Zyxel Zywall USG60 Firewall Bundle (1 Yıl Lisans Dahil)

Zyxel Zywall USG60 Firewall Bundle (1 Yıl Lisans Dahil)
Zyxel Zywall USG60 Firewall Bundle (1 Yıl Lisans Dahil)

Zyxel Zywall USG60 Firewall Bundle Genel Özellikleri

Uzak Ofisler, Perakende/Retail Lokasyonları ve Küçük İşletmeler için Entegre Güvenlik İnsanların çalışma ve işbirliği yapma şeklindeki gelişmeler küçük işletmeler bakımından üç önemli zorluğa sebep olmuştur. BYOD (Kendi Cihazını Getir) trendi ile birlikte günümüzde küçük işletmelerin inanılmaz sayıda küçük cihaz için daha fazla Wi-Fi sağlaması gerekmektedir. Bulut tabanlı sosyal uygulamalarının kullanılması, küçük işletmelerin üretkenliklerini muhafaza edebilmek adına farklı uygulamaları kontrol etmelerini, bunlara öncelik vermelerini ve bloklamalarını gerektirmekle kalmamış aynı zamanda yeni Web saldırılarına zemin hazırlamıştır. Tehditler yayıldıkça ve işletmelerin karşılaştıkları bu zorluklar çeşitlendikçe bilgi işlem maliyetleri de artmaya devam edecektir, bu durum, sınırlı bilgi işlem kaynaklarına sahip küçük işletmeler için gerçek bir sorundur.

Yeni ZyXEL USG Performans Serisi küçük işletme ortamlarında BYOD, kötü amaçlı yazılım koruması, uygulama düzenlemesi, ve bütçe kontrolü taleplerini yerine getirmek için özellikle tasarlanmış hepsi bir arada Yeni Nesil Koruma Duvarlarıdır (Next Generation Firewall). Dahili kablosuz AP (USG40W ve USG60W) ve WLAN kontrol birimi anlık kablosuz erişim alanı özelliği ve WLAN ölçeklenebilirliği sağlar. Kapsamlı UTM özellikleri ve akıllı uygulama teknolojisi ise Web uygulamalarının nasıl kullanıldığına dair işletmelerin kontrolü ele almasına yardımcı olurken bir yandan da derin ve kapsamlı koruma sağlar. Hepsi bir arada tasarımı küçük işletmelerin ihtiyaç duyacağı her şeyi bir araya getirerek daha kolay, daha merkezi yönetim ve daha uygun sahip olma bedeline (TCO) olanak tanır.
Daha az harca, daha çok kazan ZyXEL USG Performans Serisi küçük işletmelere uygun sahip olma bedeli (TCO) olanağı tanır. Hepsi bir arada tasarımı sayesinde kötü amaçlı yazılıma karışı koruma, VPN bağlantısı, entegre WLAN yönetim fonksiyonu ve dahili kablosuz erişim noktası gibi küçük işletmelerin ihtiyaç duyacağı her şeyi sunar. Bu kelimenin gerçek anlamıyla entegre güvenlik çözümü farklı fonksiyonlar için çoklu uygulama satın alma ihtiyacını ortadan kaldırır ve küçük işletmelerin yalnızca bir aygıt ile bağlanmasına, koruma ve yönetim sağlamasına olanak tanır.
İçinizi rahat ettiren güvenlik çözümleri ZyXEL USG Performans Serisi çok yüksek fiyatlara ihtiyaç duymadan işletme seviyesinde Yeni Nesil Güvenlik Duvarı güvenliği sunar. Güvenlik duvarı, anti-virüs, anti-spam, içerik filtreleme, IDP ve akıllı uygulamalar gibi kötü amaçlı yazılım karşıtı önleme mekanizmaları sayesinde kapsamlı korumanın yanı sıra Facebook, Google Apps ve Netflix gibi Web uygulamalarının etkin kontrolüne olanak tanır. Artık küçük işletmelerin üretkenliğini sekteye uğratan tehditler, spam veya sosyal ağ siteleri konularında endişelenmesine gerek yok.
İhtiyacınız olduğu yerde Wi-Fi BYOD trendine uyan ZyXEL USG Performans Serisi talep olan her yer de Wi-Fi sunulması konusunda küçük işletmelere yardımcı olmaktadır. USG40W ve USG60W, alışılmışın dışında olmak üzere küçük ofislere doğrudan Wi-Fi sağlayan dahili tek-radyo ve çift-radyo kablosuz erişim noktaları özelliğine sahiptir. USG Performans Serisi, entegre WLAN yönetim fonksiyonu sayesinde işletmelerin Wi-Fi taleplerinin arttığı resepsiyon, toplantı odaları gibi çoklu diğer alanlarda kolaylıkla Wi-Fi sunmasına olanak tanır.
Tek noktadan yönetim Sınırlı bilgi işlem kaynaklarına sahip işletmeler için özellikle tasarlanmış olan ZyXEL USG Performans Serisi kullanıcıların daha az karmaşık bir şekilde bağlantı, koruma ve yönetim sağlamasına yardımcı olur. Birleşik güvenlik politikası tasarımı tüm güvenlik özelliklerinin daha kolay, birleşik ve modern bir şekilde yönetilmesini sağlar; öte yandan entegre WLAN yönetim fonksiyonu ise 10 AP'ye kadar merkezi yönetim olanağı sunar. Bu özelliklerin hepsi kullanıcıların VPN, kablosuz ve güvenlik unsurlarını tek bir aygıttan yönetmesini kolaylaştıran tek bir çözümde bir araya getirilmiştir.
ZyXEL One Network Deneyimi Kullanıcıların kolay kurulum yapmasını, ağdaki kurulumları kolay yönetebilmesini ve ağı yönetebilmesini hedefleyerek tasarlanan ZyXEL One Network yapılandırmayı, yönetimi ve sorun bulmayı kolaylaştırır ve müşterilerinin kurumsal işlerindeki önceliklerine yoğunlaşarak kolaylık sağlar. ZyXEL One Network kullanımı kolay olan ZyXEL One Network Utility (ZON Utility) aracı sunarak, ağınızdaki kurulum hızının farkınıza varmanızı sağlayacaktır. ZyXEL Smart Connect, ZyXEL ağ ürünlerine birbirlerini algılayabilmeleri ve fabrika ayarlarına döndürme veya güç döngüsü gibi tek-tuşla yapılabilecek uzak fonksiyonların üzerinden ağ bakım işlemlerini yapmak için izin verir. ZyXEL One Network, Ağ Anahtarından, Wi-Fi AP’ye ve Ağ Geçidi’ne kadar birçok cihazın ağ entegrasyonunu yeniden tanımlar.
Dahili Kablosuz AP Tek-radyo ve çift-radyo kablosuz erişim noktaları ile oluşturulmuş ZyXEL USG40W ve USG60W perakende ve ofis ortamları için idealdir. USG60W, gerek 2.4 GHz gerek 5 GHz spektrumu üzerinden Wi-Fi sağlayan 802.11 a/b/g/n teknolojisini entegre eder.
Entegre WLAN Kontrol Birimi Entegre WLAN kontrol birimi CAPWAP'ı destekler, merkezi doğrulama ve ağ üzerinde çoklu AP'lerin erişim yönetimini sağlar. ZyXEL USG Performans Serisi varsayılan olarak 2 AP, lisansla beraber 10 AP'ye kadar yönetim olanağı tanır..
Tümleşik Ağ Güvenlik Politikası Tümleşik ağ güvenlik politikası güvenlik duvarı ve güvenlik ile ilgili politikalara yönelik olarak nesne tabanlı yönetim ve birleşik konfigürasyon arayüzü sunar. Kullanıcılar, her UTM özelliğine tüm politika kriterlerini kolaylıkla uygulayabilir, konfigürasyon süresini kısaltabilir ve daha modern politika yönetimi sağlayabilir.
Uygulama Zekası ZyXEL’in USG Performans Serisi 3.000'i aşkın sosyal, oyun, üretkenlik ve diğer Web uygulamaları ile davranışlarını tespit, kategorize ve kontrol edebilir. Kullanıcılar üretkenliği artırmak ve bantgenişliği ihlalini önlemek için üretken uygulamalara öncelik tanıyarak, kabul edilebilir olanları durdurabilir ve verimsiz olanları bloklayabilir.
Anti-Virus Kaspersky SafeStream II ağ geçidi anti-virüsü ile çalışan ZyXEL USG'leri, kötü amaçlı yazılımlar ve tehditler daha ağınıza girmeden kapsamlı ve gerçek zamanlı koruma sağlar. ZyXEL USG'ler 650.000'i aşkın virüsü henüz geçitteyken tespit edip bloklayabilir ve stream-based virüs tarama teknolojisi ile hızlı tarama sağlar.
Saldırı Tespit Etme & Önleme (IDP) ZyXEL'in IDP sistemi basit port ve protokol tabanlı güvenlik duvarlarının göremediği sistem açıklarını incelemek üzere çoklu katmanları ve protokolleri tarayabilen detaylı paket taraması (DPM) teknolojisinden yararlanır. ZyXEL'in IDP sistemi, bir kötü amaçlı yazılım imzaları veritabanı ile yanlış pozitifleri elimine eder ve bilinmeyen gizli kapılardan gelen ihlallere karşı etkili koruma sağlar.
Anti-Spam Bulut tabanlı IP sistemi ile, ZyXEL anti-spam, çok çeşitli trafik kaynaklarından gelen en son gönderici verilerini analiz ederek hassas, zero-hour spam koruması sunabilir. Spam dili ve formatı ne olursa olsun ilk bir kaç dakika içinde spam salgınını tespit edebilir.
İçerik Filtreleme ZyXEL içerik filtreleme iş ile ilgili olmayan ya da kötü amaçlı web sitelerine erişimin taranmasına yardımcı olur. Sürekli analiz edilen ve izlenen 140 milyarı aşkın URL'nin yer aldığı yoğun, bulut tabanlı veritabanı ile ZyXEL kötü amaçlı Web içeriklerine karşı oldukça hassas, kapsamlı ve anında koruma sağlar.
Daha Güçlü VPN Daha Güçlü VPNZyXEL USG'leri, çok çeşitli siteden-müşteriye ve siteden-siteye VPN dağıtımı için IPSec ve SSL VPN üzerinden yüksek- throughput IPSec, L2TP desteği sağlar. Gelişmiş SHA-2 şifreleme özelliği ile güçlendirilmiş ZyXEL USG'leri işletme iletişimlerine yönelik en güvenli VPN hizmetini sunar.
Dual-WAN & Mobil Bantgenişliği ZyXEL USG Performans Serisi, dual-WAN ve mobil bantgenişliği desteği ile yüksek internet çalışma süresi sağlar. Dual-WAN, aktif-aktif yük dengelemesi veya aktif-pasif yük devretme için iki Ethernet WAN bağlantısı ile çalışır. Kapsamlı mobil bantgenişliği USB modemleri de WAN desteği ile desteklenmektedir
Fansız Tasarım ZyXEL USG Performance Serisi işletim ortamındaki toz ve kirlerden korunmak için güçlü bir fan tasarımı sunar ve çalışma ortamınızda sessiz bir şekilde çalışır.
ZyXEL One Network Utility Kullanıcıların kolay kurulum yapmasını, ağdaki kurulumları kolay yönetebilmesini ve ağı yönetebilmesini hedefleyerek tasarlanan ZyXEL One Network yapılandırmayı, yönetimi ve sorun bulmayı kolaylaştırır ve müşterilerinin kurumsal işlerindeki önceliklerine yoğunlaşarak kolaylık sağlar. ZyXEL One Network kullanımı kolay olan ZyXEL One Network Utility (ZON Utility) aracı sunarak, ağınızdaki kurulum hızının farkınıza varmanızı sağlayacaktır. ZyXEL Smart Connect, ZyXEL ağ ürünlerine birbirlerini algılayabilmeleri ve fabrika ayarlarına döndürme veya güç döngüsü gibi tek-tuşla yapılabilecek uzak fonksiyonların üzerinden ağ bakım işlemlerini yapmak için izin verir. ZyXEL One Network, Ağ Anahtarından, Wi-Fi AP’ye ve Ağ Geçidi’ne kadar birçok cihazın ağ entegrasyonunu yeniden tanımlar.
Donanım Özellikleri
10/100/1000 Mbps RJ-45 ports 4 x LAN/DMZ, 2 x WAN
USB port 2 Adet
konsol portu Var(DB9)
Rafa monte Var
Sistem Kapasitesi ve Performans
SPI güvenlik duvarı performansı (Mbps ) 1,000
VPN performansı ( Mbps) 180
IDP performansı (Mbps ) 120
AV performansı (Mbps) 90
UTM performansı (AV and IDP) 90
Sınırsız kullanıcı lisansı Var
Maks . TCP eşzamanlı oturumlar 40,000
Yeni TCP oturumu oranı 3,000
Yeni TCP oturumu oranı Maks. UTM ( AV ve IDP) eşzamanlı oturumlar 40,000
Maks . eşzamanlı IPsec VPN tüneli 20
Maks . eşzamanlı SSL VPN kullanıcıları 12
Dahil SSL VPN kullanıcı numarası 2
özelleştirilebilir bölgeler Var
IPv6 desteği Var
VLAN arayüzü 16
WLAN Yönetimi
AP Kontrolörü (APC) ver. 1.0
Yönetilen AP numarası (varsayılan / maks . ) 2/10
Anahtar Yazılım Özellikleri
Sanal Özel Ağ (VPN) Var (IPSec, SSL, L2TP over IPSec)
Firewall Var
Anti-Virus (AV) Var
Anti-spam Var
Content Filtering (CF) Var
Uygulama istihbarat ve Var
Saldırı Tespit ve Önleme (IDP) Var
Tek Oturum Açma ( SSO) Var
Güç Gereksinimleri
Güç girişi 12 V DC, 3.0 A maks.
Maks . güç tüketimi ( watt) 19.0
Fiziksel Özellikler
Öğe boyutları (GxDxY) 242 x 175 x 36
Ürün ağırlığı (kg) 1.25

Zyxel Zywall USG60 Firewall Bundle Özellikleri

Genel Özellikler

Kablo Tipi Gateway
Garanti 24 Ay Garanti
Karşılaştırma Listesi

Zyxel Zywall USG60 Firewall Bundle

Lütfen ürünü puanlayın

Yorum Yayınlama Kriterleri

Çerezler Hakkında Bilgi Siteyi ziyaretiniz sırasında kişisel verileriniz siteyi kullanımınızı analiz etmek, reklamları kişiselleştirmek ve sosyal medya özellikleri sağlamak amacıyla çerezler aracılığıyla işlenmektedir. Daha fazla bilgi için Çerez Aydınlatma Metni’ni okuyabilirsiniz.