fcp

Samsung, SSD 990 Pro'nun koleksiyonculara özel versiyonunu tanıttı

Kemal Y. 23.02.2024 (Güncellenme: 28.05.2024) Takip et
Samsung, Final Fantasy VII Rebirth'ü temel alan bir kutuda SSD 990 Pro'nun koleksiyoncu versiyonunu piyasaya sürecek
Samsung, SSD 990 Pro'nun koleksiyonculara özel versiyonunu tanıttı

Kompani Samsung, oyun dünyasının önde gelen isimlerinden Square Enix ile işbirliği yaparak Final Fantasy VII Rebirth adlı gelecek oyunun temasıyla özel bir depolama cihazı olan Samsung 990 Pro 2TB NVMe SSD'yi piyasaya sürdü.

Özel Paket ve Tasarım

Samsung 990 Pro 2 TB NVMe SSD x FFVII Rebirth adını alan özel versiyon, oyunun karakterlerinin ve logolarının bulunduğu 180 × 180 × 175 mm boyutlarında bir karton kutuda sunulacak.

Ürün Özellikleri

Kutunun içinde, standart bir Samsung 990 Pro 2 TB NVMe SSD bulunacak. Bu SSD, 2 GB LPDDR4 önbellek belleğiyle donatılmış olup, PCIe 4.0 standardında piyasanın en hızlı SSD'lerinden biri olarak öne çıkıyor. Ardışık okuma hızı 7450 MB/s'ye ve ardışık yazma hızı 6950 MB/s'ye kadar ulaşıyor.

Özel Paketin İçeriği

Özel paketin içeriğinde ise sadece SSD bulunuyor; herhangi bir oyun ya da ek içerik pakete dahil değil. Bu nedenle, özel paketin genellikle yayıncılar için bir arka plan dekoru olarak kullanılması bekleniyor.

Çıkış Tarihi

Samsung 990 PRO 2 TB NVMe SSD x FFVII Rebirth'in satışa sunulması Mart ayında bekleniyor. Ancak, özel paketin sınırlı sayıda üretileceği tahmin ediliyor.

Samsung'un Yenilikçi Yaklaşımı

Bu hamle, Samsung'un pazarlama stratejilerindeki yenilikçi bir yaklaşımı temsil ediyor ve oyun endüstrisiyle olan bağlantısını güçlendirmeye yönelik bir adım olarak görülüyor.

Kemal Yüce

Commodore 64 ile büyüyen, 99999 in 1 kasetlerde tek oyun çıkınca hayatın gerçek yüzünü öğrenen, teknoloji bağımlısı bir birisi.

Yorum yap

Yorumlar

Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol!