sunmak için tasarlanmış bir LAN konnektörüdür. Çalıştığı anda kırmızı bir LED ile aydınlanır.

SINIRSIZ ÖZGÜRLÜK, MAKSİMUM KOLAYLIK En sık kullandığınız ardışık komutları tek tuşla verin. İstediğiniz tuşu kullanmakta özgürsünüz.

Hotkeys
Kendi tuş kombinasyonlarınızı tanımlayın

Windows tuşları
İstediğiniz uygulamaayı veya klasörü hızlıca açın
Tarayıcı, eposta ve daha fazlasını hızlıca açın

MSI® Smart tuşları
Tek dokunuşla oturum açın (program şifreleri)

Oturum açma tuşları
Tek dokunuşla oturum açın (program şifreleri)
2 KAT DAHA HIZLI MSI USB 3.1 GEN2 Sevdiğiniz oyunları, film ve müzikleri USB üzerinden transfer etmek hiç bu kadar hızlı olmamıştı! USB 3.1, 10Gb/sn'ye kadar yıldırım hızında veri transferi gerçekleştirebilir!

Faydaları
USB 3.0'a göre 2 kat daha hızlı
USB 2.0'a göre 20 kat daha hızlı
10Gb/sn'ye kadar veri transfer bant genişliği
PC ve çevre birimlerinizin transfer hızlarını arttırır.
2X USB ÖN PANEL USB 3.1 GEN1 MSI anakartlarda akıllıca yerleştirilmiş USB 3.1 Gen1 ön panel konnektörü sayesinde 2 adet USB 3.1 Gen1 cihazını doğrudan kasanızın ön paneline takabilirsiniz. Böylece yüksek hızlı USB arayüzünden faydalanmak için kasanın arkasındaki ulaşılması güç bölümlere uzanmak zorunda kalmazsınız.
GELİŞTİRİLMİŞ CPU AŞIRI AKIM KORUMASI Tümleşik aşırı akım koruması, CPU ve diğer bileşenleri ani akım yükselmeleri ve kısadevre sorunlarına karşı korur. 24 pin CPU güç konnektörü yanında bulunan kırmızı LED uyarı ile bu özelliğin devrede olduğunu anlayabilir ve sorun giderme sürecinde zaman kazanabilirsiniz.
KOLAY TANILAMA MSI EZ Debug LED sayesinde bilgisayarınız her açılışta CPU, Bellek ve VGA işlemlerini 3 adet LED uyarısı ile kolayca izlemenize olanak tanır. Bu sayede herhangi bir sorunla karşılaştığınızda probleme hangi bileşenin sebep olduğunu rahatça görebilirsiniz.

STEELSERİES CERTİFİED Oyun meraklılarına özel ürünler üreten SteelSeries, MIS GAMING anakartlarına resmi olarak "SteelSeries Certified (SSC)"’ onayı verdi. Bu sertifikasyon, MSI GAMING anakartlar ve SteelSeries ürünlerinin performans gereksinimlerine ve kararlılıklarıma bağlı olarak hazırlandı. Yani SteelSeries kulaklığınız, fareniz ve diğer yüksek kaliteli oyun cihazlarınız en iyi MSI GAMING anakartlarla çalışır!

GAMING CERTIFIED GAMING anakartlarımız oyun laboratuvarlarımızda, internet kafelerde ve dünyanın en iyi eSpor oyuncuları tarafından yine dünyanın en popüler oyunlarıda kararlılık ve en iyi performans için test edilmiştir. 24 saatlik kesintisiz online ve offline oyun testleri ile MSI, tümleşik ağ konfigürasyonu, ses iletimi ve FPS performansını mükemmel bir seviyeye ayarlayarak sizlerin de en iyi oyun performansına ulaşmanızı sağlar.

MILITARY CLASS 4 BİLEŞENLER DARK CHOKE
Özel çekirdek tasarımı ile Dark Choke çok daha düşük sıcaklıklar ve daha yüksek kapasiteyle çalışarak daha iyi bir güç verimliliğini ve kararlılık sunar.


DARK CAP
Aluminyum çekirdek tasarımı ile Dark CAP, üst sınıf anakart tasarımlarının bir sembolü haline gelmiştir. Çok daha düşük ESR (eşdeğer seri direnç) değerinin yanı sıra 10 yıl parça ömrüne sahiptir.

RUTUBET KORUMASI Rutubetin %10 daha az absorbe edilmesi, "Geçirgen Anodik Filament" şeklinde tanımlanan yüzey yalıtım direncinin aniden kaybolması sorununu büyük ölçüde engeller. Bu işleme tabi tutulmamış devre kartlarında 10 kat daha fazla hata oranı mevcuttur.

YÜKSEK ISI KORUMASI MSI anakartlarda kullanılan tüm ana bileşenler, en zorlu hava koşullarında gerçekleştirilen askeri sınıf testlerden başarıyla geçmiştir.

DEVRE KORUMASI Özenle seçilmiş malzemelerle üretilen çok katmanlı PCB ve koruma katmanı sayesinde MSI GAMING anakartlar en iyi devre kurumasını kullanır.

ESD KORUMASI Tüm giriş/çıkışlar, elektrostatik deşarja karşı koruma altına alınmıştır..

EMI KORUMASI Tüm MSI anakartlar, ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC) tarafından belirlenmiş yönergelere uyumludur ve elektromanyetik girişim etkilerine karşı koruma altındadır.

YEPYENİ, ÖDÜL SAHİBİ CLICK BIOS 5 Geliştirilen, ödül sahibi CLICK BIOS 5'i inceleyin ve sisteminizin oyunlarda maksimum performans göstermesi için ayarlayın. MSI CLICK BIOS, UEFI BIOS'un Windows 10 için optimize edilmiş özelliklere sahip yeni neslidir.

Sisteminizi 2 modda kontrol edin: EZ modu, sık kullanılan işlev ve ayarlar için. Advanced modu ise detaylı ve ince ayarlarla sisteminizin performansını arttırmak için

-Oyun performansınızı arttırmak için birçok seçenek
-Ödül alan tasarıma sahip gelece nesil UEFI BIOS
-Yüksek çözünürlüklü, çok dil desteğine sahip, ölçeklendirilebilir font
-Kolay kullanım
-Geliştirilmiş hızaşırtma
USB Audio Power PRO Yeni ve geliştirilmiş MSI USB Audio Power Pro, USB portlarına sabit ve sürekli 5V akım verir. Böylece kristal berraklığında, yüksek kaliteli ses deneyimini, üst sınıf ses sistemlerinden ve profesyonel USB kulaklıklardan beklediğiniz şekilde alabilirsiniz.

PC’NİZİN TEPKİ HIZINA İNCE AYAR MSI® DPC Latency Tuner, PC ayarlarınızı düzenleyerek daha akıcı bir ses/görüntü deneyimi elde etmenize, daha çabuk tepki veren bir sisteme sahip olmanıza yarayan kolay bir araçtır.

GAME BOOST Game Boost ile tek bir tuşa basarak sisteminizi anında hızlandırın ve oyunlarda daha fazla FPS değerlerine ulaşın! İsterseniz XMP özellliğini Click BIOS üzerindeki XMP düğmesi ile de devreye sokabilirsiniz.

GAMING HOTKEY Gaming Hotkey klavyenizi oyunlarda çok daha fonksiyonel hale getirir. Tek yapmanız gereken tuşlara istediğiniz işlevi veya makroyu atamak. Böylece ister tek tuşla sevdiğiniz oyunu başlatın, isterseniz hızaşırtma profilini yükleyin ve overclock yapın. İmkanlarınız sınırsız!

ÇİFT ESD KORUMASI MSI anakartlarda ön paneldeki USB 3.1 Gen1 portları birkaç elektromanyetik deşarj (ESD) koruma devresi ile donatılmıştır. Böylece USB cihazlarınızı takıp çıkarırken elektromanyetik deşarj tehlikesi ile karşılaşmazsınız.

SATA EXPRESS İLE HIZLI DEPOLAMA SATA Express, PCI-Express üzerinden yüksek hızlı depolama sunar. Böylece yeni nesil SSD disklere 16Gb/sn'ye kadar yüksek bant genişliği sağlar.

M.2 İLE SSD DİSKİNİZİN SINIRLARINI ZORLAYIN Gen3 x4 tasarımı ile 32Gb/sn'ye kadar bant genişliği sunan Turbo M.2, sıradan SATAIII bağlatısına göre en az 5 kat daha hızlıdır. MSI anakartlarla yıldırım hızında bir sistem açılışına, oyunların göz açıp kapayıncaya dek yüklenmesine şahit olun!

GAMING DEVICE PORT MSI Gaming Device Port, üst kalite oyun farelerinde hiz yeteneklerini sonuna kadar kullanabilmeniz için en iyi baglanti özelliklerini sunar. Böylece oyunlarda Mouse Master yazılımı ile farenize makrolar ekleyebilir, daha akici ve daha hizli tepki vermesini sağlayabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Bellek DDR4 3200(OC)/ 3000(OC)/ 2800(OC)/ 2600(OC)/ 2400/ 2133 MHz
CPU Desteği 6.Nesil Intel® Core™ i3/i5/i7, Intel® Pentium® ve Celeron® işlemcileri destekler (soket LGA1151)
SATA Express 1
M.2 port 1
Yongaseti Intel® Z170
USB 3.1 ports(Front) 2(Gen1)
Bellek Kanalı Dual
DIMM Slotu 4
Maksimum Bellek 32 GB
PCI-Ex16 1
USB 3.1 ports (Rear) 4(Gen1)
PCI-E Gen Gen3
SATAIII 4
USB 2.0 ports (Front) 2
LAN 1 x Intel® I219-V Gigabit LAN denetleyici
TPM 1
USB 2.0 portu (Arka Panel) 3
Ses Girişleri (Arka Panel) 5+Optik SPDIF
Display Port 1
HDMI 1
DirectX DX12
Form Faktör Mini-ITX
Boyut 17 x 17 cm

MSI Z170I GAMING PRO AC Anakart Özellikleri

Genel Özellikler

İşlemci Modeli Intel
Yongaseti Intel Z170
İşlemci Desteği Intel Celeron, Intel Core i3, Intel Pentium, Intel Core i5, Intel Core i7
Soket Yapısı 1151

Bağlantılar

Ethernet (LAN) Intel I219V, 1 x Gigabit LAN
HDMI 1x HDMI
Wi-Fi Var
USB 6 x USB 3.1

Depolama Özellikleri

SATA 4x SATA3
RAID RAID 5, RAID 1, RAID 10, RAID 0
Mini-PCI Express Yok

Bellek (RAM) Özellikleri

RAM Kapasitesi 32GB

Genişleme Yuvaları

PCI-E Slot 1x PCI-Ex

Diğer Özellikler

Kasa Yapısı Mini - ITX
Garanti 24 Ay Garanti
Karşılaştırma Listesi

MSI Z170I GAMING PRO AC Anakart

Lütfen ürünü puanlayın

Yorum Yayınlama Kriterleri

Talebin bize ulaştı. En kısa süre içinde sana dönüş yapacağız.

MSI Z170I GAMING PRO AC Anakart hakkında merak ettiklerini, aşağıdaki metin alanına yazarak bize iletebilirsin.

Uzmana soru sorabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Çerezler Hakkında Bilgi Siteyi ziyaretiniz sırasında kişisel verileriniz siteyi kullanımınızı analiz etmek, reklamları kişiselleştirmek ve sosyal medya özellikleri sağlamak amacıyla çerezler aracılığıyla işlenmektedir. Daha fazla bilgi için Çerez Aydınlatma Metni’ni okuyabilirsiniz.