Sosyal Media
sefa

TikTok Hesabı Nasıl Silinir?

TikTok uygulaması, dünya genelinde ki en fenomen sosyal platformlardan biridir. Bu platform son günlerde son derece popüler olmayı başardı. Platform, kısaca yüz binlerce kişinin kullandığı ve kısa süreli bir video paylaşım platformudur. Bu platformda bir kullanıcıysanız ve sıkıldığınızı düşünüp artık hesabınızı silmek istiyorsanız nasıl silmeniz gerektiğini buradan öğrenebilirsiniz. Silme işlemini yapmak sanılanın aksine çok basit bir iştir. Ancak, belirli adımlardan geçmeniz gerekiyor.

TikTok Uygulamasında ki Hesap Nasıl Silinir?

TikTok Hesabı Nasıl Silinir

Birçok sosyal platformun uygulamasında, kullanıcı sayısını sabit tutmak ve kullanıcıları kaybetmemek adına şirketler hesap silme işlemini uygulamalarının çok ucra köşelerine koymaktadır. Aslında bu işlemi yapmak için izlemeniz gereken rota oldukça açık, ancak oldukça karmaşık bir yoldur. Bazı kullanıcılar bu işlemi yapamıyor. Dolayısıyla rehber niteliğinde bir içerik olması şart. Siz de hesabınıza silmeyi bilmiyor ve sıkılmadan bu işlemi yapmak istiyorsanız şu adımları izleyebilirsiniz;

  • Hesabı silmek için öncelikle TikTok uygulamasına giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra sağ alt köşede bulunan profil kısmına dokunun. 
  • Açılan sayfada, sağ üst köşede bulunan üç noktayı göreceksiniz. Üç noktaya tıkladıktan sonra;
  • Ekranın altında bir açılır pencere belirecek. Açılan pencereden Ayarlar ve Gizlilik sekmesine dokunun,
  • Ayarlarınızı ve gizlilik seçeneklerinizi saklayan yeni bir pencere açılacaktır.
  • Açılan pencerede ise Hesap Yönetimi sekmesin tıklayın. Gizlilik sekmesinde hesapla ilgili pek çok seçenek bulunur. Hesap yönetimi olanını seçin,
  • Hesap yönetimi sayfasına girdikten sonra Hesabı Sil sekmesini bulun ve tıklayın.

TikTok platformu burada neden platformdan ayrıldığınızı bilmek istiyor. Bunu bilmek için ise önünüze birçok seçenek sunuyor. Ayrılma nedeninize en uygun olanı seçebilirsiniz. Doğru seçenek seçildikten sonra platform güvenlik açısından sizin parolanızı isteyecektir. Burada yanlış parola yazmanız ya da aşamayı atlamanız durumunda silme işlemi gerçekleşmez. Parola, hesabın silinmesi için mutlaka doğrulanması gereken bir aşamadır. Parola doğrulandıktan sonra hesabı silip silmemeniz konusunda emin olduğunuzu bir kutucuk ile onayladıktan sonra silme işlemini tamamlayabilirsiniz.


Yorum yap

*