Facebook Hesabı Kalcı Olarak Nasıl Silinir

Dünyanın en popüler sosyal medya platformu Facebook, sahip olduğu milyonlarca kullanıcısına hizmet vermeye devam ediyor.

Yıllar önce adını ilk duyduğumuzda biraz kuşkucu yaklaşsak da Facebook, artık birçoğumuzun vazgeçemediği sosyal platform oldu. Öyle ki birçoğumuz gerek bilgisayar ile gerekse de telefon ile saatlerce Facebook’ta zaman geçirebiliyor. Peki, saatlerce vakit harcadığımız Facebook’tan artık sıkıldık ve hesabımızı silmek istiyorsak ne yapmamız gerekiyor.

Facebook hesabınızı sildiğinizde 14 gün bekleme süresi oluyor. Bu sürenin sonunda artık hesabınız tamamen siliniyor ve bir daha geri dönüşü olmuyor. Yani aynı hesabı bir kez daha açamıyorsunuz. Bu nedenle hesabınızı silmeden önce iyi düşünüp karar verin.

Sildiğiniz hesabınızdaki veriler (fotğraf-video vb.) de 90 gün sonra otomatik olarak ortadan kalkıyor.

Facebook Hesabını Kalıcı Olarak Silme

1- Öncelikle Facebook hesabınız açın.

2- Bu bağlantıya tıklayarak “Hesabımı Sil” bölümüne gidin.


3- Ekrana gelen uyarıyı dikkatli bir şekilde okuyun ve işleme onay verin.

4- İşlem onay verdikten sonra güvenlik kodunu girin.


Bu adımları başarı ile tamamladıktan sonra hesabınız 14 gün sonra tamamen silinecektir. Eğer 14 gün içerisinde hesabınıza giriş yapmak isterseniz silme işlemi ortadan kalkar. Hesabınızı tekrar silmek isterseniz yukarıdaki adımları baştan uygulamanız gerekiyor.



Yorum yap

*

Yorumlar

  1. emine kaya 17/09/2018 23:11

    HESAbı acmak istiyorum yardımcı olun