fcp
Peşin Fiyatına Taksit Kampanyası

İngiliz Pure’den acemiler için 3 yeni e-scooter

Kemal Y. 06.10.2022 (Güncellenme: 13.06.2024) Takip et
İngiliz Scooter şirketi Pure şirketi 3 farklı model ile yenilikçi e-scooter modellerini piyasaya sürdü. Pure Advance, Advance Plus ve Advance Flex modelleri yeni sürücüler için ciddi özellikler sunuyor. İşte acemiler için yeni scooter detayları..
İngiliz Pure’den acemiler için 3 yeni e-scooter

Ünlü F1 pilotu Lando Norris’in babası Adam Norris tarafından kurulan Pure Scooter şirketi 3 farklı model çıkardı. 2022 yılının son çeyreğinde satışa çıkan 3 yeni modelde özellikle acemiler hedefleniyor. Sürüş yaparken ayaklarınızı yan yana koyabildiğiniz Advance serisi güvenli sürüş için tasarlanmıştır. Üstelik iki tarafa katlanabilen ayak plakalarının şasisi de bir hayli yere yakındır. İlk kez e-scooter kullanan kişiler bir kaykaycı gibi gitmesi gerektiğinden çoğu zaman düşer ve e-scooter kullanmayı reddeder. Hem daha güvenli sürüş sebebiyle dengeyi sağlamak için hem de acemiler için üretilen yeni katlanabilir ayak plakalı Advance serisi tasarım olarak diğer markaların önüne geçiyor.

Pure’ye özel stabilizasyon teknolojisi

Pure diğer elektrikli scooterların aksine daha güvenli olduğunu iddia ediyor. Diğer e-scooter markalarında gidon/direksiyon kısmının çok titreğini ve bunun güvenli olmadığını söyleyen Pure, kendilerine özel stabilizasyon teknolojisi ile bu sorunları aştığını iddia ediyorlar. 500W motorlara sahip olan Advance serisinde yaklaşık 50 km menzil olacak ve bayır çıkarken 710W maksimum güç sergileyebilecek. Mega şehirlerde metroya veya iş yerine gidebilmek için 2 veya 3 günlük ihtiyaçlarınızı kolay bir şekilde karşılayabilir. Advance Flex modelinde sadece ayak plakaları değil elektrikli scooterın kendisi de katlanabiliyor. Beş adımda katlanabilen scooter araba bagajına, uçak veya otobüs raflarına sığacağı gibi evinizde de yer kaplamayacaktır.

pure advance

Pure Advance serisi e-scooter özellikleri

Pure Advance serisinde yine ilgi çekici özelliklerden bir tanesi üst düzey ön farkın ve arka lambaların olmasıdır. Güvenlik ve rahat sürüş için her desteğin olduğu Pure serisinin Türkiye’de satışa çıkacağını henüz düşünmüyoruz ama merak edenler için ön sipariş fiyatlarını da paylaşmak istiyoruz. İngiltere’de yaşayan kişiler en düşük model için 799 sterlin, en yüksek özellikli model için 1.099 sterlin ödeyerek ön sipariş verebilirler. Ön sipariş verebilmek için 20 sterlin ödemeniz gerekiyor. Bütün modellerde etkileyici bir diğer özellik ise patlamaya dayanıklı 10 inç lastiklerin standart olarak sunuluyor olmasıdır. IP65 sertifikası olduğu için istediğiniz hava şartlarında aracınızı sürebilirsiniz.

Kemal Yüce

Commodore 64 ile büyüyen, 99999 in 1 kasetlerde tek oyun çıkınca hayatın gerçek yüzünü öğrenen, teknoloji bağımlısı bir birisi.

Yorum yap

Yorumlar

Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol!