Tüm Asus Mini PC ler "Asus Türkiye" Garantisindedir.

Asus ROG GR8II-T047Z Intel Core i5-7400 3.00GHz 8GB DDR4 256GB M.2 SSD 3GB GTX 1060 HDMI/DP Wifi Win10 Mini PC

Asus ROG GR8II-T047Z Intel Core i5-7400 3.00GHz 8GB DDR4 256GB M.2 SSD 3GB GTX 1060 HDMI/DP Wifi Win10 Mini PC

Asus GR8II-T047Z i5-7400 8GB DDR4 256GB M.2 SSD 3GB GTX 1060 Mini PC Genel Özellikler

Asus ROG GR8II-T047Z Mini PC

Özel ASUS GeForce® GTX 1060 grafik kartı, Windows 10, masaüstü sınıfı Intel® Core™ i7 işlemci, Aura Sync RGB LED, 4K, 32GB'a kadar DDR4 RAM desteği, Intel 802.11ac Wi-Fi ile mini VR oyun bilgisayarı
  • Benzersiz 2K ve Full HD oyun için VR’a hazır özel ASUS GeForce® GTX 1060 grafik kartı & masaüstü sınıfı 7. Nesil Intel® Core™ i5 işlemci
  • 4 litrelik mini oyun bilgisayarı – her oda için uygunluk, LAN partilerine taşımak için yeterince hafif
  • Aura Sync RGB LED aydınlatma— mükemmel kişiselleştirme için 12 ROG çevrebirim senkronizasyon modu ve 10 farklı efekt
  • İşlemci ve grafik kartı için ayrı gözler ve aralıksız oyun maratonu için özel ayarlanmış soğutma sistemi
  • Hızlı oyun yükleme süreleri ve oyun kütüphaneleri için yüksek kapasiteli ve ışık hızında M.2 & 2.5-inç SSD/HDD
  • Sarmalayıcı oyun içi sesler için Sonic Studio III ve Sonic Radar III içeren Hi-Fi seviyesi ROG SupremeFX ses
  • Gecikmesiz çevrimiçi oyun deneyimi için Intel® Gigabit Ethernet ve GameFirst IV
  • VR başlığı ve monitörü eşzamanlı bağlamak için iki HDMI girişli VR dostu tasarım ve hiper hızlı 10Gbps veri transferi için USB 3.1 Gen 2
ROG GR8 II - Konsol Boyutunda Tam Masaüstü Performansı! ROG GR8 II'yi hafife alacaksanız risk sizin! Bu 4 litrelik oyun bilgisayarı, kompakt boyutuna rağmen üst seviye oyuncu masaüstü sistemlerine kafa tutuyor. Dünyanın en küçük oyun merkezi ROG GR8 II hızlı ve akıcı oyun için özel bir ASUS GeForce ® GTX 1060 ekran kartı ve son derece detaylı oyun içi görsellerle donatıldı. VR uyumlu tasarımı sayesinde, VR başlığınızı ve monitörünüzü aynı anda bağlamak için 2 HDMI bağlantı noktasına sahiptir, böylece sanal dünyalara anında girebilirsiniz. GR8 II, sahip olduğu en yeni masaüstü sınıfı 7. Nesil Intel ® Core ™ i7 dört çekirdekli işlemci (32GB çift kanallı DDR4 bellek) ile günümüzün AAA oyunları için yeterince fazla işlem gücüne sahiptir.

M.2 SSD ve 2,5 inç sabit disk sürücüsünün birleşimi, hızlı veri okuma ve yazma hızlarının yanı sıra oyun ve medya kitaplıklarınız için büyük depolama kapasitesi sunar. GR8 II ayrıca, ASUS Aura Sync aydınlatma efektleri ve diğer oyun odaklı özelliklerine barındırır. Tüm bu özelliklerle, GR8 II ile hakkında düşünülmesi gereken bir güçtür.

Asus ROG GR8II-T047Z Mini PC

Şık ve Estetik Tasarım Kompakt ve agresifçe tasarlanan GR8 II, diğer oyun masaüstü sistemleri arasında dikkat çeken göz alıcı estetik için keskin, keskin açılı yan paneller ve Plazma Bakır renkli orta çerçeveye sahiptir. Ek tasarım öğeleri yan panelde mükemmel çerçevelenmiş bir ROG logosu ve gövdenin ön yüzündeki üç alanda dinamik ASUS Aura efektleri ve ayırıcı işaretlerden oluşur.

Asus ROG GR8II-T047Z Mini PC

Özel masa üstü sınıfı ASUS GeForce GTX 1060 grafik kartı ROG GR8 II, sahip olduğu sınıfının en gelişmiş grafik kartı ile süper pürüzsüz görseller ve zengin, canlı renklere sahip sarmalayıcı oyun dünyaları yaratıyor. Özel ASUS GeForce GTX 1060 grafik kartı yenilikçi VR deneyimleri elde etmek için kullandığı NVIDIA Pascal mimarisi sayesinde önceki nesil grafik kartlarına kıyasla 3 kat daha hızlı grafik performansı sunuyor.

GR8 II, benzer GTX 960 kullanan sistemlerden %47 ve GTX 970 kullanan sistemlerden ise %10 daha yüksek performans gösterdi. GR8 II Overwatch'u 2K ve Full HD çözünürlüklerde ortalama 70fps'lik bir performans ile çalıştırıyor.

Asus ROG GR8II-T047Z Mini PC

VR (Sanal Gerçeklik) İÇİN TASARLANDI! ROG GR8 II, Sanal Gerçeklik için üretilmiştir. Sahip olduğu VR yetenekli GeForce GTX 1060 GPU, kesintisiz VR performansı için hız ve güç verimliliğini artırırken, Intel Core i7 işlemci gecikme süresini azaltır.

NVIDIA VRWorks ™ teknolojileri ile güçlendirilen önde gelen VR başlıkları ile tak-çalıştır uyumluluğu, VR sesi, fizik ve haptikler ile etkileyici ortamlarda gezmenizi sağlar, böylece her anı duyar ve hissedersiniz. GR8 II'yi çalıştırın, VR başlığınızı takın ve düzgün ve düşük gecikmeli sanal gerçekliğin keyfini çıkarın.

Asus ROG GR8II-T047Z Mini PC

OYUN DENEYİMİZİNİ ZENGİNLEŞTİRİYOR ROG GR8 II, iki HDMI portu ile Twitch yayınınız ve sohbet odanız için iki monitör bağlamanıza fırsat sağlıyor. Ayrıca DisplayPort sayesinde 3 adede kadar HD ekran üzerinde en yüksek ayarlarda oyun bile oynayabilirsiniz. NVIDIA 3D Vision teknolojisi ile de oyunlarınızı 3B oynayabilir filmlerinizi de ekstra bir boyutla izlersiniz. Tek ihtiyacınız 3B bir gözlük.

GR8 II ayrıca NVIDIA G-SYNC ™ uyumludur. G-SYNC, ultra yumuşak görseller için ekranınızın yenileme hızını GR8 II'nin GeForce GTX ekran kartıyla eşitler. G-SYNC gecikmeyi önlemeye yardımcı olur, kare hızı takılmasını en aza indirir ve görsel yırtılmayı ortadan kaldırır. Sistem performansını etkilemeden en yumuşak ve en hızlı oyun grafikleri sunar!

Asus ROG GR8II-T047Z Mini PC

VR DOSTU GİRİŞLER ROG GR8 II, oyun çevre birimleri için gereken tüm bağlantı özelliklerine sahiptir. Ön panelde iki toplam 6 adet USB girişi, iki HDMI girişi ve bir DisplayPort girişi ile VR balığınızı ve monitörünüzü aynı anda bağlayarak kablo değiştirmek zorunda kalmadan sarmalayıcı sanal gerçeklik deneyimlerine yelken açabilirsiniz. Daha derin bir oyun deneyimi veya büyük ekran eğlencesi için ROG GR8 II'yi HDMI kablosu ile büyük ekranlı bir televizyona bile bağlayabilirsiniz.

Asus ROG GR8II-T047Z Mini PC

RAMCache II Bu benzersiz akıllı teknoloji favori oyun ve uygulamalarınızı ışık hızında başlatmak için bütün depolama cihazını ön belleğe alır. RAMCache II oyun yükleme sürelerini hızlandırmak için milisaniyeleri mikrosaniyelere dönüştürür ve elbette en güncel NVM Express depolama çözümleri ile uyumludur.
Akıllı mod: Sisteminizin ön bellek kaynaklarının optimum kullanımı için bütün depolama cihazlarınızı aynı anda ön belleğe alır.

Asus ROG GR8II-T047Z Mini PC
Daha az bekleyiş daha fazla oyun! ROG GR8 II, M.2 PCIe SSD sürücü veya 2,5 inç sabit disk sürücüsü ile kullanılabilir. En güncel M.2 SSD, SATA SSD'lerden 3 kata kadar daha hızlı yani 10Gbps'ye kadar veri aktarım hızı sağlar. Bu sayede sisteminiz ve oyunlar daha hızlı başlar. Hem M.2 SSD'nin hızından hem de 2.5 inç HDD ile sağlanan geniş depolama kapasitelerinden faydalanırsınız.

Asus ROG GR8II-T047Z Mini PC

GameFirst IV, Oyunlardan gecikme olmasını engelleyen ağ optimizasyonu yazılımı! GameFirst IV, daha hızlı ve gecikmesiz çevrimiçi oyun için ağ trafiğini optimize eder - ve artık maksimum bant genişliği ve en akıcı oyun deneyimi için tüm ağlarınızı birleştiren Multi-Gate Teaming özelliğini ekledik. Ayrıca, yeni Akıllı mod her oyunun en iyi performans vermek adına optimize edilmesi için yeni uygulama verilerinden bir veri tabanı hazırlıyor. Bu yeni özelliği çok seveceksiniz.

Intel Ethernet ile daha fazla işlem hacmi daha az işlemci kullanımı ve muhteşem oyun deneyimleri! ROG GR8 II Gaming, daha hızlı ve akıcı oyun için en güncel Intel Ethernet'den (I219-V) faydalanıyor. Intel LAN, işlemci yükünü azaltma ve son derece yüksek TCP ve UDP kapasitesi sunmak için ciddi bir çifte avantaja sahip. Bu özellik işlemcinin iş yükünü önemli ölçüde azaltarak oyun oynamak için daha fazla güç kullanılmasını sağlıyor.

ASUS mühendisleri, Intel Gigabit Ethernet'in oyun tepki hızı için hayati öneme sahip daha küçük (sub-256 bayt) UDP veri paketleri ile ne kadar daha hızlı çalıştığını belirlemek amacıyla bağımsız bir ağ değerlendirmesi test aracı olan IxChariot 'u kullandılar. Sonuç: ROG GR8, oyun verisi paketlerini rakip LAN oyun teknolojilerine kıyasla iki kat (2X) daha hızlı aktarır!

Asus ROG GR8II-T047Z Mini PC

Basit ve Hızlı Güncelleme ROG GR8 II, çabuk yükseltmeler için istediğiniz anda 2,5 inçlik HDD / SSD'ye kolayca erişmek için basit, kayan kapaklara sahiptir!

Tüm beklentileri aşan özel olarak geliştirilmiş ses teknolojileri ROG GR8 II'nin harika SupremeFX ses teknolojisi, en iyi kayıt kalitesi için line-in bağlantısı ile olağanüstü bir 113dB sinyal / gürültü oranı sağlıyor. Ultra düşük bozulmalı Texas Instruments RC4580 op amplifikatör, kulaklık kullansanız bile, en detaylı ses ayrıntılarını fark etmenize yardımcı olur! Bu özelliklerin sayesinde gerçekten etkileyici bir ses performansı deneyimleyeceksiniz!
  • Birinci Sınıf Ses Bileşenleri : Yüksek kaliteli Japon yapımı ELNA® kapasitörler, sesleri sıcak ve doğal bir biçimde üretirler. Ayrıca oyun içi ses efektlerini de daha ayrıntılı işlerler.
  • Sonic SoundStage : ROG GR8 II, çevrenizi kuşatan üstün ses performansı için SupremeFX ses teknolojisi ile donatıldı. Anti EMI tasarımı, birinci sınıf bileşenler ve ses araçlarının bir araya geldiği SupremeFX, oyun deneyiminize ek bir boyut katar.
  • Sonic SenseAmp : Mükemmel ses performansı sağlamak için dahili amplifikatörü kulaklık direncine eşleşecek şekilde ayarlar.
  • Anti-EMI tasarımı : Analog ve dijital bileşenler, elektromanyetik parazitleri minimuma indirmek için fiziksel olarak izole edilir ve ayrı tutulur.
  • Sonic Studio : İşitsel bir şölen sunan yepyeni bir ses ayarlama paketi olan Sonic Studio ile tek tıkla Sanal Surround işlevini etkinleştirerek stereo (2 kanallı) bir kulaklıkta bile 7.1 kanal sesi taklit edebilirsiniz. Yankı, Bass Arttırma, Ekolayzır, Ses Netliği ve Akıllı EQ olmak üzere beş ses kontrolü sunar; duyduğunuz her sesin mükemmel olmasını sağlar!

Asus ROG GR8II-T047Z Mini PC

Sonic Radar III Hakimiyet için tarar ve algılar
Sonic Radar III; silah sesleri, adım sesleri ve diğer ses efektlerinin konumlarını gösteren bir katman ile rakiplerinizin yerlerini tespit edebilmenizi sağlayan bir FPS oyun aracıdır.
Oyundaki silah sesleri, patlamalar, ayak sesleri, bağırışlar, saatli bomba gibi ses kaynaklarının yönlerini ve mesafelerini belirleyerek oyunseverlerin önceden saldırıya geçebilmelerini sağlar.

Sonic Radar II'nin kullanıcı arayüzü üç genel bölüme ayrılır;


İlk bölüm Display'dir. Konum, boyut vs. gibi ses radarının görüntülenme modunu ayarlamak için kullanılır. Aynı zamanda Sonic Radar II'yi de burada test edebilirsiniz.

İkinci bölüm Controls'dür. Sonic Radar III kısayollarını ayarlamak için kullanılır.

Üçüncü bölüm Game EQ'dur. Sonic Radar III'ün oyundaki seslere vereceği tepkiyi ayarlamak için kullanılır. Silah sesi ve patlamalar, yüksek frekans (genellikle ayak sesleri), orta frekans (genellikle konuşma sesleri) ve düşük frekans (genellikle patlamalar, araç sesleri vb) dahil olmak üzere bu bölümde toplam beş seçenek vardır.

Asus ROG GR8II-T047Z Mini PC
En yeni kablosuz bağlantı teknolojilerine sahip AC Wifi : Çift bant 802.11ac Wi-Fi, önceki Wi-Fi standartlarından üç kat hızlı ve daha güçlü sinyal iletir, böylece GR8 süper hızlı ve kararlı İnternet bağlantıları sunar; video akışı ve dosya indirme için idealdir.

Bluetooth 4.1 : GR8'de yer alan Bluetooth 4.1 ise tüm Bluetooth cihazlarınızla uyumludur.

Miracast Alıcısı : ROG GR8'in içerdiği dahili Miracast alıcı ile desteklenen akıllı cihazlarınızdan televizyonunuza kablosuz olarak HD içerik akışı sağlayabilirsiniz.

Asus ROG GR8II-T047Z Mini PC

Teknik Özellikler
İşlemci 7.Nesil Intel Core i5-7400
İşlemci Hızı 3.0GHz, Turbo ile 3.5GHz / 6MB
Bellek 8GB DDR4-2133MHz (2x4GB) (Maks 32GB)
Sabit Disk 256GB M.2 SSD (1 adet boş 2.5" Disk Yuvası)
Ekran kartı NVIDIA GeForce GTX 1060, 3GB Harici
DVD Yazıcı Yok
Wireless Intel 802.11 a/b/g/n/AC Bluetooth V4
Ethernet Intel Gigabit Ethernet (game plus)
USB portlar 1 adet USB 3.1 Type C, 1 adet USB 3.1 Type A, 2 adet USB 3.0, 2 Adet USB 2.0
Kart okuyucu Yok
Görüntü çıkışı / Portlar 2 adet HDMI 2.0 , 1 adet Display Port 1.4 (G-Sync desteği)
Com (Seri) Port Yok
Klavye & Mouse Yok
İşletim sistemi Windows 10
VESA aparatı Yok
Boyutlar 299 x 282 x 88 mm
Ağırlık 4 Kg

Asus ROG GR8II-T047Z Mini PC Özellikleri

Genel Özellikler

Klavye- Mouse Yok
Ekran Kartı Harici
İşletim Sistemi Windows 10

Bağlantı

USB 6
Usb 3.0 (Adet) 2
Wi-Fi Var
Ethernet Intel Gigabit Ethernet

Diğer

Garanti 36 Ay

Bellek

Kapasite 256 GB SSD
Bellek 8 GB

İşlemci

İşlemci Hızı 3.0 Ghz
İşlemci Modeli Intel Core i5
Karşılaştırma Listesi

Asus ROG GR8II-T047Z Mini PC

Lütfen ürünü puanlayın

Yorum Yayınlama Kriterleri

Çerezler Hakkında Bilgi Siteyi ziyaretiniz sırasında kişisel verileriniz siteyi kullanımınızı analiz etmek, reklamları kişiselleştirmek ve sosyal medya özellikleri sağlamak amacıyla çerezler aracılığıyla işlenmektedir. Daha fazla bilgi için Çerez Aydınlatma Metni’ni okuyabilirsiniz.