fcp
Peşin Fiyatına Taksit Kampanyası

Asus, 2 çalışma modunu destekleyen ROG Strix XG27UCG LCD monitörü tanıttı

Kemal Y. 24.05.2024 (Güncellenme: 17.06.2024) Takip et
Asus'un yeni oyun monitörü ROG Strix XG27UCG, farklı çözünürlük ve yenileme hızı modlarını destekleyen ilk LCD monitörünü tanıttı.
Asus, 2 çalışma modunu destekleyen ROG Strix XG27UCG LCD monitörü tanıttı

Asus, ROG Strix XG27UCG adını verdiği 27 inçlik yeni oyun monitörünü tanıttı. Şirket, bu monitörü farklı çözünürlük ve yenileme hızı modlarını destekleyen ilk LCD monitörü olarak adlandırıyor.

Çift Mod Desteği: Yüksek Çözünürlük ve Yüksek Yenileme Hızı

ROG Strix XG27UCG, Fast IPS panel teknolojisini kullanarak 1 ms (GtG) yanıt süresine sahip. Kullanıcılar, monitörden maksimum netlik için 4K@160 Hz modunu veya maksimum duyarlılık için 1080p@320 Hz modunu seçebilirler. Bu çift mod desteği, rekabetçi oyunlar için ideal bir seçenek sunuyor.

Özellikler ve Bağlantılar

Ne yazık ki, Asus ROG Strix XG27UCG'un daha ayrıntılı özelliklerini açıklamadı. Ancak, standart bir dizi bağlantı noktasına sahip olduğu biliniyor: DisplayPort 1.4, HDMI 2.1 ve Power Delivery desteği olan USB Type-C.

Fiyat ve Çıkış Tarihi

Şu anda monitörün fiyatı ve satışa sunulacağı tarih hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, bu ürünün oyun tutkunlarının ilgisini çekeceği kesindir.

Asus'un ROG Strix XG27UCG adlı yeni oyun monitörü hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz!
Kemal Yüce

Commodore 64 ile büyüyen, 99999 in 1 kasetlerde tek oyun çıkınca hayatın gerçek yüzünü öğrenen, teknoloji bağımlısı bir birisi.

Yorum yap

Yorumlar

Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol!