fcp

Honor Magic 6 Pro fiyatı ve teknik özellikleri! Porsche ile işbirliği

Kemal Y. 21.12.2023 (Güncellenme: 25.05.2024) Takip et
Honor Magic6 Pro akıllı telefonun canlı fotoğrafı internete sızdırıldı
Honor Magic 6 Pro fiyatı ve teknik özellikleri! Porsche ile işbirliği

Honor, Magic6 serisi adını taşıyan yeni bir dizi amiral gemisi akıllı telefonun lansmanına hazırlanıyor. Beklendiği gibi, bu seri, 2024 yılının ilk yarısında tanıtılacak. Yaklaşan duyuru öncesinde, Honor Magic6 Pro modeline ait "canlı" bir fotoğrafın ortaya çıkmasıyla, yeni modelin tasarımının önceki modeli Magic5 Pro ile benzerlik göstereceği doğrulandı.

Honor Magic6 Pro: Kameralar ve Tasarım

Weibo sosyal medya platformunda paylaşılan bir kullanıcı tarafından yayınlanan görüntüye göre, Magic6 Pro'nun arka panelinde üç kamera, yuvarlak bir çıkıntı üzerinde üçgen şeklinde yerleştirilmiş. En üstte bulunan kamera, bir periskop lensi ile donatılmış ve altında "100x zoom" ibaresi bulunmaktadır.

OmniVision OV50K Sensör Kullanımı

Ayrıca, sosyal medya kullanıcılarından biri tarafından oluşturulan bir render görüntüsü, kameralı modülün genel tasarımını daha iyi gösteriyor. Daha önce bir kaynak, Honor'ın Magic6 serisinde yeni bir OmniVision OV50K sensörü kullanmayı planladığını bildirmişti.

Porsche Design İşbirliği

Firma, önümüzdeki ay Porsche Design markalı bir model tanıtacağını zaten doğruladı. Muhtemelen, bu yeni model, Honor Magic6 serisiyle birlikte duyurulacaktır.

Magic Capsule ve Yenilikçi İşlevsellik

Ekim ayında şirket, temel model Honor Magic6'nın Magic Capsule arayüzüne sahip olacağını duyurdu. Bu arayüz, iPhone'daki Dynamic Island örneğini takip ederek bildirimleri ve widget'ları gösterir ve "göz takibi tabanlı çoklu modlu etkileşimi" sağlar. Bu arayüz, muhtemelen telefonun içinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 çipini kullanarak çalışacak olan yapay zeka yetenekleriyle destekleniyor.

Geleceğe Yönelik Beklentiler

Honor Magic6 serisi, tasarım özellikleri, gelişmiş kameraları ve teknolojik yenilikleriyle dikkat çekiyor. Bu yeni nesil akıllı telefonlar, 2024 yılında tanıtılacak olup, kullanıcılarına yüksek performans ve benzersiz özellikler sunmayı hedeflemektedir.

Kemal Yüce

Commodore 64 ile büyüyen, 99999 in 1 kasetlerde tek oyun çıkınca hayatın gerçek yüzünü öğrenen, teknoloji bağımlısı bir birisi.

Yorum yap

Yorumlar

Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol!