incehesap.com 2008 yılında kurucularımızın teknolojik ürünlerde ismi bilinen firmaların keyfi zamlarına, fiyat politikalarına ve bu sektörde oluşturdukları tekele karşı gelmek için kurdukları bir hayal ile serüvenine başladı.
Kuruluşundan bugüne kadar, elektronik ürünleri olabildiğince uygun fiyata sağlayabilmek için reklam yapmadı, mağaza açmadı ve asla abartılı fiyat etiketleri kullanmadı. Yıllar içinde bir çok dünya markası, yüzlerce uzman personel ve yüzbinlerce teknoloji tüketicisinin dahil olduğu serüven bir tık öteye taşındı.
Yani;
incehesap.com teknolojik ürünlerde uygun fiyat, kaliteli hizmet, hızlı ve güvenilir alışveriş politikası ile çalışan uzman personelin müşteri memnuniyetini üst seviyede tutması üzerine organize edildi.
Bu serüvenin içinde ziyaretçilerimize geniş ürün yelpazesinden, vakit kaybettirecek detaylarla uğraşmadan keyifle alışveriş yapmak ve istedikleri ürünleri hak ettiği fiyata almanın huzurunu yaşamak kaldı.
Biz incehesap.com olarak sadece teknolojik ürün sağlamıyor aynı zamanda hayallerimizi paylaşıyoruz. Bu nedenle bizi tercih eden her bir kişinin abartılı fiyatlara karşı duruşumuzu ve hayallerimizi desteklediğini biliyoruz.
Yorulmadan, azimle ve asla pes etmeden ilerlediğimiz bu yolda bize destek verdiğiniz ve bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
incehesap.com
ARKADAŞIM İÇİN SATIN ALDIK, KISA SÜREDE GÖNDERİM SAĞLANDI. BASS TİZ UYUMU MUAZZAM DİYEBİLİRİM, UZUN SENE SORUNSUZ KULLANMAK İSTEYENLER TERCİH EDEBİLİR. BİLİNMEDİK MARKALARA BOŞA PARA VERMEYE GEREK YOK, 1 KERE ALIN TAM ALIN DİYEBİLİRİM. TAVSİYE.
Ses kalitesi net ve temiz, basslar kendi sesine göre bi tık zayıf kalabiliyor ama tatmin edici. Oyunlarda efektleri güzel veriyor. Müzik film izlerken baya yeterli keyif verici. Kumandası kullanışlı, ayarları istediğiniz şekilde yapabiliyorsunuz yani elinizin altında rahat. Bağlantı kabloları uzunluk olarak yeterli seviyede. Sonuç olarak ev ortamında kullanmak için gayet yeterli, ses fazla açınca diğer dairelerden bile duyulabilir. Logitech kalitesini yine ürüne yansıtmış. Bütçeniz uygunsa kesinlikle tavsiye ederim.
Of diyorum hem tasarım hem ses mükemmel
Ürün 40+40 Watts 2 hoperlorden oluşuyor çok güçlü ve yüksek ses seviyesine sahip, sonuna kadar açamıyorsunuz.. Bass yüksek ses ile doğru orantılı seviyede, kaliteli.
1 hafta boyunca detaylı araştırmalarım ve denemelerim sonucu Logitech ve Creative markaları arasında kaldım. Şansıma bu ürün indirime girdi ve buradan aldım, bugün elime geçti şuan bu yazıyı mükemmel ses ve bass kalitesini tadarak yazıyorum....Fazla uzatmaya gerek yok ; diğer 2+1 leri unutun derim.... Tereddüt kabul etmez..
Hızlı kargo, sorunsuz ve güvenlik etiketi açılmamış sıfır ürün, uygun fiyat, tam bir incehesap klasiği. Şimdiye kadar yaptığım tüm alışverişlerde beni yanıltmadığınız için size çok teşekkür ederim, umarım hep böyle kalırsınız. Ürüne gelirsek eğer şunlar diyebilirim; Malzeme kalitesi çok çok iyi, kaliteli bir ürün, ses konusunda ise öncelikle ne istediğinizi ve ne amaçla kullanacağınızı bilmeniz gerekiyor. Ben ses kurgusu üzerine çalıştığım için aldım, yani birçok ayrıntı sesi duymam gerekiyor bazen, ilk amacım buydu ve bu görevi fazlasıyla yerine getirdi. Diğer amacım da müzik dinlemekti, bu konuda da bayağı tatmin edici, ben çok sevdim. Kısacası tavsiye edebileceğim bir ürün.
çok yüksek bir sese sahip değil. keşke deneyerek alsaydım. subwooferin kabini dar olduğundan basslar tok çıkıyor bayağı. hoparlör koruması da çabucak yırtılacak gibi. son seste bozulma yok sadece tek iyi yanı bu sanırım.
baş ağrıtıcı çıktı ya basslar ben bu kadar vasat olacağını beklemiyordum. tasarımı oldukça dar subwooferin bence bunun etkisi var bass konusunda. koruması da oldukça ince her an yırtılacak hissi veriyor. şık görüntüsüne aldanmayın yani. bu performansla sadece oyunlar için biraz etkili olur onun haricinde film için cidden zayıf.
İncehesap'ta gözünüz arka kalmasın, buradan daha ucuzu yok, sıfır kapalı kutu, kalite kokan bir ürün, tertemiz ses...
Verdiğiniz parayı son kuruşuna kadar hak eden bir ürün. Basslar son derece doyurucu, tizler aynı şekilde gayet net. Oyun, film ve müzik şimdi bambaşka bir keyif haline gelecek :) Kesinlikle tavsiye edilir.
Müziklerin uzantılarına göre değişebilir ama bende son seste bozulma olmadı ve bass lar gayet başarılı. Malzeme kaliteside çok iyi. Tavsiye ederim...