TikTok Hesabı Kalıcı Nasıl Silinir

Dünyada en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan TikTok’un son zamanlarda popülerliği iyice artmaya başladı. Birçok içeriğin yer aldığı platform olan TikTok, genellikle eğlenceli videolar paylaşım yapanların adresi olmuş durumda.

Her ne kadar eğlenceli platform olsa da belirli bir kullanımdan sonra insanlar sıkılabiliyor. Eğer sizde TikTok uygulamasından sıkıldıysanız ve hesabınızı silmek istiyorsanız aşağıda resimli olarak anlatmış olduğumuz adımları takip ederek TikTok hesabınızı silebilirsiniz.

TikTok Hesabı Silme

1- Öncelikli olarak TikTok hesabınıza giriş yapın


2- Hesabınıza giriş yaptıktan sonra ekranın sağ alt kısmında bulunan profil simgesine dokunun


3- Karşınıza gelen ekranın sağ üst köşesinde bulunan üç noktaya dokunun


4- Açılan ekrandan “Hesabımı Yönet” seçeneğine dokunun


5- Sonrasında açılan pencereden “Hesabımı Sil” seçeneğini tercih edin


6- Hesabınızı silmek için şifrenizi girmeniz gerekiyor. Şifrenizi girdikten sonra devam seçeneğine dokunun


7- Son olarak gelen ekranın alt kısmında kırmızı kutucuk içerisinde “Hesabımı Sil” seçeneğine dokun


Tüm adımları takip ettikten sonra hesabınız kalıcı olarak silinmek için işleme alınacaktır. Eğer 30 gün boyunca hesabına giriş yapmazsanız TikTok hesabınız kalıcı olarak silinecektir. 30 gün içerisinde hesabınızı silme işleminden vazgeçerseniz normal bir şekilde hesabınıza giriş yapmanız yeterli olacaktır. Ancak 30 günlük süre içerisinde hesabınıza giriş yapamadığınız takdirde hesabınız kalıcı olarak silinecektir.

 

 



Yorum yap

*