fcp

Yeni Tomb Raider için Hindistan detayı

Kemal Y. 06.05.2024 (Güncellenme: 24.05.2024) Takip et
Açık bir dünya, bir motosiklet ve yakında çıkacak bir oyun! İçeriden biri bir sonraki Tomb Raider'dan ne bekleyeceğini anlattı
Yeni Tomb Raider için Hindistan detayı

Crystal Dynamics stüdyosundan geliştiriciler, yeni Tomb Raider serisinin detaylarını henüz paylaşmakta acele etmiyorlar. Ancak, V Scooper takma adını kullanan bir sızıntı kaynağı, projenin yeni detaylarını ortaya çıkardı.

V Scooper'a göre, yeni Tomb Raider oyunu oyuncuları Hindistan'ın açık dünyasına götürecek ve mezar soyguncusu Lara, motosikletle serbestçe seyahat edebilecek.

Antik Kalıntılar ve Rakiplerle Yarış

V Scooper'ın aktardığına göre, Kuzey Hindistan bir felaketle sarsılıyor ve bu felaket antik imparator Ashoka'nın kalıntılarını açığa çıkarıyor. Lara, bu kalıntılarda gizlenmiş güçlü eserlerin peşine düşerek "Raider Society" ve diğer rakipleriyle yarışıyor.

Raider Society ve İşbirliği Mekaniği

V Scooper'a göre, "Raider Society" Lara Croft'tan esinlenmiş ancak onunla ilgisi olmayan ve kendi motivasyonlarına sahip bir grup olacak. Oyunda, görevleri tamamlamak ve rakipleri yenmek için komutlar ve müttefiklerin toplanması gibi bir işbirliği mekaniği olacak.

Lara Croft'un Yeni Macerası

Colin Moriarty'nin bir önceki yazında bahsettiği gibi, bu yeni Tomb Raider oyununda Lara'nın etrafında dönen gizemli bir felaket ve onun mirasına olan etkisi anlatılacak. Ayrıca, Lara'nın yeni müttefikleriyle olan işbirliği ve onun karakter gelişimi odaklanılacak.

Oyunun Özellikleri ve Beklenen Çıkış Tarihi

V Scooper'a göre, oyunda Lara için paraşüt ve alışılageldik hareket yöntemleri gibi özellikler bulunacak. Ayrıca, geniş bir harita, zorluklar ve özellikle öldürmeyen mücadele yöntemlerine odaklanılacak. Oyunun çıkışı 2025'in ortasına kadar bekleniyor.

Bu yeni Tomb Raider oyunu Unreal Engine 5 üzerinde geliştiriliyor ve henüz resmi bir çıkış tarihi bile belirlenmiş değil. Ancak, tek oyunculu bir hikaye odaklı macera olarak konumlandırılıyor ve Lara Croft'un "kararlı ve çok yönlü" hikayesini devam ettiriyor.

Yorumlarınızı bekliyorum! Bu yeni Tomb Raider oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kemal Yüce

Commodore 64 ile büyüyen, 99999 in 1 kasetlerde tek oyun çıkınca hayatın gerçek yüzünü öğrenen, teknoloji bağımlısı bir birisi.

Yorum yap

Yorumlar

Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol!