fcp

CoverScreenOS Uygulaması, Galaxy Z Flip 3’ün İşlevselliğini Artırıyor

Emirhan K. 25.01.2022 (Güncellenme: 18.09.2024) Takip et
2022 yılının başlangıcı ile birlikte anonim bir geliştirici, kullanıcılar dış ekranda daha fazla işlem yapabilecekler.
CoverScreenOS Uygulaması, Galaxy Z Flip 3’ün İşlevselliğini Artırıyor

Güney Kore teknoloji devi Samsung, piyasaya sunduğu yenilikler ve üst düzey teknolojik donanımlarla üretilmiş cihazlarıyla kullanıcıların ve uzmanların gözdesi durumda. Bildiğiniz üzere teknoloji devi cep telefonu piyasasında lider konumda. Cep telefon piyasasındaki başarısını diğer alanlarda da göstermek isteyen Samsung’un neler yapacağını ve hangi ürünler ile 2022 yılına damga vuracağını merakla bekliyoruz. Özellikle cep telefon pazarında önemli bir yere sahip Samsung, kullanıcılara sunduğu modeller ile birlikte büyük bir kitle elde etmeyi başardı. Bildiğiniz üzere cep telefon pazarı uzun süredir farklı model üretemiyordu ve bir kıtlık söz konusuydu. Tam anlamıyla 2019 yılında Samsung’un öncülüğü ile birlikte kıtlık son buldu. Samsung, Galaxy Fold ile birlikte piyasaya bomba gibi giriş yapmış ve birçok kişi tarafından tam not olarak tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Tabiki de 2019 yılından önce de bu tarz modeller ortaya çıktı fakat Samsung’un olaya müdahale etmesi ile birlikte olay farklı boyutlara ulaştı ve şu anda birçok farklı markanın da katlanabilir cep telefon modelleri üretmeye başladığını görüyoruz.

Galaxy Z Flip 3’

Samsung’un Galaxy Z Flip 3 modeli ile birlikte büyük başarılara ulaştığını biliyoruz. Galaxy Z Flip 3’ün tasarım konusunda diğer modeller ile kıyaslandığında diğer modellere göre daha geniş bir alana sahip dış kapak ekranı bulunması ile dikkat çekiyordu. Fakat her ne kadar diğer modellere ve kendisinden önceki modele göre daha geniş bir alana sahip dış ekran imkanı sunsada kullanıcıların bazı şikayetleri vardı. Bu şikayetlerden en önemlisi de dış ekranda yeterince işlem yapılamıyordu. 2022 yılının başlangıcı ile birlikte anonim bir geliştirici, bu sorunu çözmek için bir uygulama çıkardı ve artık dış ekranda daha fazla işlem yapılabildiğini gösterdi. Bildiğiniz üzere Güney Kore merkezli Samsung, Huawei markası ile birlikte resmen katlanabilir cep telefon piyasasını ele geçirmiş durumda ve bu alana yüksek miktarlarda yatırım yapıyorlar.

Hatta Galaxy Z Flip 3’ü biraz detaylı incelerseniz diğer modellere göre daha büyük bir ekran boyutuna sahip olduğunu ve teknik özelliklerine bakıldığında ne kadar çok önem verildiğini anlayabiliyoruz. Galaxy Z Flip 3 modelinin dış ekranında büyümeye gidilmesindeki en önemli etkenlerden bir taneside elbetteki çeşitli widgetler ile birlikte kullanıcının kullanımını kolaylaştırmak ve kullanıcıya konforlu bir kullanıcı deneyimi kazandırmaktı. Fakat her ne kadar çabalansa da istenilen sonuç elde edilememişti ve bu durum kullanıcılar tarafından çeşitli şikayetlere yol açmıştı. 2022 yılının başlaması ile birlikte anonim bir kullanıcı bu soruna çözüm buldu ve bir video paylaştı.

Galaxy Z Flip 3’

CoverScreenOS, Kullanıcılara Konforlu Bir Kullanım Sunuyor

Google Play Store’dan kolay bir şekilde indirilebilen CoverScreenOS, Galaxy Z Flip 3 modelini bir üst seviyeye taşıyarak kullanıcılara rahat bir kullanım deneyimi sunuyor. Modelin dış ekranında daha fazla işlem yapmamızı sağlayacak olan CoverScreenOS, birçok widget ile birlikte kullanıcıların isteklerini yerine getirmeyi planlıyor. Google Play Store’dan rahatça ulaşabileceğiniz bu uygulamanın henüz tam hazır olmadığını ve şu anda bir çok hatayı içinde barındırığını fakat kısa bir süre içinde anonim geliştiricinin bu sorunlara çözüm bulacağını belirtelim. CoverScreenOS isimli uygulama sizden bildirimlerinize erişim ve erişebilirlik izni istiyor. Ayrıca belirtelim, bu uygulamaya Google hesabınız ile giriş yapmanız isteniyor. Uygulamanın nasıl göründüğüne ve neler yapabileceğinize yukarıdaki videodan ulaşabilirsiniz ve eğer şu anda bu uygulamayı denemek istiyorsanız ayda 10 dolar gibi düşük bir rakam ile deneyebilirsiniz. Eğer sınırsız bir üyelik istiyorsunuz da 99 dolar karşılığında bu erişimi sağlayabilir ve bir daha para ödemeden rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Galaxy Z Flip 3’

Emirhan Koyuncu

Mesai saatlerinde İncehesap içeriklerini üreten Emirhan, gün geceye bağladığında Valorant ve LoL düzlüklerinde tarih yazmaktadır.

Yorum yap

Yorumlar

Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol!