fcp

PUBG Mobile Hileleri 2024 (UC, PC, Android, iOS)

Kemal Y. 29.02.2024 (Güncellenme: 21.09.2024) Takip et
PUBG Mobile hile kodları en çok merak edilen konudur. 2024 Pubg mobil uc hilesi, aim, android ve ios için nasıl kullanılır? İşte merak edilenler..
PUBG Mobile Hileleri 2024 (UC, PC, Android, iOS)

Hareketlerinizi duvardan takip edebilen, kilometrelerce uzaktan kafadan vurabilen, silahında geri tepme olmayan biri tarafından öldürüldüyseniz, muhtemelen PUBG Mobile hileli oynayan birine denk gelmişsinizdir. PUBG Mobil geliştiricisi Tencent, hilecilerin oyunu mahvetmesini engellemek için adımlar atarken, hile önleme sistemini atlatmak için sürekli olarak yeni PUBG Mobile hileleri geliştiriliyor. Peki, PUBG Mobile UC hilesi nasıl yapılır? 2024 PUBG mobil hileleri burada.

PUBG Mobile Hileleri ve Taktikleri 2024

PUBG Mobile hileleri, oyundaki diğer oyunculara karşı haksız avantaj elde etmenize, ganimet almanıza, daha uzun süre hayatta kalmanıza, ücretsiz UC parası almanıza olanak tanıyan herhangi bir uygulama, mod veya yöntemdir. Root ve jailbreak gerektirmeyen birçok farklı PUBG mobil hilesi olsa da, ücretsiz oyun içi satın alım, skin yoktur ve sınırsız bedava UC (Unknown Cash) ve ücretsiz BP (Battle Points) kazandıran yöntemlere dikkat etmeniz gerekir.

PUBG Mobile UC Hilesi 

Pubg mobile’da sınırsız ücretsiz UC veya BP alacağınızı iddia eden herhangi bir hile ya da araç gerçek değildir, kandırmacadır. “PUBG mobile UC hilesi 99999", “10.000 UC hilesi”, “Bedava BP” gibi internette dolaşan hilelere inanmayın, doğrulamadan sonra indirmenize izin vereceğini söyleyen sitelerden anında çıkın. PUBG mobile online bir oyundur ve tüm görünümleriniz, sağlığınız, paranız, BP, UC, XP vb. dahil hesap verileriniz oyun sunucularında saklanır. Çalışan PUBG mobil hileleri ararken güvenliğinizi göz ardı etmeyin.

PUBG Mobile UC Hile Kodları ve Fiyatları

PUBG Mobile UC satın alarak oyun içi avantajlar elde edebilirsiniz. Farklı paketlerde sunulan UC kodlarının fiyatları değişiklik gösterebilir. Örneğin:

  • PUBG Mobile 300 + 25 UC: 87 TL
  • PUBG Mobile 60 UC: 18 TL
  • PUBG Mobile 690 UC: 157 TL

PUBG Mobile Wallhack Hilesi ve İşleyişi

PUGB Mobile röntgen hilesi olarak da geçen wallhack, düşmanları, öğeleri, malzeme sandıklarını, araçları ve diğer önemli oyun elemanlarını renkli kutucuklar ve kaplamalar kullanarak öne çıkartır ve her şeyi duvarlar arkasından görmenize olanak tanır. Pubg mobile'de bu tarz hileler kullanmak ban sebebidir ve kesinlikle kullanmamanızı tavsiye ederiz. 

Wallhack Hilesinin Özellikleri

Duvar arkası görme hilesi olan wallhack, birçok özelliği içerir:

  • Düşmanlara dikkat çekme
  • Objeleri öne çıkarma
  • Oyuncu adlarını, sağlık çubuklarını, mesafeyi gösterme
  • Düşman hedef uyarı sistemi

PUBG Mobile Radar Hack ve İşlevi

PUBG mobile radar hack, size çevrenizin iki boyutlu haritasını gösterir ve oynadığınız haritadaki düşmanları, sizden yana olanları ve NPC’leri öne çıkarır; böylece düşmanları kolayca fark edersiniz. Radar terimi, çevredeki nesneleri tarayıp bunu 2 boyutlu veri olarak gösteren eski zaman radar ve sonar ekranlarından gelir. Pubg mobile'de bu tarz hileler kullanmak ban sebebidir ve kesinlikle kullanmamanızı tavsiye ederiz. 

Hile Yapmadan Yüksek FPS ile PUBG Mobile Oynayın!

PUBG Mobile'da hile kullanmadan da yüksek performansla oynamak mümkün! İyi bir telefon ile yüksek FPS değerlerine ulaşarak, oyunda daha akıcı hareketler ve daha hızlı tepkiler verebilirsiniz. Bu sayede, hile yapmadan sanki hile kullanıyormuş gibi bir avantaj elde edebilirsiniz.

PUBG Mobile için yüksek performanslı telefonlar

Eğer PUBG Mobile oynarken hileye başvurmadan, en iyi performansı elde etmek istiyorsanız, yüksek FPS sunan bir telefon satın almayı düşünmelisiniz. Oyun deneyiminizi zirveye taşımak için bu kategoriden en iyi PUBG Mobile telefonlarını inceleyebilir, size uygun olanı hemen sipariş edebilirsiniz!

Kemal Yüce

Commodore 64 ile büyüyen, 99999 in 1 kasetlerde tek oyun çıkınca hayatın gerçek yüzünü öğrenen, teknoloji bağımlısı bir birisi.

Yorum yap

Yorumlar

Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol!