fcp

Take-Two, GTA VI'nın ne zaman çıkacağını resmen duyurdu

Kemal Y. 17.05.2024 (Güncellenme: 31.05.2024) Takip et
Rockstar Games'in GTA VI için resmi duyurusu yapılmamış olsa da, Take-Two Interactive'ın finansal raporu açıklandı. İşte detaylar..
Take-Two, GTA VI'nın ne zaman çıkacağını resmen duyurdu

Rockstar Games'in açık dünya suç temalı oyunu Grand Theft Auto VI, 16 Mayıs'ta Rockstar Games tarafından duyurulmadı, ancak bu gün fanlar oyun hakkında yeni bilgiler beklediler.

Take-Two Interactive'ten Resmi Duyuru

Amerikan yayıncısı Take-Two Interactive, Rockstar Games'in ana şirketi, 2024 mali yılının dördüncü çeyreğine ilişkin raporunda GTA VI'nin çıkış tarihlerini resmi olarak açıkladı.

GTA VI'nın Çıkış Tarihi ve Beklentiler

GTA VI'nın duyurulmasından bu yana oyunun 2025 yılına planlandığı belirtiliyordu. Ancak, son finansal rapora göre, Grand Theft Auto VI'nın gerçekten de 2025 sonbaharında piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Take-Two Interactive'nin Beklentileri

Take-Two Interactive'ın CEO'su Strauss Zelnick, Rockstar Games'in eşsiz bir eğlence ürünü piyasaya süreceğine dair güvenini dile getirdi ve projenin ticari potansiyelinden beklentilerinin arttığını belirtti.

Mali Beklentiler ve GTA VI'nın Etkisi

Take-Two, 2025 mali yılında net gelirlerinin 5,55 milyar ila 5,65 milyar dolar arasında olmasını bekliyor ve 2026 ve 2027 yıllarında, Grand Theft Auto VI'nın piyasaya sürülmesiyle bu rakamı artırmayı hedefliyor.

GTA VI'nın Oynanış ve Hikayesi

GTA VI, hayali bir eyalet olan Leonida'da, Florida'nın model alındığı bir ortamda geçecek. Oyuncular, Jason ve Lucia adlı suçluların rollerini üstlenecekler. Serinin tarihindeki en büyük ve gerçekçi dünya vaat ediliyor.

GTA VI'nın piyasaya sürülme tarihine yönelik resmi açıklamalar ve oyun hakkındaki bilgilerle ilgili düşüncelerinizi paylaşmak ister misiniz?
Kemal Yüce

Commodore 64 ile büyüyen, 99999 in 1 kasetlerde tek oyun çıkınca hayatın gerçek yüzünü öğrenen, teknoloji bağımlısı bir birisi.

Yorum yap

Yorumlar

Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol!