Sosyal Media
yunus

WhatsApp Hesabı Nasıl Silinir

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, gizlilik sözleşmesini yenileyeceğini duyurdu. Yayınladığı güncelleme ile yeni gizlilik sözleşmesini kabul etmeyen kullanıcıların 8 Şubat 2021 tarihi itibariyle WhatsApp’a erişim sağlayamayacağını duyurdu.

WhatsApp’ın almış olduğu bu karara kullanıcıların tepkisi büyüyor. Öyle ki artık uygulamayı kullanmayacağını söyleyen kullanıcıların sayısı milyonlara ulaşmış durumda. Hatta kullanıcılar artık WhatsApp hesaplarını da silmek istiyor. Peki, WhatsApp hesabı nasıl siliniyor?


WhatsApp Hesabı Silme

1- Öncelikli olarak WhatsApp uygulamasını açın.

2- Uygulamayı açıktan sonra ekranın sağ altında bulunan “Ayarlar” simgesine dokunun.

3- Buradan “Hesap” seçeneğine dokunun.

4- Karşınıza gelen seçeneklerden “Hesabımı Sil” bölümüne gidin.

5- “Hesabımı Sil” bölümüne girdiğinizde karşınıza gelen ekrandan telefon numaranızı girmeniz istenecek. Telefon numaranızı girerek “Hesabımı Sil” seçeneğine tekrar dokunun.

Yukarıdaki adımları uyguladığınızda WhatsApp hesabınız kalıcı olarak silinecek ve ayrıca her hangi bir şey yapmanıza gerek kalmayacak. Ancak diğer sosyal medya uygulamalarından farklı olarak WhatsApp’a girip telefon numaranızı yazdığınızda hesabınız tekrar aktif hale gelecektir.


WhatsApp Hesabınızı Sildiğinizde Şunları Da Kaybedersiniz

1- Telefon numaranız WhatsApp’tan silinecek.

2- WhatsApp hesabınız, arkadaşlarınızın WhatsApp favoriler bölümünden kaldırılacak.

3- Tüm WhatsApp gruplarından otomatik olarak çıkmış olacaksınız.

4- WhatsApp sohbet ve medya bilgileriniz silinecek.

5- Tüm WhatsApp yedekleriniz silinecek.

 



Yorum yap

*