fcp

Galacticare oyunu çıkış tarihi belli oldu! İşte fragmanı

Kemal Y. 12.05.2024 (Güncellenme: 27.07.2024) Takip et
Uzay hastanesi simülatörü Galacticare, galaksiyi kurtarmak için her seferinde bir hastayı gönderecek.
Galacticare oyunu çıkış tarihi belli oldu! İşte fragmanı

Cult Games yayınevi ve Brightrock Games stüdyosundan geliştiriciler, bilim kurgu hastane simülasyonlarından Galacticare'nin çıkış tarihini duyurdu. Bu duyuru, yeni bir fragman eşliğinde gerçekleşti.

Galacticare: Galaktik Sağlık Yönetimi

Galacticare'deki oyuncular, aynı isimle adlandırılan bir intergalaktik tıbbi şirketin yeni direktörü olarak, hastalarının hayatlarını maksimum süre boyunca sürdürmek için hastane ağları kurmakla görevlendirilecekler.

Farklı Hastalıklar, Farklı Canlılar

Oyuncular, çeşitli şekil ve boyutlardaki varlıkları etkileyen bir dizi tehlikeli hastalıkla karşılaşacak ve onları tedavi edebilecekler. Bu hastalıklar, minik biyomekanik lemurlardan yıldız gemileri boyutundaki uzay gezginlerine kadar farklı canlıları etkileyebilir.

Hastane Tasarımı ve Yönetimi

Galacticare'de oyuncular, hastaneleri tasarlayıp donatabilecek, deneysel tedavi cihazları inşa edip geliştirebilecek ve DJ'lerden çiftçilere hatta küflü rahiplere kadar uzanan uzmanları işe alabilecekler.

Yenilikçi Oyun Özellikleri

Oyunun diğer özellikleri arasında, istasyon sakinlerinin düşüncelerini analiz etme gerekliliği ve hastane etkinliğini artırmak için holografik doktorlardan alternatif boyutlara açılan portallara kadar farklı cihazların satın alınması bulunuyor.

Çıkış Tarihi ve Platformlar

Galacticare'nin PC (Steam, GOG, Epic Games Store), PlayStation 5 ve Xbox Series X ve S için 23 Mayıs'ta piyasaya sürüleceği ve Moskova saatiyle 17:00'de yayımlanacağı açıklandı.

Bilgisayar oyunlarına olan ilgi her geçen gün artıyor. Sizce Galacticare gibi bilim kurgu temalı hastane simülasyonları hangi yönleriyle dikkat çekiyor? Bu tür oyunlar ilginizi çekiyor mu? Görüşlerinizi paylaşın!

Kemal Yüce

Commodore 64 ile büyüyen, 99999 in 1 kasetlerde tek oyun çıkınca hayatın gerçek yüzünü öğrenen, teknoloji bağımlısı bir birisi.

Yorum yap

Yorumlar

Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol!