fcp

Haftanın Bilgisayar Kasası İndirimleri 4 Ekim 2022 Tarihinde Kampanyalı Bilgisayar Kasası Modellerini Keşfet!

Emirhan K. 04.10.2022 (Güncellenme: 26.07.2024) Takip et
Haftanın indirimli bilgisayar kasası modelleri incehesap'ta karşınızda! 4 Ekim 2022 tarihinde indirime giren en yeni ve en ucuz bilgisayar kasası modellerini hemen keşfedin!
Haftanın Bilgisayar Kasası İndirimleri 4 Ekim 2022 Tarihinde Kampanyalı Bilgisayar Kasası Modellerini Keşfet!

En yeni teknoloji ürünlerinin en ucuz fiyatlarla sunulduğu incehesap'ta, 4 Ekim 2022 tarihinde satışta olan, 5 bilgisayar kasası modeli karşınızda! Yüzlerce kategoride binlerce teknoloji ürününü en uygun fiyatlarla bulabileceğiniz incehesap'ta, 4 Ekim haftasında satın alabileceğiniz indirimli ve en ucuz bilgisayar kasası modellerine yakından göz atın. En son teknolojiye sahip bilgisayar kasası modellerinde stoklarla sınırlı şok fırsatları sakın kaçırmayın.

4 Ekim Haftası İndirimli Bilgisayar Kasası Modelleri

Bilgisayar Kasası İndirimli Modelleri Yakından Tanıyın (4 Ekim 2022)

4 Ekim haftasında indirimli olan en yeni ve aktüel bilgisayar kasası modellerine yakından göz atın.

1. NZXT H510 Flow CA-H52FW-01 USB 3.2 Type-C Mesh Temperli Cam Beyaz ATX Mid-Tower Gaming Kasa

NZXT H510 Flow, çarpıcı görünüm ve mükemmel özellikleri kompakt bir Mid-Tower ATX kasada bir araya getirir. H510 Flow, mesh ön panel tasarımı ve beraberinde gelen 2 adet Aer F120 fanlar sayesinde sistem bileşenleriniz için mükemmel soğutma performansı sunar. Özelliklerden ödün vermeksizin az yer kaplayan ve kolay kurulum imkanı sunan bir ATX kasası istiyorsanız H510 serisi sizin için mükemmel bir seçim olacaktır. 1.699 TL fiyatıyla listemizde ilk sırada yer alan ve özellikleriyle ön plana çıkan NZXT H510 Flow CA-H52FW-01 USB 3.2 Type-C Mesh Temperli Cam Beyaz ATX Mid-Tower Gaming Kasa modelini incelemek için tıklayın.

2. Cougar MX350 Mesh CGR-5NM2B-MESHC 700W 80+ PSU USB 3.0 ATX Mid-Tower Gaming Kasa

MX350 MESH; Şeffaf yan panel özelliği ve üst düzey tasarımı sayesinde, bilgisayarınızın dahili bileşenlerine net bir görüş imkanı sunar. Şeffaf yan panel ve mesh ön panel; bileşenler için etkileyici bir soğutma ve havanın sorunsuz bir şekilde içeri girmesine olanak sağlar. 4 Ekim tarihinde 1.747,76 TL'lik indirimli fiyatıyla karşınıza çıkan bu popüler bilgisayar kasası modeline hemen göz atın.

3. GamePower Warcry Compact ATX 3 * ARGB Sessiz Fan 650W +80 Bronz Dahili PSU Temper Cam Gaming RGB Kontrolcüsü ve Uzaktan Kumanda Kasa

Gamepower WARCRY Compact, mükemmel bir soğutma performansının yanında çarpıcı bir görselliğe de sahiptir. Mükemmel sessizlikte maksimum soğutma performansı elde etmenizi sağlar. WARCRY Compact, kasa içerisinde özel hava sirkülasyonu tasarımına sahiptir. Hazır sıvı soğutucu radyatörleri için yer ve özel sıvı soğutma sistemleri için gerekli alanları barındırır. Modüler sürücü yuvaları ve yanal olarak monte edilebilen SSD yuvaları gibi akıllı dokunuşlar, yüksek performans ile birleşince hayallerinizdeki PC düzeninin gerçekleşmesine yardımcı olmak için iç hacmi en düzeye çıkarır. 4 Ekim haftasında 2.006 TL fiyatıyla ön plana çıkan GamePower Warcry Compact ATX 3 * ARGB Sessiz Fan 650W +80 Bronz Dahili PSU Temper Cam Gaming RGB Kontrolcüsü ve Uzaktan Kumanda Kasa ürününde indirim fırsatını kaçırmayın.

4. Frisby FC-9290G 500W 4 x Double Slim Ring Fan Temperli Cam USB 3.0 ATX Mid-Tower Gaming Kasa

160mm’ye kadar CPU soğutucusu ve 300mm’ye kadar ekran kartı desteğinin yanı sıra 2 adet 3.5” HDD ve 3 adet 2.5” HDD/SSD olmak üzere toplam 5 adet sürücü yuvası ile Frisby FC-9290G, oyun sisteminizi kurmanız için ihtiyacınız olan geniş alanı sunar. Listemizde dördüncü sırada yer alan ve 1.524,64TL fiyatıyla karşınıza çıkan Frisby FC-9290G 500W 4 x Double Slim Ring Fan Temperli Cam USB 3.0 ATX Mid-Tower Gaming Kasa modelinde 4 Ekim tarihinde geçerli, stoklarla sınırlı indirimleri yakalamak için acele edin.

5. Lian Li Lancool II - X Black 3x120mm Fan Temperli Cam USB 3.0 Siyah E-ATX Mid-Tower Gaming Kasa

PC tutkunları ve oyuncular için özenle tasarlanmış Lancool II gaming kasanın temperli cam yan panelleri sistem bileşenlerinizi gururla sergilemenizi sağlarken, alt açılır panel kapakları PSU/HDD kurulumları için hızlı ve kolay erişim sağlar. Güçlü, çok işlevli ve ustalıkla tasarlanmış Lian Li Lancool II, hem yeni başlayanlar hem de PC tutkunları için üst düzey özelliklerle birlikte gelir. Son dönemlerin popüler bilgisayar kasası modeli olan Lian Li Lancool II - X Black 3x120mm Fan Temperli Cam USB 3.0 Siyah E-ATX Mid-Tower Gaming Kasa ürününde, 4 Ekim haftasına özel 3.105,06TL'lik fırsatı sakın kaçırmayın.


Not: En yeni bilgisayar kasası modellerini en ucuz fiyatlarla bulabileceğiniz incehesap.com'da, haftanın indirimli ürünlerinde stoklar hızlı bir şekilde tükenmektedir. Haftanın bilgisayar kasası indirimleri listesinde yer alan 5 bilgisayar kasası modelini kaçırmamak için acele etmenizi öneririz. Stokların tükenmesi durumunda, uygun fiyatlı diğer bilgisayar kasası modellerine göz atmak için; haftanın fırsatları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Emirhan Koyuncu

Mesai saatlerinde İncehesap içeriklerini üreten Emirhan, gün geceye bağladığında Valorant ve LoL düzlüklerinde tarih yazmaktadır.

Yorum yap

Yorumlar

Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol!