fcp
Hesaplı Mart 2024

WhatsApp Web Nasıl Kullanılır?

Başak U. 26.07.2017 (Güncellenme: 19.03.2024) Takip et
Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından bir olan WhatsApp'ın masaüstü bilgisayarlar için geliştirdiği WhatsApp Web uygulamasının nasıl kullanılacağını sizlerle paylaşıyoruz. İşte detaylar...
WhatsApp Web Nasıl Kullanılır?

Dünyaca ünlü mesajlaşma uygulaması WhatsApp, WhatsApp Web aracılığıyla, cep telefonuna ihtiyaç duymadan, tarayıcınız üzerinden WhatsApp'a erişmenize olanak sağlıyor. Eğer siz de WhatsApp'ı bilgisayarınız üzerinden kullanmak isterseniz, WhatsApp Web cihaz bağlama ve internet tarayıcısı üzerinden WhatsApp'a ulaşma konusunda önemli ipuçlarını bu yazımızda bulabilirsiniz.

Yazımızın konu başlıklarını aşağıda bulabilirsiniz.

WhatsApp Web Nedir?

WhatsApp Web Nasıl Açılır?
1. Android Telefonlarda Giriş 
2. Apple Telefonlarda Giriş
3. Video Anlatım

WhatsApp Web Nasıl Kullanılır?
1. Anlık Mesajlaşma
2. Sesli Mesaj Gönderme
3. Fotoğraf Çekme
4. Dosya Gönderimi

Whatsapp Web'den Nasıl Çıkış Yapılır?
1. Bilgisayar Üzerinden Çıkış
2. Cep Telefonu Üzerinden Çıkış

Sık Sorulan Sorular
1. WhatsApp Web Bilgisayarda Ne Kadar Süre Açık Kalır?
2. WhatsApp Web Ne Kadar Mesafede Çalışır?
3. Cep Telefonu Kapalı Olsa da Web WhatsApp Çalışır Mı?
4. WhatsApp Web Çıkış Yapıldığı Nasıl Anlaşılır?
5. Google'dan WhatsApp'a Nasıl Girilir?
6. WhatsApp Web Açılmıyor
7. WhatsApp Web QR Kodu Açılmıyor
8. WhatsApp Web Kodu Okumuyor

WhatsApp Web Nedir?

WhatsApp Web telefonlarımızda kullandığımız, WhatsApp uygulamasının bilgisayar üzerinde çalışan versiyonudur. WP web, wpweb, wapp web ve wpp web gibi kısaltmalarla da anılmaktadır. Web WhatsApp sürümü, cep telefonu versiyonuyla senkronize çalışır. Yani, bilgisayarınızdan yanıtladığınız bir mesaj, cep telefonunda da yanıtlanmış olur. 2015 yılında piyasaya sürülmüş olan WhatsApp Web, son yıllarda aldığı güncellemeler sayesinde kullanıcılara büyük kullanım kolaylıkları sunmaya başlamıştır. Örneğin, artık cep telefonunuz kapalı olsa bile, bilgisayarınız üzerinden WhatsApp ile iletişim kurmaya devam edebilirsiniz. Geçmişte, akıllı telefonunuz kapalı olduğunda ya da şebeke erişim sorunu yaşandığında, WhatsApp Web'e erişim de mümkün olmuyordu. Son güncelllemelerle birlikte bu durum geride kalmış oldu.

WhatsApp bilgisayardan kullanma işleminin ilk adımı; Android, iOS vb. işletim sistemine sahip bir telefonda WhatsApp uygulamasını kullanıyor olmaktır. Bununla birlikte bilgisayarınızda Safari, Chrome, Opera veya Firefox gibi web tarayıcılarından birinin yüklü olması gerekir. Bu arada WhatsApp Web’i kullanabilmek için telefonunuzda WhatsApp uygulamasının güncel sürümünün yüklü olduğundan emin olun.

WhatsApp Web Nasıl Açılır?

WP Web kullanmak için ihtiyacınız olan, çalışan bir bilgisayar ve internet tarayıcısıdır. Ücretsiz bir şekilde kullanabileceğiniz WhatsApp Web, cep telefonunuzla senkronize çalışır. Bu sayede, bilgisayardan whatsapp açtığınızda, cep telefonunuzdaki mesajları anlık olarak bilgisayarınızda görüntülenir. En güncel mesajlarınızı bilgisayarınız üzerinden okuyabilir ve yanıtlayabilirsiniz. WhatsApp Web giriş için aşağıdaki yönergeleri takip edebilirsiniz.

Android Telefonlarda WhatsApp Web'e Nasıl Giriş Yapılır?

Android cep telefonunuzda WP Web'e giriş yapmak için aşağıdaki yolu takip edebilirsiniz:

  1. İnternet tarayıcınızda web.whatsapp.com adresine giriş yapın.
  2. Karşınıza, WhatsApp Web'i cep telefonunuza bağlayacak bir QR kod görseli çıkacaktır.
  3. Bu aşamada Android cep telefonunuzu elinize alın ve WhatsApp uygulamasını açın.
  4. WhatsApp uygulamasının ana ekranında, ekranın sağ üst köşesinde yer alan Diğer Seçenekler (üç nokta) butonuna tıklayın.
  5. Karşınıza çıkan Ayarlar ekranında listelenen Bağlı Cihazlar sekmesine tıklayın.
  6. Açılan ekranda yer alan CİHAZ BAĞLA butonuna tıklayın.
  7. Eğer cep telefonunuzda yüz ya da parmak tanımlama gibi bir kimlik doğrulama yöntemi kullanıyorsanız, kimliğinizi doğrulamanız gerekecektir. Eğer biyometrik doğrulama özelliği yoksa ya da kullanmıyorsanız, cep telefonunuzun açılış şifresini girmeniz istenecektir.
  8. Doğrulama işleminin ardından cep telefonunuzun kamerası aktif hâle gelecektir. (Eğer öncesinde WhatsApp'a kamera erişim izni vermediyseniz, bu izni vermeniz gerekir.)
  9. Kameranın açıldığı kare alanı, bilgisayarınız ekranında görüntülediğiniz QR kodu okutmanız gerekecektir.
  10. Bu işlemin ardından, bilgisayarınız bir süreliğine geçmiş mesajları yükleyecek ve ardından watsaptan web arayüzüne erişmeniz mümkün olacaktır.

Not1: Her bir WhatsApp hesabı 4 farklı cihaza bağlanabilir. Bu sayıyı aştığınızda bağlı cihazlarınızdan birisinin erişimini kesmeniz gerekir.
Not 2: Bilgisayar ekranınızda beliren QR kod belirli bir süre aralığıyla değişmektedir. Güvenlik amacıyla yapılan bu güncellemeden dolayı bağlantı kurma sırasında gecikme yaşarsanız bağlantı kurulamayabilir. Bu durumda, önce cep telefonunuzdaki işleri tamamlayıp, ardından bilgisayar tarayıcınızdaki sayfayı yenileyerek hızlıca QR kodu telefonunuza okutabilirsiniz. Böylece whatsapp web cihaz bağlama işleminiz gerçekleşmiş olacaktır.

Apple Telefonlarda WhatsApp Web'e Nasıl Giriş Yapılır?

iOS (Apple) cep telefonunuzdan watsap web sürümüne giriş yapmak için aşağıdaki adımları takip edin:

  1. İnternet tarayıcınızda web.whatsapp.com adresine giriş yapın.
  2. Karşınıza, Web WhatsApp'ı akıllı telefonunuzla senkronize edecek bir QR kod görseli çıkacaktır.
  3. Bu aşamada Apple cep telefonunuzu açın ve ama panelden WhatsApp uygulamasını açın.
  4. Watsap uygulamasının ana ekranında, ekranın alt menüsünde yer alan Ayarlar butonuna tıklayın.
  5. Karşınıza çıkan Ayarlar ekranında üst alanda yer alan Bağlı Cihazlar sekmesine tıklayın.
  6. Açılan ekranda yer alan Cihaz Bağla butonuna tıklayın.
  7. Eğer cep telefonunuzda FaceID ya da TouchID gibi bir kimlik doğrulama yöntemi kullanıyorsanız, kimliğinizi doğrulamanız gerekecektir. Eğer biyometrik doğrulama özelliği yoksa ya da kullanmıyorsanız, Apple cep telefonunuzun açılışı için kullandığınız şifreyi girmeniz istenecektir.
  8. Doğrulama işleminin ardından cep telefonunuzun kamerası aktif hâle gelecektir. (Eğer öncesinde WhatsApp'a kamera erişim izni vermediyseniz, bu izni vermeniz gerekir.)
  9. Cep telefonunuzda kameranın açıldığı kare alanı, bilgisayarınız ekranında görüntülediğiniz QR kodu okutmanız gerekecektir.
  10. Bu işlemin ardından, bilgisayarınız bir süreliğine geçmiş mesajları yükleyecek ve ardından Web Whatsapp arayüzüne erişmeniz mümkün olacaktır.

Not1: Her bir WhatsApp hesabı 4 farklı cihaza bağlanabilir. Bu sayıyı aştığınızda bağlı cihazlarınızdan birisinin erişimini kesmeniz gerekir.
Not 2: Bilgisayar ekranınızda beliren QR kod belirli bir süre aralığıyla değişmektedir. Güvenlik amacıyla yapılan bu güncellemeden dolayı bağlantı kurma sırasında gecikme yaşarsanız bağlantı kurulamayabilir. Bu durumda, önce cep telefonunuzdaki işleri tamamlayıp, ardından bilgisayar tarayıcınızdaki sayfayı yenileyerek hızlıca QR kodu telefonunuza okutabilirsiniz. Böylece bilgisayardan whatsapp açma işleminizizi başarıyla tamamlayabilirsiniz.

Bu bölümde, WhatsApp Web nasıl girilir sorunuzu yanıtlamaya çalıştık. Eğer whatsapp web açma işleminde bir sıkıntı yaşıyorsanız bize yorumlar alanından ulaşabilirsiniz.

WhatsApp Web Nasıl Kullanılır? (Video Gösterim)

Bu videomuzda sizlere WhatsApp Web kullanımıyla ilgili bilmeniz gereken ipuçlarını paylaşıyoruz.

WhatsApp Web Nasıl Kullanılır?

Dünyada 2 milyardan fazla kullanıcısı olan WhatsApp, Web WhatsApp sürümüyle kullanıcılara büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Cep telefonunuzda WhatsApp uygulamasında yapabileceğiniz neredeyse birçok işlemi WhatsApp Web sürümünde de gerçekleştirmeniz mümkündür. Bu bölümde sizlere, WhatsApp Web'i nasıl kullanabileceğinizle ilgili pratik ipuçları vereceğiz.

  • Anlık mesaj gönderme
  • Sesli mesaj gönderme
  • Dosya gönderme

1. Web WhatsApp Üzerinden Anlık Mesajlaşma

WhatsApp uygulamasının en temel fonksiyonu anlık mesajlaşmadır. Rehberinizde kayıtlı olsun olmasın, WhatsApp'a kayıtlı tüm cep telefonlarıyla anlık mesajlaşmalarınızı WhatsApp uygulamasında olduğu gibi WhatsApp Web arayüzünde de gerçekleştirebilirsiniz. Web WhatsApp arayüzünde, sol menüde en güncel sohbetleriniz listelenir. Bu sohbetlerden, mesaj yazmak istediğiniz kişi ya da grubu seçtiğinizde, o sohbetteki en güncel mesajlar karşınıza çıkar. Ekranın alt köşesinde yer alan mesaj yazma alanını kullanarak, WhatsApp Web üzerinden mesaj göndermeye başlayabilirsiniz. Bilgisayar klavyenizi kullanarak mesajınızı yazın. Ardından Enter tuşuna ya da sohbet satırının sonunda yer alan gönder butonuna basarak mesajınızı gönderin.

2. WhatsApp Web Sürümü ile Sesli Mesaj Gönderme

WhatsApp uygulamasında en çok kullanılan özelliklerden birisi de sesli mesaj göndermektir. Bu özellik geçtiğimiz yıllarda WhatsApp Web versiyonuna da eklenmiştir. Bir sohbet ekranında, mesaj yazma alanının sağında yer alan mikrofon butonuna tıklayarak sesli mesaj gönderme özelliğini kullanabilirsiniz. İlk kullanımınızda, tarayıcınızın web.whatsapp.com adresine mikrofon erişimi için izin vermeniz gerekmektedir. Mikrofon iznini verdikten sonra sesli mesaj göndermeye başlayabilirsiniz. Eğer tarayıcınızda sesli mesaj izni için bir kutucuk çıkmadıysa, tarayıcınızın ayarlar bölümüne giderek erişim izinlerini kontrol etmeniz ve web whatsapp internet sitesinin mikrofon erişimine izin vermeniz gerekebilir.

Bir sohbette size gönderilmiş sesli mesajı WP web üzerinden dinlemek isterseniz, sesli mesajın yanında yer alan çalma tuşuna basmanız yeterli olacaktır. Bilgisayarınızın sesi açıksa, size iletilen sesli mesajı anında dinleyebilirsiniz. (tabii mesajın içeriğinin özel olabileceğini düşünerek, sesli mesajı cep telefonunuzdan dinlemeniz gerekebileceğini hatırlatmak isteriz.)

3. Wep WhatsApp İle Fotoğraf Çekme

Son yapılan güncellemelerle Web WhatsApp versiyonuna eklenen bir diğer özellik de, bilgisayarınızdan fotoğraf çekip sohbette paylaşabilme özelliğidir. Bu özelliği kullanabilmeniz için, bilgisayarınızda bir kamera kullanmanız gerekir. Sohbet ekranında alt menüde yer ataç işaretine basmanız ve ardından kamera seçeneğini seçmeniz gerekmektedir. İlk kez fotoğraf çekecekseniz, internet tarayıcınız sizlere, web.whatsapp.com adresi için kamera erişimi izni vermeniz gerektiği yönünde bir uyarıda bulunacaktır. Tarayıcı satırında açılacak küçük kutuda kamera izni verdikten sonra, fotoğraf çekerek WhatsApp Web üzerinde bir sohbette fotoğrafınızı paylaşabilirsiniz. Kameraya izin vermenize rağmen fotoğraf çekemiyorsanız, internet tarayıcınızdaki tüm sayfaları kapatıp yeniden açarak tekrar deneyebilirsiniz.

4. Web WhatsApp Aracılığıyla Dosya Gönderimi Yapma

Bu bölümümüzde özellikle ofis çalışanlarının sıklıkla kullandığı bir özellik olan WhatsApp web üzerinden dosya gönderimi konusu açıklayacağız. Bilgisayarınızda yer alan bir görsel, video ya da PDF dosyasını, cep telefonunuza aktarmak için WhatsApp'ı kullanabilirsiniz. Bunun için

  1. web.whatsapp.com adresine gidin.
  2. Görsel paylaşacağınız sohbeti seçin.
  3. Sohbet metin alanında alt menüde yer alan ataç ikonuna tıklayın. Açılan menüde ikinci sırada yer alan Belge ikonuna tıklayın.
  4. Bu aşamada, bilgisayarınızda WhatsApp sohbetinizde paylaşabileceğiniz dosya türleri listelenecektir.
  5. Göndermek istediğiniz dosyayı seçin ve Gönder butonuna tıklayın.

Not: WhatsApp üzerinden dosya gönderimlerinde dosya boyut limiti 100MB'dir. Eğer fotoğraf, video ya da bir sesli mesaj gönderiyorsanız, bu durumda maksimum dosya boyutu 16MB'yi olmalıdır. Yani 100MB'den daha büyük dosyalarınızı veya 16MB'den büyük multimedya (fotoğraf - video) içeriklerinizi WhatsApp görüşmesi üzerinden gönderemezsiniz. Eğer bilgisayarınızdan dosya göndermeye çalışıyorsanız, wetransfer.com gibi 2GB'ye kadar dosya gönderimini destekleyen bir dosya gönderme sitesini kullanmayı düşünebilirsiniz. İlerleyen yıllarda WhatsApp'ın daha büyük dosya gönderimlerini de destekleyebileceğini yeri gelmişken belirtmek isteriz.

Whatsapp Web'den Nasıl Çıkış Yapılır?

Bir sebepten ötürü, bilgisayarınızdaki Web WhatsApp oturumunu sonlandırmak isteyebilirsiniz. Bu durumda, dilerseniz bilgisayarınızdan, dilerseniz cep telefonunuz üzerinden, WhatsApp Web oturumunuzu sonlandırabilirsiniz.

Bilgisayar Üzerinden WhatsApp Web'ten Çıkma

Bilgisayarınızda WhatsApp Web oturumunu sonlandırmak için aşağıdaki işlem adımlarını takip edin.

  1. web.whatsapp.com adresine giriş yapın.
  2. Bölünmüş ekranda sol menüde üst alanda yer alan Menü (üç nokta üst üste) tuşuna tıklayın.
  3. Son olarak Çıkış butonuna tıklayın.

Böylece Web WhatsApp oturumunuz o bilgisayar üzerinde sonlanmış olur. Wpweb sürümüne yeniden giriş yapmak için, yazımızın üst kısmındaki yönergeleri takip edebilirsiniz.

Cep Telefonu Üzerinden Web WhatsApp'tan Çıkış Yapma

Cep telefonunuz üzerinden, WhatsApp Web'e bağlı olan tüm cihazlarınızın listesini görüntüleyebilir ve bağlantısını kesmek istediğiniz oturumu tek tuşla sonlandırabilirsiniz. Bunun için

  1. Cep telefonunuzda WhatsApp uygulamanızı açın.
    - Android cep telefonunuzda, sağ üstte yer alan Diğer Seçenekler (üç nokta üstüste) butonuna tıklayın ve açılan ekranda Bağlı Cihazlar butonuna tıklayın.
    - Apple (iPhone) cep telefonunuzda, alt menüde yer alan Ayarlar butonuna tıklayın ve açılan ekrandan Bağlı Cihazlar butonuna tıklayın.
  2. Açılan ekranda WhatsApp hesabınızın bağlı olduğu maksimum 4 adet tarayıcı bağlantısı listelenecektir.
  3. Listede Son görülme tarihleri yazan bağlantılardan, çıkış yapmak istediğinizin üzerine tıklayın.
  4. Açılan pencerede Son Görülme Tarihi ve Bağlandığı Konum bilgileri görünecektir. Bu bilgiler, hangi oturumu sonlandırmakta olduğunuz konusunda size bilgi verir.
  5. Çıkış Yap butonuna tıklayarak, bilgisayardaki Web WhatsApp oturumunuzu cep telefonunuz üzerinden sonlandırabilirsiniz.

İpucu: İnternet cafe, kütüphane, iş bilgisayarı ve ortak kullanım bilgisayarlarda WhatsApp Web oturumunu kullandıktan sonra, mutlaka bağlantıyı kesmeniz gerekir. Bilgisayarda bu işlemi yapmayı unutursanız, ilk aklınıza gelen anda cep telefonunuz üzerinden oturumu sonlandırmanızı öneririz. Kötü niyetli bir kullanıcı, açık bir Web WhatsApp hesabı üzerinden sizleri zor durumda bırakacak mesajlaşmalar yapabilir ve özel hayatınızı işgal edebilir.

Sık Sorulan Sorular

Bu bölümümüzde, WhatsApp Web ile ilgili sizlerden gelen bazı soruları yanıtlayacağız. Farklı bir sorunuz olursa, bize yorum alanından ulaşabilirsiniz.

WhatsApp Web Bilgisayarda Ne Kadar Süre Açık Kalır?

Web Watsap oturumunuzu açtığınız internet tarayıcınızda, giriş bilgileri çerez yöntemi ile saklanır. Eğer tarayıcınıza özel bir durum yoksa, siz çıkış işlemi yapana WhatsApp oturumu sonlanacaktır. Ancak, tarayıcınızda "tarayıcıyı her kapattığınızda çerezleri silme/oturumları sonlandırma" gibi bir seçeneği aktif olarak kullanıyorsanız, WhatsApp oturumunuz siz bilgisayar tarayıcınızı kapattığınızda otomatik olarak sonlanır. Kütüphane ve internet kafe gibi ortak kullanım bilgisayarlarının olduğu alanlarda, bilgisayar kapandığında mevcut tüm hesaplardan çıkış yapmayı sağlayan yazılımlar kullanılabilmektedir. Ancak Web WhatsApp çıkış yapma yöntemlerini anlattığımız bölümde de belirttiğimiz üzere, cep telefonunuzdan da oturumun sonlandığını teyit etmenizde fayda bulunmaktadır.

WhatsApp Web Ne Kadar Mesafede Çalışır?

Son yapılan güncellemelerle birlikte, Web WhatsApp sürümü, cep telefonundan bağımsız olarak çalışabilir hâle gelmiştir. Bunun anlamı, artık cep telefonunuz bilgisayardan ne kadar uzak olsa da, Web WhatsApp kullanmaya devam edebileceğinizdir.

Cep Telefonu Kapalı Olsa da Web WhatsApp Çalışır Mı?

Kullanıcıların en çok merak ettiği sorulardan birisi de "WhatsApp web telefon kapanınca kapanır mı?" sorusudur. WhatsApp Web sürümü ve WhatsApp cep telefonu uygulaması birbirleriyle senkronize çalışır ancak birbirlerine bağlı değillerdir. Diğer bir deyişle, cep telefonununuz kapalı olsa da Web WhatsApp sürümünü kullanmaya devam edebilirsiniz. Geçmişte, cep telefonu kapalı olduğunda Web WhatsApp'a giriş yapmak mümkün olmuyordu ancak son güncellemenin ardından bu durum geride kaldı.

WhatsApp Web Çıkış Yapıldığı Nasıl Anlaşılır?

Bir bilgisayardan giriş yaptığınız Web WhatsApp oturumundan çıkış yaptığınızı anlamak için, cep telefonunuzda WhatsApp uygulamasını açabilir, Ayarlar sekmesine giderek Bağlı Cihazlar sayfasında hangi oturumların açık olduğunu kontrol edebilirsiniz. Çıkış yapmak istediğiniz oturum hâlâ listede gözüküyorsa oturumunuz henüz kapanmamıştır. Bu sayfada ilgili oturumun üzerine tıklayarak çıkış yapma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Google'dan WhatsApp'a Nasıl Girilir?

Google üzerinden WhatsApp'a giriş yapmak için, arama çubuğuna Web WhatsApp yazabilirsiniz. Arama sonuç sayfasında karşınıza çıkacak olan web.whatsapp.com adresine giderek, Web WhatsApp sürümünü görüntüleyebilirsiniz. Ek olarak, WhatsApp Web internet sitesini tarayıcınızda favorilere ya da yer işaretlerine ekleyerek hızlı bir şekilde WhatsApp Web sürümüne ulaşabilirsiniz. Bu yöntemlerin dışında, Google üzerinden WhatsApp'a hızlı erişimin farklı bir yolu bulunmamaktadır.

WhatsApp Web Açılmıyor

Kimi zaman web.whatsapp.com'a giriş yapmaya çalıştığınızda hata mesajıyla karşılaşabilirsiniz. Diğer bir senaryoda ise, WhatsApp Web'e giriş yapsanız bile mesajlar yüklenmeyebilir. Bu gibi durumlarda, tarayıcınızdaki tüm sayfaları tamamen kapatıp tekrar giriş yaparsanız sorun büyük ölçüde düzelecektir. Nadir de olsa bazı zamanlarda WhatsApp altyapısı çökmektedir. WhatsApp'ın çöktüğü dönemlerde, sistemin tekrar yayına girmesini beklemeniz gerekecektir.

WhatsApp Web QR Kodu Açılmıyor

Bazı kullanıcılar, WhatsApp Web arayüzünde QR kodunun görüntülenemediği durumlarla karşılaşmaktadır. Bu durum, internet altyapınızdaki bir problemden ya da WhatsApp Web altyapısındaki geçici bir problemden kaynaklanıyor olabilir. Bu gibi durumlarda, tarayıcınızı tamamen kapatıp yeniden başlatabilir ve internet bağlantınızı kontrol edebilirsiniz.

WhatsApp Web Kodu Okumuyor

Bazı durumlarda cep telefonunuz whatsapp web kodu okumuyor olabilir. Bu problemin nedeni, internet bağlantınızın zayıflığı, cep telefonunuzun internet erişiminin olmaması ya da WhatsApp Web altyapısında bir sunucu hatasından kaynaklanıyor olabilir. İlk olarak, tarayıcınızdaki bütün sayfaları kapatıp yeniden başlatarak WhatsApp Web QR kodunu yeniden okutmayı deneyebilirsiniz. Problem devam ediyorsa, cep telefonunuz ve bilgisayarınızın internet bağlantısını kontrol etmeniz gerekir. Bağlantınızda bir problem yoksa, problem, WhatsApp sunucularında yaşanan geçici bir sorundan kaynaklanıytor olabilir. Bu durumda, cep telefonunuz üzerinden WhatsApp uygulamasında destek alanını kullanarak, sorunu WhatsApp ekibine bildirebilirsiniz.

Başak Uzun

Teknoloji Editörü ve İncehesap Blog Yazarı. Teknoloji, pratik bilgiler, ürün incelemeleri ve oyunlarla ilgili yazılar kaleme alır. Yemek yapma, gezme ve yeni şeyler keşfetmeye bayılır.

Yorum yap

Yorumlar

Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol!

Çerezler Hakkında Bilgi Siteyi ziyaretiniz sırasında kişisel verileriniz siteyi kullanımınızı analiz etmek, reklamları kişiselleştirmek ve sosyal medya özellikleri sağlamak amacıyla çerezler aracılığıyla işlenmektedir. Daha fazla bilgi için Çerez Aydınlatma Metni’ni okuyabilirsiniz.