incehesap.com 2008 yılında kurucularımızın teknolojik ürünlerde ismi bilinen firmaların keyfi zamlarına, fiyat politikalarına ve bu sektörde oluşturdukları tekele karşı gelmek için kurdukları bir hayal ile serüvenine başladı.
Kuruluşundan bugüne kadar, elektronik ürünleri olabildiğince uygun fiyata sağlayabilmek için reklam yapmadı, mağaza açmadı ve asla abartılı fiyat etiketleri kullanmadı. Yıllar içinde bir çok dünya markası, yüzlerce uzman personel ve yüzbinlerce teknoloji tüketicisinin dahil olduğu serüven bir tık öteye taşındı.
Yani;
incehesap.com teknolojik ürünlerde uygun fiyat, kaliteli hizmet, hızlı ve güvenilir alışveriş politikası ile çalışan uzman personelin müşteri memnuniyetini üst seviyede tutması üzerine organize edildi.
Bu serüvenin içinde ziyaretçilerimize geniş ürün yelpazesinden, vakit kaybettirecek detaylarla uğraşmadan keyifle alışveriş yapmak ve istedikleri ürünleri hak ettiği fiyata almanın huzurunu yaşamak kaldı.
Biz incehesap.com olarak sadece teknolojik ürün sağlamıyor aynı zamanda hayallerimizi paylaşıyoruz. Bu nedenle bizi tercih eden her bir kişinin abartılı fiyatlara karşı duruşumuzu ve hayallerimizi desteklediğini biliyoruz.
Yorulmadan, azimle ve asla pes etmeden ilerlediğimiz bu yolda bize destek verdiğiniz ve bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
incehesap.com
Ürün elime dün ulaştı. Gayet güzel küçük ve hafif bir ürün. Bende 1 tb samsung harddisk vardı yetmediğinden dolayı bunu almak istedim ve şahsen çok memnun kaldım. Umarım uzun ömürlü olur.
dış tasarım olarak ben biraz plastik olmasının kalitesini düşürdüğü kanaatindeyim. bunun dışında ısınma olmuyor ama. kopyalama hızı güzel ve çalışırken ses yapmıyor. kablo giriş yeri de sağlam değil gibi. dikkatli kullanmak lazım.
daha önce de ben WD kullanıyordum bunun için bildiğim güvendiğim bir markada devam ettim. eğer yedeklemeniz gereken dosyalar biriktiyse kesinlikle WD üstesinden geliyor. ben usb 3.0 ile kullanıyorum çok hızlı.
bu zamana kadar gördüğüm en ince ve en zarif yapıya sahip olan harddisklerden birisi gerçekten. özellikle WD kullanmamı arkadaşlarım diğer harddiskim hata verince ısrarcı bir şekilde önerdiler. şimdi aslında nedenini daha iyi anlayabiliyorum. sorunsuz bir harddisk kesinlikle ve çok hızlı eski harddiskime göre.
2 tane farklı markanın 1 tb harddiski var. wd elements daha kaliteli kesinlikle. daha dayanıklı bir harddisk. bi kaç kere yüksek mesafeden yere düşmesine rağmen sapasağlam çalışıyor. aktarım hızından bir mb bile eksilmedi. ses yapmayan bir harddisk. ben çok memnun kaldım.
western digitalin dayanıklılığından asla şüphe etmeyin derim ben çünkü benimkinin başına öyle şeyler geldi ki hala sorunsuz çalışıyor. hızında en ufak bi eksilme olmadı. tasarımının güzelliği sanırım bu yüzden.
western digitalden başka kullanmadım sanırım kullanmam da. bu 3. harddiskim. artık yetmiyor yedeklediğim şeyler için alan. hakkını vermek lazım ama hem çok hızlı bi harddisk hem de daha hiç sıkıntı çıkartmadı veri kaybı falan yaşamadım hiç.
kargodan ilk defa memnun kaldım. hiç zarar gelmemiş güzel paketlenmişti harddisk. fiyatı çok avantajlı bence böyle bi harddiske göre. okuma ve yazma hızı çok iyi düzeyde. ben tavsiye ederim.
WD arkadaşlarımın en çok tavsiye ettiği markaydı bu yüzden aldım. kullanalı daha 1 ay oldu umarım bu da samsung gibi bozulmaz. yalnız farkettiğim bişey var samsungdan daha hızlı sanki. ben tavsiye ederim.
Merhaba, Ürünü kontrol etme fırsatım olmadı, çünkü ürün elime açık bir şekilde geldi!!!!!!!!!
bugüne kadar kullandığım en iyi harici disk görünümüne bayıldım Bu fiyata bu ürün gerçekten çok güzel ortalama 95 mb/sn yazma hızı var herkeze tavsiye ederim