Asus Rampage V Extreme Formula X99 DDR4/Glan Anakart

Asus Rampage V Extreme Formula X99 DDR4/Glan Anakart
Asus Rampage V Extreme Formula X99 DDR4/Glan Anakart
Asus Rampage V Extreme Formula X99 DDR4/Glan Anakart
Asus Rampage V Extreme Formula X99 DDR4/Glan Anakart

Asus Rampage V Extreme Formula X99 Anakart Genel Özellikleri

 

X99'u Doruğa Taşıyın!
  • Intel® Core™ i7 işlemciler ile LGA 2011-v3 soket
  • Intel X99 Express çipşet
  • OC Soket, OC Panel, Safe Boot ve ReTry düğmeleri ile Rekorları Kırın
  • Extreme Engine Digi+ IV – Primo components for rock-steady power
  • DirectCU, X-Soket II, çoklu termal sensörleri ve Fan Xpert 3 ile daha serin kalın
  • PCI Express 3.0 x4 M.2, dual SATA Express, 3T3R 802.11ac Wi-Fi – Rakipsiz bağlanılabilirlik performansı
  • SupremeFX 2014, Sonic Radar II, Intel Ethernet, LANGuard, GameFirst III, KeyBot, RAMDisk – Oyun kontrolünü eline al!
4 Yollu SLI™/CrossFireX™ desteği Olağanüstü grafikler için mükemmel yerleşim ve PCI Express 3.0 hızı!

Asus Rampage V Asla takılmayan akıcı görseller için aralarında yeteri kadar boşluk bulunan ekran kartlarının tüm gücünden yararlanın. Dahili anahtarlar sayesinde istediğiniz kartları anında etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz; çoklu GPU kurulumu yapılandırmak hiç bu kadar kolay olmamıştı!
İşlemci ve DDR4 performansı tüm beklentileri aşıyor! Asus Rampage Anakart Performans bariyerlerini aşmak için tasarlanan ASUS OC Soketi, Haswell-E LGA'da bulunan bağlantı noktalarını patentli devreye bağlayan ekstra pinlere sahiptir. Özelleştirilmiş UEFI ile bir araya geldiğinde bu özellik DDR4 bellek frekanslarının daha yüksek, gecikme sürelerinin daha düşük ve Sıvı Nitrojen (LN2) gibi ileri seviye hız aşırtma koşullarında bile kararlılığın daha fazla olmasını sağlar. OC Soketi, yeni Haswell-E LGA 2011-v3 işlemciler ile %100 uyumludur; hız aşırtma performansı ile uyumluluğun mükemmel kombinasyonuna sahiptir.
Benzersiz Arabellek Veriyolu Voltaj Ayarlaması Asus Rampage V CPU çekirdekleri, DDR4 Bellek Kontolcüleri ve paylaşılan L3 Arabelleği gibi alanları arabellek veriyolu bağlar. CPU altsistemi için bu keşisim noktası çok önemlidir. Daha yüksek arabellek veriyolu frekansı, direkt olarak daha hızlı altsistem performansı vermektedir. ASUS OC Socket, özel olarak ayarlanabilen bir arabellek veriyolu voltajı sunarak daha yüksek arabellek veriyolu frekanslarına ulaşılmasına olanak tanır.
Belleğinizi hızlandırın İleri seviye hız aşırtma için optimize edildi!

Asus Rampage Anakart Bu, DDR4 bellel desteği sunan ilk platformdur ve sekiz DIMM de tam yük altındayken 3300 MHz'e varan bellek frekanslarını (hız aşırtma ile daha da fazlasını) çalıştırabilir!ASUS'a özgü T-Topology devresi ile OC Soketi, gürültü ve sinyal yansımasını en aza indirerek DDR4'ün tüm gücünü ortaya çıkarmanızı sağlayan bellek hızı aşırtma yeteneği sunar.İşlemciye eşit mesafede yer alan yenilikçi bellek kanalları ile en dengeli kontrol yeteneğini ve en güçlü hız aşırtma uyumluluğunu sağlar. ASUS, en iyi uyumluluğu sağlamak için neredeyse tüm DDR4 bellek tedarikçileriyle çalışıyor.
OC Panel Sezgisel hız aşırtma kumanda merkezi!

NORMAL MOD – kolay sistem takibi ve performans artışı!

OC Panel doğrudan 5,25 inç sürücü yatağına takılarak CPU sıcaklığı, oranlar, temel saat hızı ve fan hızları gibi birçok önemli parametrenin gerçek zamanlı olarak izlenebilmesini sağlıyor. CPU Level Up düğmesi iki aşamalı hız aşırtma için anında kontrol olanağı sunarken işlemci fanlarının hızları Turbo, Standart ve Sessiz modlarına ayarlanabilir; süper kolay kontrollerin tümü parmaklarınızın ucunda.
EXTREME MOD — ileri seviye hız aşırtma artık çok kolay! OC Panel harici bir hız aşırtma konsolu olarak da kullanılabilir. Bu modda, Subzero Sense, VGA SMB, VGA Hotwire, Slow (Yavaş) Modu ve Pause (Durdur).gibi ROG'a özgü özellikler için konnektörler ve anahtarlar bulunur. Dört pimli fan konnektörlerinin dördüne de doğrudan erişebilirsiniz! — ayrıca uzaktan güç ve sıfırlama düğmeleri de mevcuttur.
Güvenli Önyükleme Düğmesi ve Yeniden Deneme Düğmesi Daha fazla zaman tasarrufu yap, daha fazla rekor kır

ROG, hız aşırtma tutkunlarının ihtiyaçlarını diğer tüm üreticilerden çok daha iyi anlıyor; bu yüzden Rampage V Extreme'de hız aşırtma macerası ters gittiğinde her şeyi eski haline getirmeye yarayan donanım düzeyinde Güvenli Önyükleme ve Yeniden Deneme düğmeleri yer alıyor.Bu düğmeler hızlı, pratik ve büyük vakit kazandırıyor!
Extreme Engine Digi+ IV Gücü körükleyin

İleri seviye bir platform, gücün en saf hali üzerinde ileri seviye kontrol gerektirir ve hiçbir şey Rampage V Extreme'in özel voltaj düzenleyici modülü (VRM) Extreme Engine Digi+ IV'ten daha fazla kontrol ya da daha saf güç iletemez. Süper ince tanecik MicroFine alaşımlı bobinler, daha istikrarlı sıcaklıklar için genel çekirdek kaybını azaltır. Üstelik VRM, daha fazla verimlilik elde etmek için sürücüyü, üst ve alt MOSFET'leri tek bir yongaya entegre eden akım algılayıcı yeni PowIRStage® teknolojisi ile geliştirildi. Extreme Engine Digi+ IV'ün yüksek frekanslı darbe genişliği modülasyonu (PWM) 1MHz ile DRAM VRM'nin %40 daha kararlı olmasını sağlıyor!
Bu oldukça üst düzey platform için özenle seçilmiş VRM bileşenleri Özüne kadar soğuk bakır

ASUS'a özgü DirectCU soğutma teknolojisi, daha iletken bakır ısı borularını Rampage V Extreme'in Extreme Engine Digi+ VRM alanına doğrudan temas ettirerek emsalsiz bir ısı dağılımı sağlar. Diğer tasarımlar aşırı ısınmayı kılpayı önlerken— Rampage V Extreme ile DirectCU her şeyin hiç olmadıkları kadar soğuk kalmasını sağlar.
X-Socket II Mevcut buharlaştırıcınıza göre geliştirildi

Rampage V Extreme'de bulunan üç parçalı X-Socket II, mevcut sıvı nitrojen (LN2) veya kuru buz buharlaştırma bloklarınızı LGA2011-3 soketine kolayca monte edebilmenizi sağlar. Yıldız tornavida kullanarak LGA2011-3'ün arka plakasını X-Socket II ile değiştirmeniz yeterli, artık mevcut buharlaştırıcınızla süper soğutma işlemine hazırsınız!
8 x 4/3 pinli kombo fan konnektörleri + 7 termal sensör + Fan Xpert 3 Üstün soğutma ve sessizlik için gelişmiş fan kontrolleri

Rampage V Extreme, 8 x 4/3 pinli (PWM/DC) kombo fan konnektörü, dört akıllıdahili sensör artı üç ekstra 2 pinli başlık ve üç termal kablo ile yedi anakarta veya ana bileşene kadar gerçek zamanlı sıcaklık takibi yapmanıza yardımcı oluyor; böylece en iyi ısı dağılımını elde etmek için işlemci ve kasa soğutucularını otomatik veya manuel olarak ayarlayabilirsiniz.

ASUS'a özgü Fan Xpert 3, her bir fan üzerinde ileri seviye kontrollere sahip olmanızı sağlayan eksiksiz bilgiler sunar. Sessizlik, soğutma ve performans arasında mükemmel dengeyi kurun.
SupremeFX 2014 Hassasiyetle geliştirilmiş, harici ses kartı kadar iyi ses performansı

ROG, kusursuz sesler elde etmenin öneminin farkında; oyunu oyun yapan saf efektler ve tam alanlı müziklerdir. Bu yüzden dahili sesi mükemmel hale getirmek için önemli mühendislik yatırımları yapıyoruz. Sonuç: SupremeFX. Son teknoloji ürünü izolasyon teknolojileri elektromanyetik paraziti (EMI) en aza indirirken, en üst düzey bileşenler ise bağımsız ses kartı kadar iyi, sınıfında bir numara ses performansı sunar. Fakat asla sırtımızı şöhretimize yaslayıp boş vermiyoruz, bu yüzden SupremeFX 2014 Rampage V Extreme için daha da iyileştirildi. Sonuç olarak oyun ve multimedya deneyimleri için daha da iyi bileşenler ve son derece zekice yazılım yenilikleri ile rakip tanımıyoruz!
Sonic Radar II Hakimiyet için tarar ve algılar!

FPS oyunları için özel olarak tasarlanan Sonic Radar II, rakiplerin ve takım arkadaşlarının neler yaptıklarını gösteren gizli bir katman görüntüler. Oyun içinden gelen silah veya adım gibi seslerin kaynağını ve tam olarak ne yönde olduklarını görerek düşmanlarınızın yerlerini daha iyi tespit edin ve oyun içi sesleri arttıran özel Ses Geliştirme ile üstün duyuş gücüne sahip olun. Yepyeni Sonic Radar II'nin kontrol paneli özelleştirilebilen oyun listesi ile yeniden tasarlandı!
Intel® Ethernet Daha fazla işlem hacmi daha az işlemci kullanımı ve muhteşem oyun deneyimleri!

Rampage V Extreme daima daha hızlı, kusursuz oyun performansı elde etmek için Intel® Ethernet'e sahiptir.Intel'in yerel ağ teknolojisi, işlemcinin ek yükünü azaltırken olağanüstü yüksek TCP ve UDP işlem hacmi sunarak çifte avantaj sağlıyor. Bu, işlemcinin iş yükü önemli ölçüde azalttığından oyununuz için size daha fazla güç kalıyor!

ASUS mühendisleri, Intel Gigabit Ethernet'in oyun tepki hızı için hayati öneme sahip daha küçük (sub-256 bayt) UDP veri paketleri ile ne kadar daha hızlı çalıştığını belirlemek için bağımsız bir ağ değerlendirmesi test aracı olan IxChariot 'u kullandılar. Sonuç: Rampage V Extreme, oyun verisi paketlerini rakip LAN oyun teknolojilerine kıyasla iki kat (2X) daha hızlı aktarır!
LANGuard – RJ45 Yeniden Tasarlandı İşlem hacminde artış. Voltaj dalgalanmalarına karşı en iyi koruma

ROG, LAN portunu yeniden tasarladı. Gelişmiş sinyal eşleme teknolojisi ve yüzeye monte birinci sınıf kapasitörler işlem hacmini iyileştirirken voltaj dalgalanmaları ve elektrostatik korumalı bileşenler (ESD Korumalar) anakartınızı yıldırım düşmelerine ve statik elektriğe karşı korur!
GameFirst III Oyunlardan gecikme olmasını engelleyen ağ optimizasyonu yazılımı!

ASUS'a özgü GameFirst III, oyunculara yardımcı olan daha fazla özellikle ve daha kolay kullanılan bir arayüz ile güncellendi! GameFirst III, oyun paketlerine öncelik vermenizi ve oyuna daha fazla bant genişliği atamanızı sağlayarak en iyi çevrimiçi oyun deneyimini elde etmenizi sağlıyor.
KeyBot Klavyenizi anında yükseltin!

Klavyenizi ücretsiz olarak yükseltmek ister misiniz? Keybot size istediğinizi veriyor, hem de anında. Mevcut klavyenizi özel USB soketine bağlayarak Rampage V Extreme üzerinde yer alan özel KeyBot mikro işlemcisini etkinleştirmeniz yeterli. Kullanımı kolay program ile F1-F10 işlev tuşlarına makrolar atayabilir, tek dokunuşla istediğiniz uygulamayı açabilir veya multimedya oynatma fonksiyonlarını kontrol edebilir, hatta tuş başına 15 kombinasyon depolayabilirsiniz!
RAMDisk RAM'inizi boşa harcamayın: SSD'den 20 kat hızlı!

RAMDisk ile sistem belleğinizi süper hızlı geçici bir depoya dönüştürebilirsiniz. Oyun haritaları gibi büyük dosyaları RAMDisk'e koyarak yüklenme sürelerinin uçuşa geçmesini izleyin; oyuna başlamak için bir daha asla beklemeyeceksiniz. RAMDisk'in gelişmiş 2014 sürümü belleği dinamik olarak ayırır, böylece RAM gerektiğinde sisteme geri verilir. Dahası, RAMDisk kullanım ömrünün kısalmasına yol açan aşırı okuma ve yazma işlemlerini azalttığından SSD sürücüleriniz korunmuş olur! Üstelik birleştirme işlevi dosyalar ile RAM deposu arasında hızlı bağlantılar olarak görev yapar. Bilgisayarınızı kapattığınızda tüm dosyalar otomatik olarak kaydedilerek sabit sürücülerdeki kendi belirli konumlarına geri yüklenirler. Bilgisayarı açtığınızda RAM'e geri dönerler.
Ödüllü UEFI BIOS Dünya basını tarafından en sezgisel UEFI BIOS olarak ünlendi!

Fare ile en rahat kontrol edilen grafik UEFI BIOS, daha hızlı kurulum ve daha kolay işlevler için yenilendi. Hız aşırtma ve DIY deneyimlerinizi iyileştirmek için artık tasarımı da daha çekici. İster acemi bir kullanıcı ister deneyimli bir hız aşırtmacı olun, EZ ve Advanced (Gelişmiş) Modları ile yapmak istediklerinizi hızla ve kolayca bulabilirsiniz.
Truevolt USB Hem ön hem de arkada kararlı 5V güç kaynağı!

USB güç kesilmelerini unutun!
ROG'un TrueVolt USB tasarımı, hem ön hem de arka USB soketleri için kaya gibi sağlam 5V güç kaynağı sunuyor, güç kesilmeleri tarih oluyor!

Tüm USB portları için iki adet 5V izole lineer güç kaynağı
-Düşük gürültü, düşük kayıp.
-Kararlı 5V* güç kaynağı, potansiyel dalgalanmaları en aza indirmek için temiz 5V USB gücü sunar
-Tüm bağlı ekipmanlar temiz, kararlı 5V güç kaynağından aynı anda yararlanırlar.

Asus Rampage V Extreme Formula Anakart Özellikleri

Genel Özellikler

İşlemci Modeli Intel
Yongaseti Intel X99
İşlemci Desteği Intel Core i7, Intel Socket 2011
Soket Yapısı 2011

Bağlantılar

Ethernet (LAN) Gigabit LAN
USB 3.0 10x USB 3.0

Depolama Özellikleri

RAID RAID 1, RAID 5, RAID 0, RAID 10

Bellek (RAM) Özellikleri

RAM Kapasitesi 64GB
Ram Tipi DDR4 (O.C.) 3200 / 3000 / 2800 / 2666 / 2400 / 2133 MHz ECC Olmayan

Genişleme Yuvaları

PCI Express 3.0 Var

Diğer Özellikler

Kasa Yapısı Midi Tower (ATX)
Garanti 36 Ay Garanti
Karşılaştırma Listesi

Asus Rampage V Extreme Formula Anakart

Lütfen ürünü puanlayın

Yorum Yayınlama Kriterleri

Çerezler Hakkında Bilgi Siteyi ziyaretiniz sırasında kişisel verileriniz siteyi kullanımınızı analiz etmek, reklamları kişiselleştirmek ve sosyal medya özellikleri sağlamak amacıyla çerezler aracılığıyla işlenmektedir. Daha fazla bilgi için Çerez Aydınlatma Metni’ni okuyabilirsiniz.