fcp
Peşin Fiyatına Taksit Kampanyası

Sonos, en rahat kablosuz Ace kulaklıklarını tanıttı

Kemal Y. 22.05.2024 (Güncellenme: 16.06.2024) Takip et
Sonos, ilk kez Ace kablosuz kulaklıklarını tanıttı. Bunlar sınıflarının "en rahatı" ve fiyatı sadece 450 dolar olarak açıklandı.
Sonos, en rahat kablosuz Ace kulaklıklarını tanıttı

Ses sistemleri ve hoparlörler üreticisi Sonos, ilk kulaklık ürünü olan Sonos Ace'i duyurdu. $449 fiyatıyla satışa sunulacak olan Sonos Ace, 5 Haziran'da piyasaya çıkacak ve ön siparişleri şimdiden alınmaya başlandı.

Tasarım ve Özellikler

Yeni ürün, Sony WH-1000XM5 ve Apple AirPods Max arasında bir orta nokta gibi görünüyor. Kulak yastıkları deri ile kaplanmış ve iç tarafta sağ ve solun farklı renklendirilmesi sayesinde kulaklıkların nasıl doğru bir şekilde takılacağı daha kolay hale getirilmiştir. Ayrıca, parmak izlerine dayanıklı bir kaplama dış yüzeye uygulanmıştır.

Patrick Spence'in Açıklamaları

Sonos'un CEO'su Patrick Spence, şirketin ilk kulaklık ürününü oluşturmanın uzun zamandır hayranlarının isteği olduğunu belirtti. Spence, "Bu ürün üzerinde herhangi bir şirketten daha fazla çalıştık, böylece farklı kafa ve kulak tiplerine uygun olmasını sağladık. Erkek ve kadın kafa tipleri için en rahat premium kulaklık olduğunu düşünüyorum." dedi.

Zengin Bağlantı ve Özellikler

Sonos Ace'in önemli özelliklerinden biri, Sonos hoparlör sistemlerine tek bir dokunuşla bağlanabilme yeteneğidir. Bu özellik, kullanıcıların televizyon izlemeyi planladıklarında odadaki diğer insanlara müdahale etmeden kolayca bağlanmalarını sağlar. Bu özellik şu anda Arc soundbar ile uyumludur, ancak ileride markanın diğer ses panellerinde de bulunacak.

Teknolojik Üstünlükler

Ace, aktif gürültü engelleme ve "şeffaflık" modunu destekler. Uzamsal ses çalma özelliğini destekler. Kulaklıklar, hacimli sesi desteklemek için kafa hareketlerini takip edebilir. 30 saatlik pil ömrü sunar ve hızlı şarj desteğiyle 3 dakikalık şarjla 3 saatlik kullanım sağlar. Enerjiyi yeniden doldurmak için USB Type-C arabirimi mevcuttur. Yeni ürün, siyah ve beyaz renk seçeneklerinde sunulacaktır.

Sonos Ace'in ses teknolojisi ve kullanıcı dostu özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz!
Kemal Yüce

Commodore 64 ile büyüyen, 99999 in 1 kasetlerde tek oyun çıkınca hayatın gerçek yüzünü öğrenen, teknoloji bağımlısı bir birisi.

Yorum yap

Yorumlar

Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol!