Sosyal Media
sengul

Telegram Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir

Popüler mesajlaşma uygulaması Telegram hesabının kapatma ve kalıcı olarak silme son zamanlarda merak edilen konular arasında. Peki, Telegram hesabı nasıl kapatılır, kalıcı olarak nasıl silinir? İşte detaylar…

Telegram Hesabını Kalıcı Olarak Silme

Öncelikli olarak Telegram hesabınızı sildikten sonra geri dönüşün olmadığını belirtelim. Silme işlemini yaptığınızda, tüm sohbet mesajlarınızı, Gizli Sohbetlerinizi, gruplarınızı, kanallarınızı, medyayı ve daha fazlasını kaybedeceksiniz. Bu nedenle silme işlemini yapmadan önce tüm önemli medya ve mesajlarınızın yedeğini almanızı tavsiye ederiz.

Telegram Hesabını Zamanlayıcı İle Kalıcı Olarak Silmek

1- Telegram uygulamasına girerek ana ekranda yer alan menüyü açın.

2- Açılan menüden “Ayarlar” sekmesine dokunun.

3-Ayarlar” başlığı altındaki “Gizlilik ve Güvenlik” seçeneğinden devam edin.

Sayfayı biraz aşağıya kaydırdığınızda “Gelişmiş” başlığı altındaki “Hesabımı bu kadar uzaksam sil” seçeneğini göreceksiniz. Üzerine tıklayarak, ne kadar süre giriş yapmadığınızda silinmesini istiyorsanız, o süreyi seçin.

4- Belirttiğiniz süre boyunca Telegram hesabınıza giriş yapmadığınız sürece hesabınız kalıcı olarak silinecektir.

Telegram Hesabınızı Beklemeden Kalıcı Olarak Silmek

Eğer süre beklemeden Telegram hesabınızı silmek istiyorsanız tabi bunun bir yöntemi var.

1- Telegram Hesabımı ve Yöneticisi Olduğum İçerikleri Sil adresine gidin.

2- Telefon numaranızı ilgili alana yazın ve onaylayın.


3- Onayladıktan sonra telefonunuza bir güvenlik kodu gelecektir.


4- İlgili güvenlik kodunu 2. sayfaya girdiğinizde, son aşamaya geçecektir.


5- Telegram hesabını kalıcı olarak silmenin hiçbir şekilde geri dönüşü olmadığını anlatan sayfada eğer kararınız hâlâ geçerli ise, onay tuşuna basın.


6- Açılan pop-up penceresinden “Evet, hesabımı sil” butonuna bastığınızda hesabınız kalıcı olarak silinecektir.

 



Yorum yap

*